Groepsaccommodatie Twente

Groepsaccommodatie Twente

Twente in Overijssel lokt met groepsaccommodaties in groener omgeving

Houdt u van natuur, samen met de hele groep te gaan fietsen of te gaan wandelen, dan bent u in een groepsaccommodatie in Twente aan het juiste adres. De rustige landschap met veel groen is ideaal voor een weekendje weg of een team building.

Vlak bij de grens en met bosrijke omgeving

Ligging

Vlak bij de grens en met bosrijke omgeving

De vakantiebestemming Twente in de provincie Overijssel in het Oosten van Nederland en grenst aan Duitsland. Het gebied is verdeeld over talloze dorpen en steden, bossen, velden en waterwegen. Als onderdeel van de Euregio is Twente uitstekend aangesloten aan de snelwegen en makkelijk met de trein bereikbaar. Daarom is Twente uitermate geschikt voor een verblijf voor scholkampen en studenten.

Met de fiets door de bossen

Fietsen

Met de fiets door de bossen

Het is zeker de moeite waard om fietsen mee te nemen of ter plaatse te huren. Het gebied is een paradijs voor fietsers. Uiteraard zijn de accommodaties voor sportieve groepen en het plaatsen van fietsen uitermate geschikt. Wij bieden u ook een verblijf op boerderijen aan. Hier kunt u zelfs paarden huren en de mooie landschap ontdekken.

Verblijven van luxe tot sportief en kindvriendelijk

Vakantiehuizen

Verblijven van luxe tot sportief en kindvriendelijk

Een groepsverblijf in Twente is zo geboekt op bookedoo. Groepsverblijven die bestaan uit meerdere gebouwen voor extra privacy tot luxe verblijven in historische gebouwen, bieden wij u een ruime keuze. Vakantiehuizen met sportvelden vindt u in ons aanbod net zo als verblijven voor zorggroepen. Internet is bij de meeste verblijven standaard aanwezig.

Kasteel Warmelo

Cultuur

Kastelen en burchten

Geniet volop samen met de hele groep van de mooie kastelen van Hof van Twente. Ontdek de mooie kasteeltuinen van het kasteel Warmelo. Of neem een kijkje bij het Rijksmuseum Twenthe in Enschede.

Boek snel en vertrouwd een gezellige accommodatie in Twente!

Andere klanten bekeken: