Reviews van Bookedoo - Overzicht

Alle ervaringen die wij tot nu toe hebben mogen ontvangen van gasten is te vinden in het onderstaande overzicht. Bookedoo is al meer dan 13 jaar specialist in groepsaccommodaties in Nederland en deelt daarom ook graag de reviews van onze gasten.

8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!
Zeer grote accommodatie
Zeer grote accommodatie. (Schaopedobbe Elsloo) Alles zat er in. Zeker voor herhaling vatbaar!
September 2020
Crista Suurmond
Zeer ruime, goede en schone accommodatie
Zeer ruime, goede en schone accommodatie. Wij zijn met 4 gezinnen hierheen gegaan. De locatie is prachtig, veel te doen in de omgeving. Prachtige natuur om te wandelen, goedkoop boodschappen doen in Duitsland, lekkerste ijssalon Clevers in de buurt, etc.. De kinderen hebben ook genoten van het volleybalveldje, voetbalveldje, speeltuin en skelters/step in de tuin. Ook konden wij voor een spotprijs een grote amerikaanse gas bbq huren. De keuken is voorzien van ALLE benodigdheden, zo konden wij alles bereiden. De beheerder Eric is zeer vriendelijk en behulpzaam. We komen hier zeker terug! Ian
Juli 2020
Ian Raghoe
Ervaring van Sil
Top service! Heeft ons last minute nog aan een vakantie geholpen wanneer alles in de soep leek te lopen. Daniël bedankt!
Juni 2020
Sil de Veer
zwart/wit
Geweldige locatie met veel kinderplezier, alleen doe je 's nachts geen oog dicht als er in de naastgelegen accomodaties motorclubs of waterpijpers verblijven die andere dag- en nachtritmes hanteren.
September 2019
van der vreede
Wir waren mit dem Haus sehr zufrieden.
Das Haus ist liebevoll eingrichtet und für Gruppen die ungespört sein wollen genau das Richtige. Wir waren schon zweimal da und freuen uns schon auf das nächste Mal. Vielen Dank für die schöne Zeit bei Ihnen.
Augustus 2019
Naturfreunde Gelsenkirchen e.V
Lekker!
Harstikke leuk
Juni 2019
Geert
Tolles Haus für Gruppen
Wir haben das Haus für eine Klassenfahrt gemietet und waren von dem Haus, dem Gelände der Lage und dem freundlichen Service begeistert! Bei gutem Wetter kann man das riesige Aussengelände nutzen, ansonsten bietet das groÃ?e Wohnzimmer und das Extrahaus mit Billardtisch etc. genug Möglichkeiten. Im Ort könnten wir für 29 Personen Fahrräder mieten! Die Umgebung bietet Wander- und Radfahrmöglichkeiten und die Buslinie vor der Tür fährt in 48 Minuten nach Groningen. Der minimale Punktabzug bezieht sich darauf, dass in den Zimmern keine Schränke oder Regale zur Ablage von Kleidung vorhanden sind.
Mei 2019
Bianca
Onacceptabele matrassen
"De slaapruimte zijn verre van in orde. Wij troffen matrassen aan met vlekken die leken op schimmel, grote doorgelekte urine vlekken en andere vieze bruine vlekken. Veel matrassen zijn erg oud, versleten en doorgezakt. Ook troffen wij een lachgas patroon aan. Wij hebben dit goed proberen op te lossen met de accommodatie. Helaas komen zij ons nauwelijks tegemoet. Ze schuiven de vieze matrassen af op het feit dat er kinderen slapen. Dit is geen excuus. Als wij dit hadden geweten hadden we dit NOOIT geboekt! Daarom hierbij voor iedereen een waarschuwing."
April 2019
Vriendengroep
Beautifull place
Very nice. I would recommend it to everybody.
Januari 2019
John
Man fÃhlt sich dort direkt wohl
Das Haus ist in einem sehr guten Zustand, sehr schön und heimelig ausgestattet. Man fühlt sich dort direkt wohl. Wir waren mit 11 Leuten dort und alle hatten genügend Platz. Die Anbindung an den Hof ist sehr schön, man kann den Kühen zugucken und man kann auch in die Ställe. Die Vermieterin mit Familie ist sehr nett und offen.
September 2018
Bettina Boehm
Neven en nichten weekend
We hebben van onze familie een weekend met al onze neven en nichten georganiseerd inclusief de kinderen. Met uiteindelijk een groep van 43 personen hebben we met geluk van het mooie weer en super weekend gehad. Een mooie groene omgeving en goede faciliteiten om je buiten te vermaken. Voldoende inventaris om iedereen te voorzien en ook super dat er 2 vaatwassers zijn, zo konden we het goed bijhouden om alles op tijd weer schoon te hebben. We hadden wat problemen met de koeling, deze hebben niet voldoende capaciteit om alles zo snel te koelen. Kamers zijn ruim van opzet, bedden een beetje gedateerd, maar prima voor een nacht. Ik vond het wel een minpuntje dat de accomodatie niet echt schoon was, lees dode vliegen, langpoten. Vriendelijk personeel en ook goed bereikbaar.
Juni 2017
Famillie Bosman
zeer goed
Wij hebben 2 huizen gehuurd voor de periode van oudjaar 2016-2017 daar we met een groep van ongeveer 20 personen waren. Zeer leuk hoe deze huizen doorlopen. We hebben allen een prima verblijf gehad. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Prima bedden, genoeg badkamers, zitplaatsen...kortom perfect. Fijne wandeling in de omgeving gedaan, Valkenburg bezocht, Outlet Roermond, bosspel.... Ideaal met de kids: speeltuin,trampoline Hier komen we zeker nog eens terug!
December 2016
Fam. Ronsmans
Ferienhaus Zevenaar Oude Paardenstal
Wir haben über Silvester mit 25 Personen im Ferienhaus Zevenaar (Oude Paardenstal) Ãbernachtet. Der Aufenthaltsraum war sehr ansprechend. Es war reichlich Platz und sehr schÃn. Besonders die groÃ?e Theke und das ,,Kaminzimmer'' waren einladend. Toiletten waren unmittelbar am Raum sowie die groÃ?e Küche. Hier musste man ein bisschen improvisieren. Ebenfalls mussten wir das Besteck, etc. reinigen, da es nicht sehr sauber hinterlassen wurde. Die SchlafmÃglichkeit war ein paar Meter entfernt. Der Weg war überschaubar und wurde uns vorher auch so mitgeteilt. Abends wurde er beleuchtet, da mehrere Stolperfallen im Weg fahren. Die Schlafunterkunft war nicht sonderlich gemütlich oder schÃn. Die Zimmer bestehen aus 6- 14 Betten. (Etagenbetten) Die MÃbel waren sehr herunter gekommen und alt. Ebenfalls standen 4 Duschen zur Verfügung, die bei einer so groÃ?es Gruppe, zu wenig sin. Auch Steckdosen waren in den Schlafzimmern zu wenig. 1 Steckdose für ca. 6-8 Personen. In den Schlafzimmern fehlt ebenfalls ein Spiegel. Insgesamt hat uns der Aufenthalt sehr gut gefallen. Die Innenstadt konnte man innerhalb weniger Minuten erreichen. Ebenfalls wurde extra für 12 Uhr ein Platz für Feuerwerk etc. bereit gehalten. WLAN hat auch sehr gut funktioniert, bis in die Schlafräume. Wir würden die Unterkunft nocheinmal buchen, allerdings mit anderen SchlafmÃglichkeiten.
