Groepsaccommodatie boeken tijdens corona (COVID-19)

Tijdens het corona virus een groepsaccommodatie boeken brengt onzekerheden met zich mee. Dit begrijpen we. Wanneer uw verblijf wordt afgelast op last van de overheid kunt u uitgebreide ondersteuning verwachten van ons team. Ook hebben wij, wanneer u een groepsaccommodatie boekt eerst telefonisch contact met de verhuurder van de accommodatie. Bookedoo kijkt dan samen met de verhuurders of de geboekte groep op 1,5m kan verblijven. 

Omboekgarantie tijdens corona (COVID-19)

Een groot deel van de accommodaties bij bookedoo biedt u tijdens het corona virus een gratis omboekgarantie wanneer u - op last van de overheid - niet mag verblijven voor de geboekte periode. Zo heeft u de mogelijkheid om kosteloos om te boeken binnen een periode van 12 maanden.

Een klein aantal groepsaccommodaties bieden geen omboekgarantie, dit staat uitgebreid beschreven op de boekingspagina. Voor deze accommodaties gelden de aangegeven annuleringsvoorwaarden van de verhuurder.

Voorwaarden

✔ Tot en met 12 maanden vanaf de geboekte periode gratis omboeken
✔ Voor de nieuw gekozen periode gelden de tarieven van de nieuw gekozen periode, eventuele meerprijs wordt door de klant betaald. Wanneer je een goedkopere periode boekt wordt het verschil niet geretourneerd
✔ De omboekgarantie is alleen geldig als uw verblijf niet kan doorgaan door de wet- en regelgeving omtrent het corona (COVID-19) virus
✔ De omboekgarantie geldt alleen voor nieuw gemaakte boekingen na 28-04-2020
✔ Wanneer de verhuurder nog aanvullende voorwaarden heeft worden deze voorwaarden duidelijk gecommuniceerd voordat de boeking definitief akkoord is. De aanvullende voorwaarden van de verhuurder zijn dan van kracht.

Bekijk accommodaties

Tips voor het boeken van een groepsaccommodatie tijdens corona

Wanneer u een boekingsaanvraag doet bij bookedoo kijken wij uitgebreid met de verhuurder of uw verblijf corona proof mogelijk is. Wanneer dit niet het geval is dan nemen wij telefonisch contact met u op en zoeken een andere locatie waar dit wel mogelijk is

De meeste accommodaties zijn ruim opgezet, zorg dat u tijdens uw verblijf zoveel mogelijk ramen en deuren open houdt voor een goede luchtdoorstroom

In verband met de 1,5m regel is het verstandig om een grotere groepsaccommodatie te boeken dan de grootte van uw groep. Zo is het mogelijk om tijdens het slapen 1,5m afstand te houden

 

Met meerdere famillies een vakantiehuis huren tijdens corona

Met meerdere famillies een vakantiehuis huren is tijdens corona ook mogelijk. Ook hier adviseren wij om een grotere accommodatie te huren dan de werkelijke groepsgrootte. Vanaf 1 juli 2020 hoeven kinderen onder de 18 jaar geen 1,5m afstand te houden. Iedereen boven de 18 jaar oud moet dit nog wel. 

Bij het aanvragen van een accommodatie is het wenselijk om de groepssamenstelling te vermelden in het opmerkingen veld. Zo kunnen wij nog beter beoordelen of u wel of niet in de geboekte accommodatie kunt verblijven. Wij doen er alles aan om een gepast alternatief voor u vinden wanneer dit niet het geval is. Maar onze ervaring is dat we vrijwel nooit een alternatief aanbod hoeven te doen omdat de bestaande accommodaties ruim zijn opgezet.

Laatste update 14-10-2020

  • Vanaf 14-10-2020 mogen er niet meer dan 4 personen in een groepsaccommodatie verblijven. meer dan 4 is alleen mogelijk als het één huishouden is. Dit blijft van kracht tot de regering besluit om deze maatregelen in te trekken.

Bookedoo bekijkt regelmatig de maatregelen van de overheid. We updaten deze pagina dan ook elke keer als er iets verandert wat betrekking heeft op uw verblijf. De ontwikkelingen van het coronavirus voor het boeken van een groepsaccommodatie tijdens corona houden we nauwlettend in de gaten om zo annuleringen te voorkomen en iedereen een fijn verblijf te bieden. Het laatste nieuws over het corona virus vind je bij de rijksoverheid.

Boek hier uw groepsaccommodatie
8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!