Het bookedoo team

Leer ons team kennen!

Bookedoo is dag en nacht beschikbaar. Telefonisch zijn wij u graag van dienst op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en van september tot april ook op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur (m.u.v. feestdagen). Wij doen ons uiterste best om vragen binnen 24 uur te beantwoorden. U kunt graag gebruik maken van onze gratis „ terugbel service“. Wij bellen u terug op een tijdstip die u het best uitkomt. Wij zijn u graag van dienst!

Das bookedoo Team

Julia Köhler

Julia Köhler

Eigenaar

Julia is sinds 2015 eigenaar van bookedoo. Daarvoor heeft Julia al meer dan 6 jaar voor bookedoo gewerkt. Haar huidige taken zijn onder andere de klantenservice, inkoop van nieuwe groepsaccommodaties, marketing en relatiemanagement.

 

Lisette

Mariska

Klantenservice

Mariska is verantwoordelijk voor de klantenservice, voor telefonische aanvragen en/of via de mail. Daarnaast houdt zich Mariska bezig met social media en de inkoop van nieuwe locaties. Zij is verhuurders graag van dienst voor bijvoorbeeld vragen over het systeem of advertenties.

Tim

Tim

Tim

Techniek & ICT

Tim is verantwoordelijk voor alles rond om de computer en de techniek. Er staat altijd voor ons klaar als het om ICT gaat.

Contact & Service

bookedoo

Iepenlaan 7
8603 CE Sneek
Nederland
tel.: +31 (0)515-435060
ma. - vr. 10:00 - 17:00 uur en za. 10:00-13:00 uur (sep. t/m maart, m.u.v. feestdagen)
e-mail: info@bookedoo.nl

Welkom bij bookedoo!