Snel en eenvoudig de perfecte groepsaccommodatie zoeken en boeken

Zo uniek elke groep is, zo individueel moet ook de groepsaccommodatie zijn voor een onvergetelijke tijd samen.Vaak gaat het niet om de wensen van enkele personen, maar om de behoeftes van een grote groep tot wel 200 personen. Wij van bookedoo hebben elke accommodatie persoonlijk bezocht, kennen de eigenaren sinds jaren en weten als geen andere welke groepsaccommodatie voor welk doeleinde het best geschikt is. Wij verheugen ons daarom zeer uw zoektocht naar een geschikte locatie voor uw groep een stuk eenvoudiger te maken.

Waarom Bookedoo?

De specialist voor groepsaccommodaties in Nederland
Kiest u voor een groepsverblijf bij bookedoo kiest u voor een ervaren bemiddelaar van groepsaccommodaties in Nederland. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de verhuur van verblijven. De eigenaren kennen wij persoonlijk en onderhouden een goede en eerlijk relatie met alle onze partners. Zo kennen wij als geen ander ons aanbod en hebben elke accommodatie bezocht. Zo weten wij het best welke groepsaccommodaties bij welk doeleinde en/of groep het best past. Wij staan met raad en daad voor u klaar naar een vakantiehuis voor uw groep.

Een uniek en ruim aanbod aan groepsaccommodaties

Ons ruim aanbod aan groepsverblijven varieert van een klein, maar gezellig verblijf voor families met kinderen, over luxe verblijven met privé wellness faciliteiten en zwembad tot unieke accommodaties zoals tipi-tenten of historische gebouwen.

Onze service voor een perfect groepsaccommodatie

De voordelen van bookedoo

 • Vriendelijk en competente klantenservice in het Nederlands, Duits of Engels
 • Terugbel service (op verzoek)
 • Wij streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden
 • Gratis zoekopdrachten naar een geschikte locatie
 • Gratis en volledig vrijblijvend max. 2 opties plaatsen per groep
 • Snel eenvoudig online zoeken en boeken door het aanmaken van een favorietenlijst
 • Eerlijke en gedetailleerde informatie over alle groepsaccommodaties
 • Alle verblijven zijn persoonlijk door ons bezocht, beoordeeld en worden in regelmatige afstanden opnieuw bekeken
 • Honderden klantoordelen helpen u om een keuze te maken
   
 

Geschiedenis

Het verhaal achter bookedoo
Alles begon in 2007 met het idee om vakantiehuizen, boten en groepsverblijven in Friesland eenvoudiger online vindbaar en boekbaar te maken. Vooral de particulieren in de recreatie sector waren nog steeds moeilijk online vindbaar.

Het nieuw opgerichte platform bookfriesland.nl was een groot succes, en het aantal verhuurbare objecten groeide snel naar meer dan 800 accommodaties in heel Nederland. Door de enorme groei was er behoefte aan een specialisatie in groepsaccommodaties en zo werd in 2008 bookedoo opgericht.

Een groot en uniek aanbod aan groepsverblijven heeft er toe geleid dat bookedoo zich steeds meer en meer heeft ontwikkelt naar een gespecialiseerde site voor de verhuur van groepsaccommodaties.

De hechte relaties met de eigenaren en de passie voor onze baan bleven gelijk. Zo verschillend de accommodaties, zo verschillend ook de wensen en doeleinden voor een verblijf met de groep. Terwijl de ene voor een vakantiehuis voor een weekendje weg kiezen, willen de anderen een bruiloft of verjaardag vieren, terwijl anderen weer voor een dans-, of toneelstuk willen repeteren. Ons doel is het, u bij het zoeken en vinden naar een geschikte groepsaccommodatie en locatie te helpen, die aan uw wensen en behoeftes voldoet.