3D-geprinte-vergaderruimte

Top 3 luxe vakantiehuizen in Nederland

Wat is een luxe vakantiehuis?

In complete luxe en gemakken voorzien worden? Bij bookedoo bieden wij luxe vakantiehuizen aan met ieder zijn eigen luxe kenmerken en unieke locaties in Nederland. Maar wat is nou luxe? Onder échte luxe scharren wij een privé zwembad, privé bioscoop, sauna en een sloep die klaar staat om mee te varen. Luxe zit ook in de rust die wij u kunnen bieden met onze vakantiehuizen bij bookedoo. Daarbij hebben onze accommodaties extra grote woon- en gemeenschappelijke kamers, zodat iedereen van een heerlijke vakantie in Nederland kan genieten. Met onze luxe vakantiehuizen door het hele land, hebben wij de drie populairste vakantiehuizen uitgekozen voor u als aanrader.

Overzicht luxe faciliteiten

Luxe vakantiehuizen met jacuzzi, binnenzwembad of buitenzwembad

Deze vakantiehuizen beschikken over een extra grote tuin met terras en 5-persoons buitenspa-jacuzzi voor het ultieme wellnessgevoel. Daarnaast beschikken onze vakantieparken van een binnenzwembad of buitenzwembad waar veel spetterplezier wordt beleefd. Het overdekte zwembad is het gehele jaar open en het buitenzwembad van mei tot en met augustus. Of het nou gaat om een familiereünie, vriendenuitjes of sportgroepen, iedereen is welkom van jong tot oud.

De sloep

Willen varen in een sloep of gebruik maken van een privé bioscoop? Dan zit u hier goed. De superdeluxe sloep Escape 750 ligt klaar aan de aanlegsteiger om mee te varen. De sloep is eenvoudig te bedienen (geen vaarbewijs nodig). Bij aankomst krijgt u een korte vaarinstructie met tips over mogelijke vaarroutes. Aan boord liggen de reddingsvesten voor kinderen, vaarkaarten en een koelbox.

Privé bioscoop

Na een intensieve dag kunt u in één van onze luxe vakantiehuizen tot rust komen in de bioscoopkamer. Geniet samen met familie of vrienden van de mooiste privé filmvertoning. Naast het beeld is het geluid minstens zo belangrijk. De home cinema system van Dolby voorziet u van een indrukwekkende surround-sound beleving voor films, tv-programma’s, games en muziekbibliotheek.

Voorzieningen terrein

De vakantieparken beschikken over een grote parkeerplaats, wasserette en receptie. Daarnaast zijn de parken voorzien van kanoverhuur of speeltuinen waar de kinderen niet genoeg van krijgen. Naast het pedellen in een kano is het ook mogelijk om fietsen te huren. Daarbij kunt u bij de receptie om advies vragen welke fietsroutes er aangesloten zijn aan het park. Na een intensieve dag kunt u zich lekker terugtrekken in één van onze luxe vakantiehuizen.

Locatie

Onze luxe vakantiehuizen bevinden zich door heel Nederland. De Nederlandse provincies met elk zijn eigen karakteristieken natuureigenschappen, kunnen u een onvergetelijke vakantie bieden. Vanaf uw vakantiehuis bent u zo in één van de vele leuke steden of dorpen zoals Nijmegen en Heerenveen. Liever zonnen of uitwaaien op het strand? Dan kan dit bij een van onze luxe vakantiehuizen in Noord-Holland. 

De luxevakantiehuizen kunnen op elk moment geboekt worden. Belangstelling om een onvergetelijke vakantie te laten bezorgen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

Groepsaccommodaties met sauna
8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!