Zuid-Holland tussen grote steden, strand en molens

Wanneer u voor een groepsaccommodatie in Zuid-Holland kiest, beleeft u een mix uit typisch Nederlandse steden, molens, ongerepte natuur en fijne zandstranden. Vanaf uw groepsverblijf zijn de steden Leiden, Rotterdam, Den Haag of de zeeplaatsen Noordwijk en Scheveningen makkelijk te bereiken. Juist de diversiteit in Zuid-Holland maakt een verblijf zo aantrekkelijk.

Bekijk alle accommodaties in Zuid-Holland

Bestemmingen

Het westen van Nederland ontdekken
Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland en grenst direct aan de Noordzee met haar mooie en lange stranden. In het achterland ligt het nationaal park de Biesbosch met de unieke landschap gevormd door rivieren, meren, bossen en moeras. Hier kunt u met uw groep midden in de natuur verblijven maar toch dichtbij de grote steden.

Groepsaccommodatie

Grote vakantiehuizen rustig gelegen maar toch centraal
Zuid-Holland biedt u een ruime keuze aan groepsverblijven voor uw groep, afgestemd op uw eisen en wensen. In de buurt van een grote stad verblijven of juist, lekker rustig midden in de natuur. Onze accommodaties in Zuid-Holland zijn net zo geschikt voor kleine groepen vanaf 8 personen als voor schoolkampen, studentengroepen of verenigingen. Elke groepsaccommodatie beschikt over een ruime keuken met alle nodige faciliteiten om samen lekker te kokkerellen. Geen zin in koken? Catering is vaak mogelijk.

Sightseeing

Sightseeing in Rotterdam en Den Haag
Een uitje naar de stad Rotterdam is zeker de moeite waard. Rotterdam heeft veel te bieden maar vooral de mix tussen modern en traditie is geweldig. Bekijk de moderne architectuur of maak een tocht met de boot door de grootste haven van Europa. Maar er is méér te ontdekken. Bezoek eens de grootste weekmarkt in het stadsdeel Transvaal.

Bookedoo tip

Groepsverblijf Noorden
Uniek verblijf voor max. 60 personen in de oude stallen van een kampeerhoeve. Geniet van de prachtige groene omgeving. 

Bekijk deze accommodatie

Wereldcultuurerfgoed

Idyllische fotomotieven bij Kinderdijk
Sommige van onze groepsverblijven liggen op een steenworp afstand van de bekende landschap Kinderdijk. Het wereld cultuurerfgoed in de buurt van Rotterdam is uniek. 19 van de historische molens uit de 18 eeuw vallen onder monumentenbescherming en zijn geweldige fotomotieven voor de camera. Een ontspannen dagje flaneren over de boulevard van Scheveningen en lekker lunchen aan zee ronden de dag volledig af.

8,6
150 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!