Groepsverblijven in Groningen

Groepsverblijven in Groningen

Provincie Groningen: Tussen studentenstad en Waddenzee

Beleef in één van onze groepsaccommodaties een onvergetelijk verblijf in Groningen. De gelijknamige hoofdstad Groningen lokt met leuke winkelstraten, gezellige cafés en restaurants en de Waddenzee met natuur, rust en golven. Groningen is net zo geschikt voor families, zakelijke bijeenkomsten maar ook voor scholkampen en studenten.

Meer dan 400 jaar oude studentenstad

Stad Groningen

Meer dan 400 jaar oude studentenstad

Net als een magneet trekt Groningen, studenten, kunstenaars en cultuurliefhebbers tegelijk. Sinds meer dan 400 jaar is Groningen een universiteitsstad. Het kleine maar fijne centrum beschikt over eersteklas musea en een uitbundig nachtleven. Onze groepsaccommodaties liggen vaak op steenworp afstand vanaf Groningen, maar toch midden in de natuur. Zo kunt u beide kanten van Groningen ontdekken.

Groepsverblijf - Midwolda (40 p.)

Groningen
Schitterende groepsaccommodatie voor 20 tot max. 40 personen met diverse mogelijkheden, o.a. een tennisbaan, indoor beachhal met diverse activiteiten zoals Highland Games, Speedminton/Blackminton
Tussen Waddenzee en nationaalpark Lauwersmeer

Natuur

Tussen Waddenzee en nationaalpark Lauwersmeer

Nabij de Noordzee en Waddenzee is de provincie Groningen ideaal voor natuur- en rustzoekers. Samen met de hele groep even tot rust komen van de alledaagse drukte in één van onze groepsverblijven in Groningen. In nationaalpark Lauwersmeer kunt leuke wandel- of fietstochten doen en de unieke flora en fauna ontdekken. Ook is het gebied uitermate geschikt voor watersport zoals kitesurfen. Maar een bijzonder belevenis is een dagje naar één van de Waddeneilanden bijvoorbeeld naar het pittoreske Schiermonnikoog.

Zeehondencrèche in Pieterburen

Eropuit

Zeehondencrèche in Pieterburen

Een leuk uitje in Groningen is de zeehondencrèche in Pieterburen. Een unieke ervaring voor Jong en Oud. Vanaf alle onze groepsaccommodaties is het dorpje makkelijk te bereiken. Verlaten puppy’s of in nood geraden zeehonden worden hier vakkundig en liefdevol opgevoed. Vooral voor families met kinderen is dit een unieke belevenis en zeker de moeite waard.In de buurt van de zeehondencrèche vindt u zeker ook voor uw groep een geschikte groepsaccommodatie op bookedoo.

Groepsaccommodatie met tenten of hutten

Bijzondere groepsverblijven

Groepsaccommodatie met tenten of hutten

Ook komt u met een grote groep, vindt u zeker een geschikte locatie op bookedoo. Zo hebben wij groepsaccommodaties op een riant terrein met veel ruimte voor activiteiten. Vooral een verblijf in hutten is vooral voor scholkampen zeer gewild. Lekker anders en toch betaalbaar.

Ontdek ons aanbod in Groningen hieronder:

Andere klanten bekeken ook:

Groepsverblijf-Wehe-den Hoorn

Groningen
max. 41
10
vanaf 316,25 per nacht voor 41 personen

Groepsverblijf - Vlagtwedde (20 P.)

Groningen
max. 20
7
4
190 m²
vanaf 183,75 per nacht voor 20 personen

Groepsverblijf - Midwolda (40 p.)

Groningen
max. 40
8
8
680 m²
vanaf 800,00 per nacht voor 40 personen

Groepsverblijf - Vlagtwedde (18-20 P.)

Groningen
max. 20
8
2
180 m²
vanaf 157,50 per nacht voor 20 personen