Snel en eenvoudig de perfecte groepsaccommodatie zoeken en boeken

Zo uniek elke groep is, zo individueel moet ook de groepsaccommodatie zijn voor een onvergetelijke tijd samen. Vaak gaat het niet om de wensen van enkele personen, maar om de behoeftes van een grote groep tot wel 200 personen. Wij van bookedoo hebben elke accommodatie persoonlijk in beeld, kennen de eigenaren sinds jaren en weten als geen andere welke groepsaccommodatie voor welk doeleinde het best geschikt is. Wij maken daarom graag uw zoektocht naar de juiste groepsaccommodatie zo makkelijk mogelijk.

Waarom Bookedoo?

De specialist voor groepsaccommodaties in Nederland
Kiest u voor een groepsverblijf bij bookedoo dan kiest u voor een ervaren bemiddelaar van groepsaccommodaties in Nederland. Wij hebben ruim 13 jaar ervaring met de verhuur van groepsverblijven. De eigenaren kennen wij persoonlijk en wij onderhouden een goede en eerlijke relatie met al onze partners. Zo kennen wij als geen ander ons unieke aanbod aan groepsaccommodaties. Zo weten wij het beste welke accommodaties bij welk doeleinde en/of groep het beste past.

Een uniek en ruim aanbod aan groepsaccommodaties

Ons uniek en ruim aanbod aan groepsaccommodaties varieert van een klein, maar gezellig verblijf voor families met kinderen, over luxe verblijven met privé wellness faciliteiten en zwembad tot unieke accommodaties zoals tipi-tenten of historische gebouwen.

Onze service voor een perfect verblijf

De voordelen van bookedoo

 • Vriendelijk en competente klantenservice in het Nederlands of Engels
 • Terugbel service (op verzoek)
 • Wij streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden
 • Gratis zoekopdrachten naar een geschikte locatie
 • Gratis en volledig vrijblijvend max. 2 opties plaatsen per groep
 • Snel eenvoudig online zoeken en boeken door het aanmaken van een favorietenlijst
 • Eerlijke en gedetailleerde informatie over alle groepsaccommodaties
 • Alle verblijven zijn persoonlijk door ons bezocht, beoordeeld en worden in regelmatige afstanden opnieuw bekeken
 • Honderden klantoordelen helpen u om een keuze te maken
   
 

Geschiedenis

Het verhaal achter bookedoo
Alles begon in 2007 met het idee om vakantiehuizen, boten en groepsverblijven in Friesland eenvoudiger online vindbaar en boekbaar te maken. Vooral de particulieren in de recreatie sector waren nog steeds moeilijk online vindbaar.

Het nieuw opgerichte platform bookfriesland.nl was een groot succes, en het aantal verhuurbare objecten groeide snel naar meer dan 800 accommodaties in heel Nederland. Door de enorme groei was er behoefte aan een specialisatie in groepsaccommodaties en zo werd in 2008 bookedoo opgericht.

Een groot en uniek aanbod aan groepsverblijven heeft er toe geleid dat bookedoo zich steeds meer en meer heeft ontwikkelt naar een gespecialiseerde site voor de verhuur van groepsaccommodaties.

De hechte relaties met de eigenaren en de passie voor onze baan bleven gelijk. Zo verschillend de accommodaties, zo verschillend ook de wensen en doeleinden voor een verblijf met de groep. Terwijl de ene voor een vakantiehuis voor een weekendje weg kiezen, willen de anderen een bruiloft of verjaardag vieren, terwijl anderen weer voor een dans-, of toneelstuk willen repeteren. Ons doel is het, u bij het zoeken en vinden naar een geschikte groepsaccommodatie en locatie te helpen, die aan uw wensen en behoeftes voldoet.

8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!