December 2016
Anna G.
Mooie omgeving en super genoten!
Mooi verblijf, van alle gemakken voorzien. En ook nog eens zeer kindvriendelijk
Juni 2015
Ronny
Last minute familie weekend
Prima groepsverblijf op fantastische locatie. Pluspunten: grote algemene ruimte, meer dan genoeg kamers, fantastische omgeving, zeer klantvriendelijke eigenaren, goede en uitgebreide ontbijt en zeer goede prijs kwalitets verhouding. Nadeel: meubilair in algemene ruimte is oud (geen geschikt verblijf voor mensen met huisstofmijt allergie), matrassen zijn dun, toiletten op de begane grond waren niet schoon bij aankomst, het duurt erg lang voordat warm water in de douches beschikbaar is, geen kookfaciliteiten (bekend voor aankomt). Voor herhaling vatbaar!
Zan Tempels
aanrader
wij zijn als vriendengroep er het afgelopen pinksterweekend geweest we hebben het er zeer naar onze zin gehad echtpaar Gorter, de gastvrouw en heer, maken het allemaal compleet met hun vriendelijkheid. Je voelt je er zeer welkom!!
Monik van de Poll
goed
We vonden alles prima, alleen dat er niet overal een slaapkamerraam was die open kon was niet zo fijn. We hebben een fijn weekend gehad. Groet GW van der Hoek
G.w v.d . Hoek
Zeker een aanrader!
Mooie groepsaccommodatie gelegen op een mooie locatie. Wij zijn er met een vriendengroep geweest van 15 personen tussen de 24 en 28 jaar oud. Accommodatie was zeer geschikt voor deze groep, er was voldoende ruimte voor iedereen en alle ingrediënten voor een gezellig weekend waren aanwezig.
Tom
Klein dorp!
Erg leuke groep huisjes voor onze familie (15 personen) tijdens het pinksterweekend. Per stel een eigen slaapkamer met eigen douche en wc, heerlijk! De huisjes staan behoorlijk vrij, er is een heerlijk speelveld om te voetballen en genoeg ruimte in het centrale huisje om te relaxen en te eten. En je kunt altijd wel ergens een rustig plekje in de zon vinden tussen de huisjes. Super leuk gebouwd als groepje. Een paar mindere kanten: geluiden in het middenhuisje (muziek, koken, stemmen) werden op een of andere manier versterkt, zodat het vaak een enorme herrie leek. Het hele terrein vonden wij een aparte mix van goed verzorgd en oude zooi. Nieuw en vervallen naast elkaar. Maar dit deed niets af aan het plezier dat we er hadden. Personeel is heel vriendelijk en laat je lekker je gang gaan. De natuur is prachtig in de buurt; je loopt of fietst zo het terrein af, de natuur in. Heel fijne dagen gehad!
Fam. Feenstra
Pinksterweekend
Ligging en omgeving De accommodatie ligt in een prachtig gebied tegenover een heerlijk bos. maar de ruimte om het huis vonden we wel wat beperkt. Het was niet groot genoeg om een balletje te trappen of lekker met z'n allen bij elkaar buiten te zitten. Comfort De bedden waren heerlijk. In de huiskamer kon ongeveer de helft van de groep op het bankstel, de andere helft moest helaas op de eetkamerstoelen zitten 's avonds. Faciliteiten De keukenapparatuur, het zwembad waren top! Ook was het erg gezellig samen een biertje te tappen!! (al vonden we een fust best duur) De vrijheid om het huis was wat minder. Ten eerste vanwege de beperkte ruimte, maar ook omdat de accommodatie dicht bij een andere accommodatie ligt, konden we na elf uur samen niet meer buiten zitten. Klantvriendelijkheid was goed!!! Prijs/kwaliteit Voor onze groep best een pittig prijsje, maar we waren wel gelukkig met de luxe van het inpandige zwembad (het weer was namelijk best slecht). Met name de kinderen hebben daar enorm veel plezier gehad. Netheid Goed verzorgde schone accommodatie!
Brenda Koster
zeer goed
zeer goed
J Hendriks
Mooie luxe accomodatie
Accommodatie was zeer mooi we hebben ons zeer vermaakt. Voldoende ruimte om te koken. Het kampvuur was fantastisch. Een overdekt zwembad, sauna en trampoline zouden deze accommodatie compleet maken.
Familie Fränkel
goed tot zeer goed
goed tot zeer goed
P J G Buddiger
Super Leuk Weekend Weg
Met een groep van 10 vrienden hebben wij het weekend doorgebracht in Norg. Het huis was hier perfect voor! Verschillende plekjes waar iedereen kon lezen, spelletjes doen of gewoon kletsen. Op zaterdag hadden wij het Moordspel geboekt, ook echt een aanrader. Je ziet veel van Norg en beweegt lekker veel ;). Ik kan dit huis aan iedereen aanraden. Alles is goed regelt en het contact met de verhuurder is erg prettig.
Irene van Veen
Mooie luxe accomodatie
Accommodatie was zeer mooi we hebben ons zeer vermaakt. Voldoende ruimte om te koken. Het kampvuur was fantastisch. Een overdekt zwembad, sauna en trampoline zouden deze accommodatie compleet maken.
Familie Fränkel
Vriendengroep
Prima onderkomen. Van alles was genoeg aanwezig. Voor een groep van 24 personen waren er misschien iets te weinig douches. Wij hadden verder heel goed weer en hebben veel buitenactiviteiten kunnen doen. Als het slecht weer is, moet je naar binnen, omdat er geen afdak, luifel of veranda is.
Hanneke
Goede ligging
bedden veel te dicht op elkaar
Willy Majoor
aanrader
wij zijn als vriendengroep er het afgelopen pinksterweekend geweest we hebben het er zeer naar onze zin gehad echtpaar Gorter, de gastvrouw en heer, maken het allemaal compleet met hun vriendelijkheid. Je voelt je er zeer welkom!!
Monik van de Poll
Leuke groep huisjes rond centraal woongedeelte.
Mooie 2-persoonskamers met douche en wc. Zeer geschikt voor onze vriendengroep. Centrale woonkamer weinig gebruikt door fantastische weer. Lekker buiten tussen de huisjes kunnen ontbijten, lunchen en barbequen! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Enthousiaste uitleg tijdens rondleiding bij de steenoven. Mooie omgeving om te fietsen en van het uitzicht te genieten. Geweldig weekend gehad.
Guus
prachtige locatie
zeker voor herhaling
anoniem
heerlijk huisje, slechte telefonische service
heerlijk huisje, slechte telefonische service
mieke
Prima locatie teamweekend
De grote zaal was zowel geschikt voor onze inhoudelijke programma onderdelen als voor de maaltijden en een borrel/feestje 's avonds. Prettige, ruime, complete keuken en een handige bar. Prima douches en toiletten. De bedden waren wel wat verouderd en doorgezakt en sommige matrassen waren echt heel dun
UT
Prima!
Fijn verblijf gehad!
Anoniem
TOP
Een mooie en ruime accomodatie en indien nodig een geweldige en prettige service heeft ons een geweldig weekend bezorgd.Uiteraard heeft het prachtige weer hieraan bijgedragen.
