Veel gestelde vragen

Transparantie & duidelijke informatie vinden wij belangrijk

Het bedrijf

Wie is bookedoo?

Bookedoo is opgericht in 2007 en heeft een groeiend aanbod aan groepsaccommodaties.
Ons doel is de klant goed van dienst te zijn bij het zoeken naar een  geschikte groepsaccommodatie in Nederland. Ons doel is de klant goed van dienst te zijn bij het zoeken naar een geschikte accommodatie.
Wij verhuren meer dan 120 accommodaties in heel Nederland.  

Spreekt u Duits?

Naast Nederlands spreken wij ook Engels en Duits.

Boeking

Hoe boek ik bij bookedoo?

U kunt snel en eenvoudig online boeken. Door het plaatsen van de gewenste periode, het aantal personen en eventueel de gewenste provincie laat ons systeem automatisch mogelijke beschikbare accommodaties zien.

Via de kalender bij elk object kunt u de gewenste periode kiezen en/of wijzigen. Na het aanklikken van de aankomstdag sleept uw muis naar de vertrekdag. De gewenste periode is nu donkergroen getoond.

In sommige gevallen wenst u alleen een kort weekend (2 nachten vrijdag tot zondag) te blijven, terwijl de accommodatie alleen van vrijdag tot maandag wordt verhuurd. U ontvangt dan een 'foutmelding - Uw gewenste periode is korter dan het verplichte minimum aantal nachten'. Kies in dit geval voor een lang weekend in de kalender van vrijdag tot maandag. Daarna past u het aantal personen aan en u ontvangt automatisch de totaalprijs inclusief alle verplichte bijkomende kosten. Alle onze prijzen zijn inclusief Btw. Daarna klikt u op 'plaats boeking" en aansluitend completeert u uw contactgegevens.

Als u liever geen boeking online wilt verrichten, dan is ons klantenservice u graag van dienst via telefoon (0515-435060) of via email info@bookedoo.nl. Heeft u vragen of hulp tijdens het boeken nodig dan helpen wij u graag verder van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur en op zaterdag (alleen van september t/m maart) van 10:00 tot 13:00 uur.

Hoe zijn de prijzen berekend?

Alle onze prijzen zijn vanaf prijzen per nacht per locatie voor een bepaald aantal personen. Dit is exclusief de verplichte bijkomende kosten. De prijs is voor de goedkoopste periode van het jaar van toepassing. Prijzen kunnen hiervan, afhankelijk van de periode en het seizoen van het jaar afwijken. Algemeen horen de maanden april,mei, juni, september en oktober bij het hoogseizoen met uitzondering van de feestdagen Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud en Nieuw. Ook kunnen periodes die in de vakanties vallen  duurder uitvallen. Aangezien alle accommodaties van verschillende eigenaren zijn verschillende prijzen hier ook hier per object en locatie.

Een specifieke prijsopgave voor uw gewenste periode kunt u nakijken in de kalender van elk object door het aanklikken van de aankomst- en vertrekdag (sleep uw muis naar de vertrekdag). 

Mag ik een optie plaatsen?

Niet alle verhuurders accepteren een optie. Mocht u een optie willen plaatsen, neem dan contact met ons op. Een optie kan alleen maar telefonisch verricht worden. Een optie kan voor maximaal 5 dagen geplaatst worden. U mag maximaal 2 opties plaatsen per groep. Opties kunnen wij in overleg ook graag verlengen. Wilt u graag de accommodatie eerst even vrijblijvend bekijken, dan kan dit alleen in combinatie met een optie. 

Waarom is de accommodatie niet meer beschikbaar, terwijl op bookedoo het verblijf nog vrij is?

Het kan in een enkel geval voorkomen dat de boeking van uw verblijf niet door kan gaan omdat er onverhoopt toch geen beschikbaarheid is voor het verblijf van uw keuze. In een dergelijk geval nemen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen nadat uw boekingsaanvraag is gemaakt contact met u op, waarbij we uiteraard ons best zullen doen om een passend alternatief aan te bieden.

Welke gegevens moet ik bij een boeking opgevevn?

Om een boeking bij bookedoo te voltooien, hebben wij de volgende contactgegevens van de hoofdboeker nodig:

  • Voornaam en achternaam
  • Adres (straat, huisnummer, postcode, stad)
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Geboortedatum
  • Aantal personen
  • Periode
  • Objectnummer

Let op! Minimum leeftijd om via bookedoo.nl te kunnen reserveren is 18 jaar. Bij sommige accommodaties dient de hoofdboeker minimaal 21 jaar en/of ouder te zijn. 

Hoe veilig is het boeken via bookedoo?

Alle gegevens en informatie tijdens de gehele boeking zijn SSL beveiligd en worden door een versleuteld systeem aan ons CRM systeem gestuurd, Gegevens worden nooit aan derden gegeven. Neem een kijkje bij ons privacy beleid. Een rekeningnummer hoeft u niet aan te geven. U betaald direct aan de eigenaar.

Wat gebeurt na een boeking?

Na een boekingsaanvraag wordt uw boeking binnen 24 uur door de verhuurder bevestigd. Het kan zijn dat de boeking niet door kan gaan door bijvoorbeeld onvoldoende beschikbaarheid, de klant voldoet niet aan eisen zoals vermeld staat op de site of door veranderingen van de prijs. Vanzelfsprekend wordt u in kennis gesteld via email over een bevestiging of afkeuring. Bij een bevestiging zal de verhuurder aansluitend binnen 5 werkdagen via email, telefoon of post contact met u opnemen en u alle informatie voor het verblijf en betaling toesturen.
In geval van een afkeuring, zullen wij via email of telefoon contact met u opnemen en u verdere alternatieven, als mogelijk, aanbieden.

Aankomst– en vertrektijden

Wat zijn de aankomst– en vertrektijden?

Omdat wij voor meer dan 150 accommodaties verhuren verschillen de aankomst- en vertrektijden per verblijf. De tijden staan bij elk object vermeld. 

Mag ik eerder of later arriveren?

Dit is afhankelijk van het verblijf en of de accommodatie daarvoor of daarna is verhuurd. In overleg is vaak meer mogelijk dan u denkt. Neem contact met ons op wij informeren u graag.

Het financiële

Hoe betaal ik bij bookedoo?

Omdat wij alleen de bemiddelaar tussen de klant en de verhuurder zijn hoeft u aan ons niets te betalen. U betaalt direct aan de verhuurder. Alle prijzen zijn inclusief Btw.

Moet ik een aanbetaling doen?

De meeste van onze verhuurders willen graag een aanbetaling tussen de 10% en 60%. Dit is echter afhankelijk van de verhuurder van het verblijf. U hoeft aan ons niets te betalen. Wanneer u een lastminute boekt, zult vlak voor aankomst alles moeten betalen.

Zijn er ook bijkomende kosten?

Bij bookedoo betaalt u € 25 aan boekingskosten per genereerde boeking. Daarnaast worden naast de huur verschillende bijkomende kosten in rekening gebracht. Dit is afhankelijk van de accommodatie. Meer informatie vindt u hierover bij het object (online boeken). De volgende verplichte bijkomende kosten kunnen in rekening worden gebracht: toeristenbelasting, eindschoonmaak, bedlinnen, servicekosten, milieuheffing en energiekosten. Ook kan er een borg gevraagd worden.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Stuur ons een  mailtje of neem telefonisch contact met ons op via 0515 435060.

Ons team staat voor u klaar met raad en daad!