Samen succesvol verhuren met bookedoo!

Met bookedoo verhuurt u uw groepsaccommodatie effectief op de Nederlandse en de Duitse markt. Profiteer van onze jarenlange ervaring en kennis van de bemiddeling van verblijven in Nederland.

Professionele marketingorganisatie

Uw groepsaccommodatie wordt geplaatst op een moderne en aantrekkelijke, zoals klantvriendelijk website. De gehele site is geoptimaliseerd voor google. Daarnaast wordt uw verblijf op de Nederlandse maar ook op de Duitse site geplaatst, om een groter bereik te kunnen generen. Voor de Duitse markt is een andere aanpak nodig. Samenwerking met verschillende partnersite in Duitsland, presentatie van bookedoo op beurzen zijn hiervoor cruciaal. Uw object wordt uiteraard gratis vertaald.

Wij bieden snelle en uitstekende klantenservice

Onze klantenservice biedt zowel ondersteuning aan onze partners als aan onze bezoekers. Wij zijn bereikbaar per telefoon, mobiele telefoon en e-mail.

Marketing

Bookedoo.nl zet diverse media in voor het voeren van campagnes. De meeste aandacht gaat daarbij uit naar online advertising door middel van bijvoorbeeld advertenties op Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Adwords, affiliate marketing en deeplinking.

Bookedoo.nl heeft daarbij een goede positie opgebouwd in een uitgekiende strategie, die er niet op is gericht de grote massa aan te spreken, maar precies dat aanbod onder de aandacht brengt van werkelijk geïnteresseerden. Daarom realiseert bookedoo.nl wel echte boekingen.

Flexibiliteit

U blijft eigenaar van uw accommodatie

Bij bookedo bepaalt u zelf, welke periodes u wilt verhuren. Over ons systeem en uw eigen verhuurder login krijgt u toegang tot uw beschikbaarheid en kunt u deze flexibel aanpassen. Wij voeren voor u de prijzen in het systeem, het enige wat u nog moet doen is de prijzen goed te controleren. Verder mag u zelf bepalen welke groepen welkom zijn.

Betaling

Gasten betalen direct aan u

Bookedoo verzendt geen facturen en int geen gelden. U blijft in direct contact met uw gasten en uw gasten zijn uw klanten. Voor de verrekening van de commissies ontvangt u maandelijks een factuur.

Transparante vergoeding

Samenwerken op commissiebasis

Wanneer uw aanbod online staat betaalt u een commissie over de gegenereerde boekingen.Daarnaast vragen wij een kleine jaarlijkse vergoeding. Dat is veel voordeliger dan bijvoorbeeld adverteren in de krant of via Google Adwords en levert u een direct meetbare response op uw marketing- of reclamebudget. Wij hanteren geen vaste looptijd.