W. de Vries
Familieweekend
Leuke accommodatie in een mooie omgeving. Lekker rustig ook!!
Mat Lammers
Zeer goede 2 daagse met MT collega's
Met 11 collega's 2 dagen/2nachten hier verbleven. Alles was meer dan prima in orde. Eigenaar Johan dacht volop mee over zaken. Zelfs mbt de boodschappen. Boodschappenlijst doorgestuurd naar Johan en bij aankomst lag alles klaar op de locatie . Perfect, wordt zeker herhaald!!
Herman
Perfecte locatie voor een huiselijke off site
We hebben twee dagen met ons management team een off site gehad in deze accommodatie. Alles wat we nodig hadden wat aanwezig om het succesvol te maken, ruime tafel om aan te werken, prima kamers met eigen badkamer (doet niet onder voor een hotel!), alle faciliteiten in de keuken en een heerlijke tuin met BBQ. Al met al een perfecte locatie voor een kleinschalige off site in huiselijke sfeer.
M Jansen
Fantastische woning!
"Heerlijke woning en knus met de bedsteden, die ruim genoeg zijn. Twee badkamers, buiten een trampoline, zandbak, en een groot bos erbij! Al met al een goede aanrader! Fantastische plek in de natuur."
Sharon
Groepsaccommodatie 24 personen "Voorthuizen"
Met de hele familie kinderen en kleinkinderen hebben wij een fantastisch week gehad in de groepsaccommodatie in Voorthuizen. De woning is heel netjes, ruim en voorzien van 4 badkamers. Een sfeervolle, praktische en complete inrichting zorgde voor een gezellig en rustig vakantiegevoel. De grote bank (met sfeervol haardvuur) in de woonkamer geeft een extra dimensie en uitnodiging voor een groepsgesprek. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de speeltuin, het binnen- en buitenbad en andere activiteiten. Het huisje van Keessie is bij de kleintjes als kleinste huisje blijven hangen. De mooie en groene omgeving heeft onze vakantie compleet gemaakt. Wat ons erg opviel was de klantvriendelijkheid en aardigheid van het personeel inclusief de mensen van bookedoo. We hebben vaak gezegd "het is te mooi om waar te zijn" een dik compliment voor iedereen. Wat ons betreft komen we zeker terug!
l. Van Tilburg
Mooie acommedatie
Mooie grote huiskamer, voor de kinderen waren er veel spelletjes en de skelters, vriendelijke verhuurders
Thea Petter
Feestje
Genoten van een weekend vol dolle belevingen. Wat ik er nog van weet was het geweldig! Huis is voorzien van veel ruimte/ kamers en genoeg koelkasten voor 18 personen! Fijne buren die niet te flauw zijn qua geluidsoverlast dus perfect voor een vrijgezellenfeest iod! Niet op en top schoon maar dikke prima!!
Stenie B
Toplocatie
mooie accommodatie, vriendelijke gastvrouw die meedenkt. Van alle gemakken voorzien!
Bas
okay
ik vond het gemakkelijk te bereiken en de hoofdruimte met omliggende units beviel me wel goed. Het slaapcomfort v.w.b. de bedden was goed. Ik heb wel met het licht aan geslapen en dat was wel minder. Ik had namelijk wat wat beestjes had gezien en vond een aantal van ze eng m.n. de oorwurmen en de torren. Met spinnen en muskieten heb ik minder moeite maar die andere dieren vond ik eng.
Stichting Milcolores
Opmerking
De opbergmogenlijkheid in het aparte slaapgedeelte waar ook de bedsteede is geplaatst vinden wij te kort opbergruimte voor kleren en spullen. Verder was het er erg gehorig o.a door piepende deuren. (in de nacht). Verder hebben we zeer genoten van ons weekend.
Bruin
Prima locatie voor familie
Wij waren aangenaam verrast tijdens ons verblijf. De kamers waren prima in orde. Ruim,schoon en netjes. De verder ruimtes zijn uitstekend geschikt om allerlei activiteiten te organiseren.Ook de buitenruimtes zijn tip top in orde. Wij hadden een verzorgd weekend. De familie Wolfs, in het bijzonder Ilona, hebben hier een meer dan uitstekende uitvoering aangegeven. Het eten was van een prima kwaliteit en er was meer dan genoeg voor iedereen. Verder had je alle privacy die je kan wensen. Dit is een absolute aanrader voor als je met je familie een weekend of een midweek samen wilt doorbrengen. Familie Wolfs heel erg bedankt!!
Fam. Kamper
Prettig verblijf
Met 10 minuutjes lopen vanaf het treinstation is deze locatie ideaal voor groepen of verenigingen waar het gros geen auto heeft. De bedden lagen prettig en de keukeninventaris was zeer uitgebreid. Via de mail was het makkelijk te overleggen over de mogelijkheden en vragen over het verblijf. Aandachtspuntje voor feesten of partijen is wel dat vanaf 00.00 's nachts de bas in de muziek uit moet.
NSW
Top
Heerlijk weekend gehad op een mooi locatie. Het onderkomen was prima verzorgd, een professionele keuken, slaapgelegenheden en sanitair dik in orde. Fijne woonruimte met open haard en een heerlijk overdekt buitenterras. Beheerdersechtpaar erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een plek om aan te bevelen.
Andrea Michielsen
beoordeling
Veel ruimte in de accommodatie, de keuken en in het sanitaire deel. Goede douches. Prima verblijf voor groep van 20-30 personen. Jammer dat er zowel bij aankomst als vertrek geen beheerder was.Op zich was dat niet bezwaarlijk, we waren al eerder gaan kijken en wisten de weg.
L. Bloom
top weekend
Ontzettend leuk weekend gehad, op een mooie locatie met een top accommodatie. Vriendelijke medewerkers, waar eventuele vragen aan gesteld konden worden. Daarnaast hadden wij ook nog eens fantastisch weer. Hadden het niet beter kunnen treffen.
Henk van Rees
Vlagtwedde
Ligging en comfort In de buurt niet zo veel te doen. Vesting boertange en een fietstocht in de del ruiten AA, smeerling, zijn aanraders. Vraag naar een rondleiding van mw . Borg Comfort Goede bedden, goede tv, goede keuken " pas wel erg goed op voor de heel scherpe messen ! Zeker met kinderen erbij. Een verbanddoos in de keuken is een tip, ( hadden wij gelukkig niet nodig!) Faciliteiten Genoeg te doen, zwembad, golfen, vissen etc. Maar de tennisbaan is glad bij een beetje nat weer en niet goed onderhouden. Waarom moet je eigenlijk altijd betalen voor een uur tennis, terwijl zwemmen gratis is. Dat vinden we een minpunt . Klantvriendelijkheid Goed, geen bijzonderheden, behalve dat het niet geheel duidelijk is wat via de receptie gaat en wat via het bungalowpark. Maar goed bereikbaar, al is een receptie die om 5 uur sluit wel wat vroeg als je s avonds nog wat wilt doen
Homans
Fantastisch!
Wat hebben wij een heerlijk weekend gehad. Met een groep 45 'jongeren' uit Den Haag hebben wij het huttenkamp bezocht. De hutjes op het terrein liggen prima en de faciliteiten erom heen zijn uitstekend. Ook de douchecabines zijn van alle gemakken voorzien. Menig avond hebben wij bij het kampvuur gezeten en ook de barbeque is aangestoken. Alles verliep soepel en we hebben als organisatoren alleen maar positieve reacties gehad! De omgeving is hiernaast echt prachtig en ook Nijmegen ligt om de hoek. Volgend jaar komen we zeker terug! Bedankt :)
Leonie
Top weekend
Wij hebben een top weekend gehad met 9 volwassenen en 8 kinderen, een aanrader.
Aad Stuijt
waterballet
We hebben genoten van het verblijf in deze villa. Alles was prima ingericht op een paar dingen na. Bij gebruik van de douches misten we een douchegordijn of andere afscheiding,waardoor de badkamer na gebruik nogal nat was. De eetruimte is erg gehorig. Misschien een idee om er gordijnen op te hangen. Voor de rest was het een feest.
Drent
Goed
Alleen jammer dat de supermarkt nog niet op orde was
Hans
Heel fijn verblijf gehad!
Wij hebben een heel goed verblijf gehad met 14 personen. Erg gezellige accommodatie, schoon en opgeruimd. Er is veel aanwezig (bijv. in de keuken). De verhuurders zijn heel erg vriendelijk en flexibel. Als klein minpunt: Jammer dat er niet meer banken waren. Daarnaast is het wellicht een idee de ruimte beneden anders in te delen, hier hebben wij nu niets mee gedaan omdat deze niet erg praktisch is ten opzichte van de ruimte boven. (bijv. banken/ meerdere chillhoekjes/ kasten om op te bergen/ enz.)
Sanne Wakker
familie Slappendel - van der Graaff
Prima woonkamer (mooier nog dan de foto's op de site) Slaapkamers netjes en comfortabele bedden. Terras(sen) gedeeltelijk overdekt, dus barbecueën ook mogelijk met een buitje. Heel leuk dierenvertier ! Zelfs volwassenen genieten er van. Ideale familie-accommodatie.
J. Slappendel
Prima
Alles was goed
Fc van Hooij
Schitterend weekend
Leuk, gezellig, mooi, geslaagd
F. van Zundert
20/21 mei
Prima bevallen. Zeer vriendelijk personeel en leuke huisjes en omgeving een aantal apparaten is echter aan vervanging toe
Jeurlink
20/21 mei
Prima bevallen. Zeer vriendelijk personeel en leuke huisjes en omgeving een aantal apparaten is echter aan vervanging toe
Jeurlink
Neven en nichten weekend
We hebben van onze familie een weekend met al onze neven en nichten georganiseerd inclusief de kinderen. Met uiteindelijk een groep van 43 personen hebben we met geluk van het mooie weer en super weekend gehad. Een mooie groene omgeving en goede faciliteiten om je buiten te vermaken. Voldoende inventaris om iedereen te voorzien en ook super dat er 2 vaatwassers zijn, zo konden we het goed bijhouden om alles op tijd weer schoon te hebben. We hadden wat problemen met de koeling, deze hebben niet voldoende capaciteit om alles zo snel te koelen. Kamers zijn ruim van opzet, bedden een beetje gedateerd, maar prima voor een nacht. Ik vond het wel een minpuntje dat de accomodatie niet echt schoon was, lees dode vliegen, langpoten. Vriendelijk personeel en ook goed bereikbaar.
Bosman
goed
goed en netjes mooie lokatie en zeker voor herhaling vatbaar
droog
Zeer aan te bevelen
Voor een familie met kinderen en (kleine) kleinkinderen een uitstekende locatie.
F. van Roest
Familieweekend
Fijne en praktische locatie voor een familieweekend !!
Albert Menheere
Familieweekend
Wij waren met 28 mensen en hebben de leef- en slaapruimtes als prettig ervaren, schoon sanitair en goed uitgeruste keuken. Voldoende ruimte voor buitenactiviteiten en prima wandelmogelijkheden. Minpuntjes: gehorig en matrassen van mindere kwaliteit
Carla Kersten
Goede accommodatie voor grote groep
Goede accommodatie voor grote groep, genoeg plek en makkelijk te bereiken. Ook de medewerking voor het maken van vuurkorf, bediening, ontbijt, lunch en BBQ was uitstekend.
Rob
Zeer sfeervolle accommodatie
Voldoende ruimte voor een grote groep. Zeer gezellig ingericht. We misten wat kastruimte. Helemaal top !
Popkoor Just for Fun
Perfecte locatie voor ons!
Ideaal verblijf voor onze voetbalselectie, 16 kamers met een eigen luxe badkamer, veel ruimte om activiteiten te ondernemen en volop privacy! In de afgelopen 10 jaar zijn we elk jaar op trainingskamp geweest, maar dit is de allerbeste locatie tot nu toe! Aardige en behulpzame beheerster Ilona die ons met alles perfect geholpen heeft. Geen enkele klacht vanuit de groep gehoord, kortom dat betekent dat iedereen zeer tevreden was, ga zo door!
Paul Hogerwerf
Gehorig
Met de hele fam,20 personen, van heeeel klein tot volwassen een week met oud en nieuw. Gezellig ingericht huis met veel ruimte. Wel heel gehorig, zeker als je meerdere kleine kinderen hebt lopen. Er mag ook een kapstok bij, want die er nu hangt is zeker niet op zoveel personen berekend. Verder heerlijke week gehad.Op het park het dierenweitje en de speeltuin, erg leuk voor de kleintjes. En met de hond loop je zo het bos in. Vriendelijkheid, behulpzaamheid van personeel krijgt zeker een 10. Bij inchecken bleek de villa nog niet schoongemaakt te zijn. Wij kregen koffie thee chocomelk in het restaurant. en toen wij op Zondag kleine kuipjes boter wilden kopen omdat we niet genoeg hadden voor bij het ontbijt, kregen we 2 schaaltjes boter mee.
Carla Otto
Themaweekend Plotsdoven
het is goed als er op de vloer dmv strepen aangegeven word als er een verlaging of verhoging is. vooral voor ouderen is dan beter te zien dat mijn een op of af stapje heeft.
Gerard de Vijlder
Goede basic groepruimte
We hebben met onze familie een fijn verblijf gehad. Het huis is eenvoudig maar degelijk ingericht voor een grote groep. Alle faciliteiten zijn aanwezig.
jeanette
Wochenende mit 21 MÃnnern
Wir hatten eine sehr gute Zeit in Groenlo und haben es sehr genossen. Vielen Dank für Alles!
Andreas Timmler
Super weekend met 34 personen
Een uitstekende en erg nette accommodatie met prima bedden. Een super weekend gehad. Alles was goed in orde.
Poel
Prima oord
Dat was goed toeven daar in Norg. Met een groot veld waarop veel activiteiten gedaan konden worden. Een aanrader voor de grotere groepen.
Kerstenschool Ridderkerk
Groepsaccomodatie Haarle
Prachtige locatie en zeer klant vriendelijk !!
Fam. Kalee
Zeer goed
Faciliteiten en huisje waren prima. Genoeg bestek etc. aanwezig voor 11 man.
Robin
goed
prijs kwaliteit prima
Lia
Een weekend met de hele familie
Een weekend met de hele familie. Prachtig onderkomen. Ruim en comfortabel. Keuken, badkamers en slaapkamers zijn perfect. Het kostte wel veel moeite om van ons afval af te komen. Honderden meters lopen met de volle vuilniszakken. De omgeving is prachtig. Heerlijk gewandeld en gefietst.
B J Meems
gezellige, comfortabel ingerichte verblijven
Pluspunten: -De centrale woonkamer is goed ingericht en comfortabel voor 4 tot 16 personen. - Op unieke locatie. --Goede bedden De centrale ligging en mooie omgeving! -Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Bij vragen wordt je uitgebreid geholpen.. -De slaapgedeeltes waren apart en het is een leuk en gezellig verblijf voor familiegroepen. - accommodatie beschikbaar vanaf 9.00 tot volgende dag 17.00 bij 1 overnachting! - je huisdier is welkom! Prijs-kwaliteit zeer goed. Je merkt helaas aan het parkterrein wel dat je nog in het voorseizoen bent (eind april). Als er meer aandacht wordt besteed aan het terrein en bestrating in het vroege voorjaar dan zal de gehele opzet echt ideaal zijn. Ook een hele geschikte locatie voor grote groepen. (tipi dorp en grote groepsverblijven)
annette
Top!!!
Mooie ligging. Wij zijn netjes ontvangen. Het is een gezellige accommodatie. Een aanrader voor een grote groep.
Fam Waaijer
Prima verblijf
Mijn beoordeling van het huis voor 14 personen, betitel ik samen met de groep waarmee ik was, als zeer goed. Het weekend was vooral vanwege onszelf een groot succes, maar de faciliteiten en omgeving inclusief het huis, droegen hier zeker aan bij.
A. Stein
Kasteel
Wir waren für ein Verlängertes Wochenende im Kasteel. Da wir altermäÃ?ig eine sehr zusammen gewürfelte Truppe waren (4-54 Jahre) war das Haus für uns einfach super. Durch die Aufteilung in 3 Häuser (2 Schlaf-Häuser + 1 Aufenthaltshaus) konnte jeder in Ruhe schlafen und die anderen ohne jemanden zu wecken sich unterhalten, spielen etc. DANKE
M.B.
Famillie
De netheid accommodatie en service personeel waren echt geweldig. Minder vondt ik de ruitme in de keuken en de deuren zijn niet echt kindvriendelijk bij het openen en sluiten.
Jessica Brakke-Gort
redelijk
We vonden het huisje heel ruim, genoeg badkamers en toiletten, maar het is wel gedateerd. De kleuren zijn niet meer van nu en kunnen wel wat frisser. Ook rook het heel erg naar 'hond' toen we binnen kwamen. Wat echt niet fris is! Verder prima om in de verblijven.
joke van Heijningen
Gezellig!
Met een vriendengroep (20 personen) zijn wij afgelopen weekend verbleven bij de accomodatie in Appelscha. Het was heel gezellig! Meer dan genoeg ruimte, ieder stel z'n eigen slaapkamer met badkamer. We hebben gezellig aan de bar gehangen, gemidgetgolft en gebbqd! Geen last gehad van het slechte weer buiten, want binnen was genoeg te doen.
Lianne
Vrienden weekend
Accomodatie en ruimte ideaal . Bedden zijn het enige minpunt aan de accomodatie. Top weekend gehad. Ideaal voor vriendengroepen
D verkuylen
Toppie
Wij hebben een zeer geslaagd weekend met de jeugd gehad. Er zijn wel een aantal dingen die een opknapbeurt verdienen maar wij hebben begrepen dat hier aan gewerkt wordt. Ligging ideaal: bos er gelijk achter Voldoende ruimte buiten om iets te organiseren. Redelijk makkelijk te vinden. Misschien een idee om vooraan de (verharde)weg een naambord te zetten(mn in het donker is de onverharde weg en naambord slechter te zien. Verder was de scheiding tussen keuken en spoelkeuken ideaal. Verder zijn wij erg tevreden.
Bea Puttenstein
'n Geslaagd weekend!
Wij hebben het prima naar ons zin gehad, dankjewel!
T van der Poel
Familie weekend
Wij hebben een heerlijk weekend gehad, mede door de zomerse temperatuur. Het huis was keurig van alle gemakken voorzien, prachtige omgeving.
Lenie Otte
goed verblijf
"Wij zijn zeer gastvrij ontvangen. Het was een goede ruimte alleen gedateerd. We misten een magnetron en wat andere keukenspullen. De oven was helaas moeilijk te gebruiken maar zou deze week gerepareerd worden. De bedden kraakten nogal en het toilet op de slaapverdieping spoelde niet goed door. Verder hebben wij ons uitstekend vermaakt met de spelletjes die aanwezig waren.
I.M. Jongeneel
Raad van Toezicht & band
Erg aardige mensen en een super fijne locatie! We konden ook prima muziek maken omdat de verhuurders nergens last van hadden. Goed functionerende keuken en goede douches. Enige kleine minpuntje was dat het internet wat traag was - maar uiteindelijk was dat niet zo erg. Was een geslaagde band-trip!
Teun Creemers
Familieweekend
Leuke comfortabele kamers rond een gezellige en praktische groepsruimte met alles erop en eraan. We hebben ervan genoten en kijken terug op een geslaagd weekend
Toon Overvliet
Voldoende
Voor tieners en jongeren een prima kamphuis!
Molenaar
Mooie en ruime accommodatie
Mooie en ruime accommodatie, geschikt voor grote groepen. Leuke bar en prettige slaapkamers met eigen badkamer.
Melissa
Positief
Allemaal een eigen kamer met badkamer en toch gezellig bij elkaar. Goed ingerichte keuken en meer dan voldoende stoelen, servies etc. Wij hebben een heel fijn weekend gehad !
W.Heijgen
Gruppenaufenthalt
Hallo zusammen, wir waren grundsätzlich zufrieden und hatten auch mit der Parkplatzsituation kein Problem. Man muss ja nicht immer direkt vor der Tür stehen. Das BBQ war sehr gut organisiert und schmeckte allen Beteiligten. Besonders hervorheben und danken möchten wir Janine, die recht kurzfristige Buchung und die Absprachen haben alle ausnehmend gut geklappt. Wir kommen gerne wieder.
Michael Waldow
Roompot onvoldoende
"We hebben al een recensie geschreven naar Roompot, cijfer een 4. Het huisje op de foto zo zaten wij er niet bij. Buitenom smerig, CV niet aangesloten, geen batterijen in klok of brandalarm. Kapotte lampen overloop en slaapkamers. Beloofde technische dienst is niet geweest en zo kunnen we nog even doorgaan. In ieder geval wel prachtige omgeving en mooi weer anders waren we weer vertrokken. Jammer een schande om dit als luxe villa aan te merken, zat nog in de verbouw deze woning kennelijk. Apparaat beneden aangesloten voor vocht of stank liep constant door. 6 buitenkussen voor 10 personen .geen gebruiksaanwijzingen apparatuur. Afvoer buis afwasmachine liep door de slaapkamer niet geïsoleerd. Erg horig alles. Jammer gemiste kans voor eigenaars en roompot. Service bookedoo wel goed, die krijgen een 10.
Fronie de Boer
Familie uitje
Wij zijn zaterdag aangekomen het huis ziet er mooi uit In de keuken was alles goed Woonkamer lekker ruim beneden douche en slaapkamer goed alleen er lag wel rommel en zand op de tegels was dus niet goed schoongemaakt de borden en glazen waren ook niet allemaal schoon voor ?105 mag je wel beters verwachten ook moesten wij alle ramen sluiten ,in de douche is dat niet handig toen wij binnen kwamen zaterdag rook het heel erg muf in de douche de bovenverdieping was goed, alleen douchen in het bad is onveilig Een van ons is Door de tuinstoel gezakt ,had flinke snee in zijn arm de stoelen zijn ook erg gammel ,voor een volwassen persoon.
Henk Stegeman
Perfect voor ons afdelingsuitje
Vriendelijke mensen, goed ontvangen, flexibel, veel ruimte, mooie feestzaal. Perfect voor ons afdelingsuitje.
Dionne en Yda
Sparrenhuis Oldebroek
Het was een fijn verblijf. We hadden een superweekend. De slaapkamers zijn wel wat hokkerig en ik miste iets om mijn kleren weg te leggen of op te hangen. De bedden sliepen prima. De keuken was goed uitgerust voor een groep van 30 personen. Het was er schoon en we werden vriendelijk ontvangen door een jongeman wiens naam ik nu even niet meer weet. Minpuntje was het ontbreken van muziek. We hadden zelf Sonos meegenomen maar die konden we niet aansluiten. Al met al een geslaagd weekend. Dankjewel allemaal namens mijn familie.
Ans Dirven
In een woord fantastisch
In september hebben wij een week doorgebracht in Zelhem. Wij werden verwelkomt door de gastvrouw, zeg maar "Dineke" zei ze. Wat een mooi ingerichte huisjes, heerlijke stoelen, een sta-op stoel, een grote bank, tv en WiFi. Een fijne keuken met pracht uitzicht op het bos waar de vogeltjes en eekhoorns te zien waren als je aan het eten was. De bedden waren al opgemaakt. De auto konden we op een parkeerplek naast het huisje plaatsen.. In een woord heerlijk. Zelhem is een leuk plaatsje met een gezellige dorpskern , restaurants en winkels.Toen wij er waren was de familie van Velde nog druk bezig om de groepsaccommodatie klaar te krijgen, er werd hard gewerkt en het resultaat mag gezien worden. Supermooi en modern ingericht. Deze accommodaties en huisjes zijn een aanbeveling. Wij zeggen DOEN! Onze volgende afspraak hebben wij weer gemaakt voor mei a.s. Arie en Miep de Boer.
Fam. A. De boer
Top Wochenende
Wir (13 Personen) haben ein Wochenende bei Rob und Marjolein verbracht und den Junggesellenabschied eines Freundes gefeiert. Es war in jeder Hinsicht ein super Wochenende. Hier ein paar Details: Ausstattung: -Küche: Top ausgestattet, Spülmaschine in 2 min fertig, ausreichend Kühlschränke zur Verfügung, Kaffeemaschine vorhanden -Bar: Platz für viele Menschen und trotzdem gemütlich, super Musikanlage, Bier aus dem Zapfhahn ist möglich, jedoch relativ teuer - Schlafbereich: Ausgebaute Scheune in der Gartenhäuschen mit Etagenbetten stehen. Für unsere Situation vollkommen in Ordnung, einzig für Personen über 2m wird es eng - Sanitäre Anlagen: Sauber und funktionieren, ausreichend vorhanden - Aussenbereich: Wundervoll, 2 Essensmöglichkeiten für Morgen- und Abendsonne. - Freizeit: Beachvolleyballhalle in super Zustand mit 2 Plätzen und tollem Sand, FuÃ?ballplatz mit super Rasen in tollem Zustand, Strand zum See ist ca. 800 m entfernt - Service: Rob und Marjolein waren zu jeder Zeit erreichbar, super hilfsbereit und immer freundlich und gut gelaunt Gerne wieder. Bis bald Stefan und Team
Stefan
Mede door het goede weer een topweekend beleeft in Wintelre
Het is een mooie locatie met voldoende ruimte en zeer vriendelijk personeel, kortom alles aanwezig voor een leuk verblijf.
Fam Smulders
in algemene zin goed
kleinigheid":Heetwater is te heet! Vaatwasser wat op onhandige plaats. Te ruim in energieverbruik. Afvalscheiding kan duidelijker en beter.
J.C.G. van Soest
Onverzorgd en onveilige woning
"Groesbeek is een mooie omgeving, maar de woning is slecht gelegen; aan het begin van de camping. Slaapkamers waren rium met goede bedden en met eigen badkamer en toilet. Mooie living maar gelegen langs de kantine wat drukte en geluidsoverlast bezorgd. " Opmerking Bookedoo: De locatie Groesbeek is uit ons aanbod gehaald.
Nadine Soontjens
Heerlijk verblijf
Heerlijk weekend gehad, genoten van de sauna en de ruimte. We komen graag nog eens terug, dan blijven we langer!
Peetoom
Onvergetelijk weekend
Super familieweekend gehad in een prachtige omgeving en een mooie comfortabele accommodatie met vriendelijke medewerkers!
Fam. Rollema
Teamweekend
Functionele groepsaccommodatie waar je niemand tot last bent.
D.A. van Heusden
Goed
Goed
E. Hanzon
lekker huis met grote tuin
we zijn hier met een familieweekend geweest: 8 volwassenen en 8 kinderen & 1-12 jarige. prima verblijf gehad. open haard, grote tafel voor 20 man, grote koelkast, houten vloer. niet superluxe maar heel comfortabel. tuin met zandbak en schommel. op het park werden activiteiten voor de kinderen georganiseerd zoals knutselen en goochelen. dat je los moest betalen voor wifi; wel snel; is niet meer van deze tijd. wij zitten er aan te denken om terug te gaan, dat zegt genoeg!
TP
Klantvriendelijk personeel en behulpzaam!
Na wat slechte recensies gelezen te hebben waren wij daarentegen erg tevreden over ons verblijf. Fijne algemene ruimte met bar. Fijn buitenverblijf. Personeel zeer klantvriendelijk en behulpzaam! Lodges schoon en goede bedden. Kamers met steeds 2 stapelbedden niet mooi maar wel schoon, prima voor de overnachting zoals bedoeld voor deze reünie. Over de prijs-kwaliteit waren wij zeer tevreden. Glaswerk bij de bar zou uitgebreid mogen worden aangezien het verhuurd wordt aan grote groepen. Al met al erg tevreden en hebben er een gezellig weekend gehad!
van der Aa
Mooie locate, perfecte verzorging
ruime kamers met ieder een badkamer. goede vergaderfaciliteiten, telefonische bereikbaarheid kan beter.
Gemeente Lelystad
Goed
Prima plek!
MAEUR
Boven verwachting
Wij hebben erg genoten van ons verblijf. Alles was tip top in orde en veel mooier dan de foto's op de website zouden doen vermoeden. Vooral het diervertier was geweldig voor de kinderen. Prima bedden.
Anoniem
zeer goed
Voor ons was dit een top locatie . Alles is aanwezig (in en rond de vakantie woning) voor een zeer geslaagd " neven en nichten" weekend .
Fam Huybers
Leiderdorps Kamer Orkest LKO
De accommodatie Vinkeveen is een gezellige ongecompliceerde locatie. Aangezien ons orkest ook ongecompliceerd en gezellig is, viel dat makkelijk samen. De mensen die voor ons de lunch en bbq etc verzorgden waren heel vriendelijk. Ons werd verzocht het afval gescheiden te bewaren maar dat was ingewikkeld. Allemaal bakken, wat en waar, en onder in een kast, wat moest daar dan in. Enfin, ik heb het gezegd na afloop en ook dat was dan gelukkig geen probleem. De slaapvertrekken zijn heel 'eenvoudig'. Voor veel mensen prima, die houden van een beetje kamperen maar voor de oudere leden en de wat corpulente leden was het niet geriefelijk. Die gingen naar huis in Leiden om daar te slapen. Dus dat zou wellicht wat geriefelijker kunnen. Groet Doortje van Ginneken.
verblijft 15 - 17 september
Al met al een top weekend
Het was zeer gezellig.Erg aardige eigenaar.
Anoniem
Gezellige, goed ingericht verblijf
Verblijf gehad met mijn voetbalteam, erg mooie locatie. Zeer vriendelijk personeel, alles was bijna mogelijk in overleg. Dicht bij het centrum van Zevenaar, waardoor we lopend alles afkonden. Heel fijn dat we laat konden ontbijten, en dat er aan alles gedacht was. Zeker voor herhaling vatbaar!
Marlous Koole
Uniek sneeuw weekend
Een super gezellig en geslaagd sneeuw weekend, uitzonderlijk dat we op de zaterdag getrakteerd zijn op een mooi pak sneeuw! De boswandeling werd op deze manier wel heel bijzonder!
Groep Castermans
gezellige jaarwisseling
Het was een prima locatie, we waren met een groep van 22 personen. Echt een grote groepsaccommodatie. Voor 22 personen was er heel veel ruimte over. Maar we hebben ons prima vermaakt. Veel ruimte voor de kinderen te spelen.
Jan Obe Hobma
Im Winter eher nicht zu empfehlen
Sehr schöner, komfortabler Gemeinschaftsraum. Dieser lässt sich auch gut heizen. Alles andere eher mäÃ?ig, Toiletten eine mit, eine ohne Waschbecken in desolaten Zustand. Das Waschbecken im ""Bad"" befindet sich in der einzigen Dusche. Das Kondenswasser läuft in den Kajüten an der Wänden runter, Räume bleiben trotz Heizen klamm, da nur ein Heizkörper im Flur. Die Kajütentüren müssen offen bleiben, damit es nicht zu nass wird. Kondenswasser tropft von den Luken bestenfalls auf den FuÃ?boden, in einem Fall mitten aufs Bett. Und es tropft bis zur Pfützenbildung, man kann also nicht mit 18Leuten dort schlafen, da eine Decke pitschenass ist, es sein denn man mietet den extra Raum hinzu. Die Feuchtigkeit kann man in den Matratzen und Kissen riechen. Der Preis ist komplett überzogen. Boot war nicht vorgezeigt, als wir nachmittags kamen. Die Heizung ging erst gar nicht, musste entlüftet werden. Vermieter reagiert aber auf Beschwerden und behebt diese Toilette verstopfte auch Aussicht und Ort sind wunderschön. Im Sommer ist es auf dem Schiff bestimmt auch deutlich angenehmer.
Ute
Wat een fijne tijd
Fijn grote tafel, prachtige omgeving voor wandelen/hardlopen, hele vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen, geen last van de buren vanwege vrije ligging, gezellige open haard en zeker voor herhaling vatbaar! Dank.
Guus
Leuke na-kerstdagen
Met een groep van 20 na de kerst een paar leuke dagen gehad in Steenwijk. Het huis is gezellig, goede indeling. Enkele kamers zijn wel gehorig, en er zijn eigenlijk iets te weinig toiletten en douches voor zo'n grote groep. Verder was alles goed, ontvangst van de receptie was erg vriendelijk. Ondanks de paar minpuntjes zouden we het zo weer doen.
Familie Rappange
zeer goed
Wij hebben met de hele familie het kerstweekend in de villa doorgebracht. het is een super gaffe villa met werkelijk alles erop en eraan heel sfeervol ingericht ,het is alsof je thuiskomt. het was super schoon en het park heeft ook alles wat je maar kan verzinnen. de mensen die daar werken zijn heel vriendelijk . er kwam op kerstavond ineens een kerstman binnenlopen met kerststollen te leuk gewoon. ik geef dit park aan alle kanten een10 .
Joke Pex
Grote tuin
Heerlijk voor de kinderen met de grote tuin. Alles wat we nodig hadden was aanwezig.
Marjan Fretz
Erg goed!
Beide huisjes zagen er zeek netjes en mooi afgewerkt uit. Je zit zalig privé, maar je kan gebruik maken van de faciliteiten van het park. Wij hebben genoten.
Bianca
Prima!
Erg naar ons zin gehad, warm welkom en ontvangst. Ook mooi dat er iemand van de organisatie ook slaapt bij vragen of als er iets facilitair aan de hand is.
Werner Mostert
Prima onderkomen!
Prima onderkomen voor een groep. Wij waren met 15 volwassenen, waardoor een ieder prima de ruimte had. Onderkomen was superschoon! Wat zeer gewaardeerd wordt. De aparte slaapvertrekken zijn een uitkomst voor diegene die wat vroeger naar bed willen, waardoor je ook kunt slapen omdat je geen last van de herrie van de groep hebt. Wellicht een idee om de weg van de huiskamer naar de slaapvertrekken te overdekken.
Kempenaar
Heerlijk vriendenweekend!
Heerlijk vriendenweekend gehad in een prima accommodatie.
Karin
Goed verblijf
Prima accommodatie om te verblijven
Koen Bolt
Goed verblijf
Prima accommodatie om te verblijven
Koen Bolt
Een echte aanrader!!
TOP weekend gehad met m'n collega's. Rob en Marjolein zijn super vriendelijk en je kan alles met ze bespreken. De bar is echt een must om erbij te huren. Verder zijn de huisjes erg leuk en is er daarbinnen een kachel aanwezig. Buiten het huisje is het wel koud, maar daar kun je je op kleden. We misten wel iets van een barbeque/vuurschaal, maar de overige voorzieningen zijn super! Grote keuken, prima eetgedeelte, schitterende omgeving en de beachhal was geweldig. Een echte aanrader!!
E.Visser
Studentenverblijf
We hebben erg genoten van het verblijf op deze locatie, alles is aanwezig qua faciliteiten en de beheerders zijn erg flexibele en aardige mensen
FUF
Beleidsweekend
De ligging en de omgeving waren fantastisch, comfort was goed, de faciliteiten geweldig, de klantvriendelijkheid was goed alleen bepaalde zaken wisten zij niet, bv wij hadden iemand aan de telefoon die niet eens wist wat een flip-over was. De prijs kwaliteit was goed maar de netheid minder. De vloer voelde plakkerig aan, het linoleum brokkelde af, sommige pannen in de kasten waren vies. Aan de andere kant de bedden waren keurig opgemaakt, de kamers waren wel schoon en de badkamer ook. Al met al zouden wij zeker weer daar terug gaan maar ze zouden echt wat aan de vloer moeten doen van de twee woonkamers op de 1e etage.
Ruth Gout
Prima
Prima wij hebben een fijn weekend gehad met veel plezier.
H Wekking
Leuke locatie!!
We hebben een gezellig familieweekend gehad met 58 familieleden. Doordat er zoveel verschillende ruimtes te huren zijn, was het ideaal om iedereen de geschikte kamer te geven. De cottages zijn erg gezellig en de kamers in het bed & breakfast gedeelte zijn ruim. De toiletten en douches zijn fris en ruim. We kregen tips van de verhuurder wat we in de omgeving konden doen en dat was fijn.
Familie
alles super
Reise mit Freunden · 25 Personen Wir waren mit 25 Freunden in der Gruppenunterkunft. Es war alles super. Tolle Unterkunft, toller Lounge Bereich und die Freizeitmöglichkeiten sind auch top ;Indoor Beach Halle und Outdoor Feld;. Es hat uns sehr viel SpaÃ? gemacht. Die Gastgeber sind auch sehr nett.
Sebastian W.
redelijk
Het is een mooi park. Helaas de huisjes zeker verouderd. Dan is de prijs misschien wel wat hoog. een douche die niet goed werkt. Gevaarlijk voor de kinderen. Deze werd ineens gloeiend heet. Vreemd dat er in het welkomspakket vaatwastabletten zitten maar geen vaatwasser te vinden is. erg vervelend. We misten toch een winkeltje voor de kleine boodschappen.
R. van Beek
schoolkamp, kleine groep
Prettige ruimtes, zowel de huiskamer, als de keuken waren praktisch ingericht. Voor onze doelgroep was dit huis zeer geschikt.
Auriscollege
Uitstekend
Een weekendje weg met het voetbalelftal werd een groot succes mede door deze locatie. Super fijn om ons "eigen dorp" te hebben waar je bijna niemand tot last kan zijn. Tevens is het van alle gemakken voorzien en zijn de kamers schoon en netjes. Ook het ontbijt en de lunch in het restaurant is een echte aanrader. Heerlijk eten en allemaal zeer vriendelijk personeel! Wij komen terug!
Maarten
Girl Scouts of the Hague
Thank you!
Nancy
Prima Unterkunft mit Infrastruktur
Wir durften schon ab 12:00 Uhr am Freitag unsere Einkäufe in die Küche bringen. Der Check-out am Sonntag bis 17:00 Uhr war auch sehr komfortabel. Der angrenzende Campingplatz verfügt über Streichelzoo, Sauna, Whirlpool-wannen und Kindererlebnisdusche, Boolbahn, Spielplätze inkl. Wasserspielplatz, Sportplatz, Tischtennisplatten und sogar einen Streichelzoo. Leider war das Freibad am 1. Wochenende im September schon geschlossen, was allerdings der schlechten Wettervorhersage gestundet war. Super praktisch war der groÃ?e Rasen-Parkplatz inkl. Elektroanschluss, den wir für Catering per Streetfoodwagen genutzt haben. Für Deutsche empfehlen wir lediglich das Mitbringen einer eigenen Zapfanlage oder die Nutzung der vom Hause angebotenen Bierfässer. Die Bäder und Zimmer sind sehr gut ausgestattet und sauber. Bettzeug wird geliefert, allerdings nicht aufgezogen. Toilettenpapier ist absolut ausreichend. Seife und Handtücher müssen motgebracht werden. Die Küche ist Klasse ausgestattet inkl. Spülmaschinentabs und Kaffeefilter, lediglich ohne Handtücher. Bei Check-in wird ein Schlüssel für die Schranke des Campingplatzes übergeben. Damit erreicht man den eigenen Parkplatz. Brötchenservice ohne Frühstückscatering gibt es nicht.
C. Boehner
Achterhuis
Alles was aanwezig. Netjes, schoon . Mooi buiten
Jap van der lugt
Vakantieweekend
De accomodatie was matig. Het gastoestel was lastig aan te maken. Genoeg porselein. Mooi grasveld, jammer dat het terras niet overdekt is. De matrassen zijn erg vies, zelfs met hoeslaken. De douche loopt niet goed af, daardoor liep het water onder de deur door. We hebben geen beheerder gezien niet bij aankomst en niet bij vertrek.
I Cuijpers
super Haus!
Wir (Jugendgruppe von 22 Personen) durften 13 Tage in Engwierum einkehren und waren total begeistert. Das Haus mit der Ausstattung ist einfach super. Die Küche, der gemeinsame Essenssaal, der wunderbare Wintergarten... die Atmosphäre war super und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Dass es in den Zimmern keine Schränke gibt, war für uns nicht so wichtig. Gab es Probleme und man benötigte Unterstützung so wurde uns immer auf sehr freundliche Art geholfen. Die Benutzung der Kanus, der Fahrräder... genial. Wir kommen jederzeit gerne wieder! Vielen Dank für die schöne Zeit!
Frederik Lowin
Kamp
Wij waren met een groep van 16 mensen in totaal het was een heerlijk verblijf mooi gerenoveerd met goede faciliteiten. De mensen waren heel klantvriendelijk en heel toegankelijk, het is een mooie omgeving en ligging van het kamphuis. Een vuurplaats voor het huis was echt super. Geen min punten gezien of meegemaakt. Ik raad dit huis zeker aan.
Anouk
Zeer goed
We hebben een heerlijk weekend gehad, mooie schone huisjes, veel privacy bij de huisjes. Goed restaurant, de kinderen 4 t/m 13 hebben zich allemaal goed vermaakt. Leuke animatie. Het enige nadeel vonden we dat er geen winkeltje was.
Bianca
Positief
Prima verblijf met goed bedden en sanitair. Keuken is goed ingericht als horecakeuken en goed. Overige faciliteiten zoals kanoën, survival, boogschieten en fietsenverhuur was prima geregeld. Al met al een super weekend gehad.
Eric Oudeboon
goed tot zeer goed.....
Het is erg jammer dat we binnen niet konden plaatgrillen, dat is niet toegestaan vanwege de luchten....Helaas heb ik deze info niet op de website kunnen terugvinden. Wat wel een voordeel was is dat het opgelost is bij de receptie; . Helaas was de restaurant houder bij de receptie niet zo erg vriendelijk omdat hij beweerde dat niets wat hij voorstelde goed was, dit was echter NIET het geval!! Als we deze info eerder hadden geweten, hadden we de keus voor deze accommodatie laten vallen en een gelegenheid gekozen waar het wel mogelijk was. mvrg Jack Perquin
Jack Perquin
Bedden liggen goed
Twee keer langs het huis gereden omdat aanwijzingen ontbraken. Keuken niet toereikend om voor 12 personen te koken. Kleine pannen. De twee bovenste kamers hebben geen deuren waardoor je bij elkaar op de kamer kunt kijken en alles hoort. Voor een dergelijke prijs verwacht ik meer privacy en inventaris. Symbolen op de oven zijn weggesleten zodat je niet weet of je nu onderwarmte gebruikt of aan het grillen bent. Bedden liggen goed. Kampwinkel is goed uitgerust. Eindschooonmaak is duur.
J. in 't Veld
08-06-2019: Tolles Haus für Gruppen! Wir haben das Haus für eine Klassenfahrt gemietet und waren von dem Haus, dem Gelände der Lage und dem freundlichen Service begeistert! Bei gutem Wetter kann man das riesige Aussengelände nutzen, ansonsten bietet das große Wohnzimmer und das Extrahaus mit Billardtisch etc. genug Möglichkeiten. Im Ort könnten wir für 29 Personen Fahrräder mieten! Die Umgebung bietet Wander- und Radfahrmöglichkeiten und die Buslinie vor der Tür fährt in 48 Minuten nach Groningen. Der minimale Punktabzug bezieht sich darauf, dass in den Zimmern keine Schränke oder Regale zur Ablage von Kleidung vorhanden sind.
Bianca