Alle-groepsaccommodaties-in-Twente

Twente in Overijssel lokt met groepsaccommodaties in groene omgeving

Houdt u van natuur, samen met de hele groep fietsen of wandelen, dan bent u in een groepsaccommodatie in Twente aan het juiste adres. De rustige landschap met veel groen is ideaal voor een weekendje weg of een teambuildingsweekend. 

Bekijk alle accommodaties in Twente

Ligging

Vlakbij de grens en met bosrijke omgeving
De vakantiebestemming Twente ligt in de provincie Overijssel. Deze provincie ligt in het oosten van Nederland en grenst aan Duitsland. De streek is verdeeld over talloze dorpen en steden. Met landschappelijke kwaliteiten zoals de rivier de Regge bij Rijssen, biedt het mooie natuurgezichten. Als onderdeel van de Euregio is Twente uitstekend aangesloten aan de snelwegen en makkelijk met de trein bereikbaar. Daarom is Twente uitermate geschikt voor een verblijf voor zowel familie & vrienden als studenten met een kijk op de natuur.

Wordt-omringt-door-natuur-tijdens-uw-verblijf-in-één-van-onze-groepsaccommodaties

Fietsen

Met de fiets door de bossen
Het is zeker de moeite waard om fietsen mee te nemen of ter plaatse te huren. Het gebied is een paradijs voor fietsers. Uiteraard zijn de accommodaties voor sportieve groepen en het plaatsen van fietsen uitermate geschikt. Wij bieden u ook een verblijf op boerderijen aan. Hier kunt u zelfs paarden huren en de mooie landschap ontdekken.

Vakantiehuizen

Verblijven van luxe tot sportief en kindvriendelijk
Een groepsverblijf in Twente is zo geboekt op bookedoo. Groepsverblijven die bestaan uit meerdere gebouwen voor extra privacy tot luxe verblijven in historische gebouwen, wij bieden u een ruime keuze. Vakantiehuizen met sportvelden vindt u in ons aanbod net als verblijven voor zorggroepen. Internet is bij de meeste verblijven standaard aanwezig.

Groepsaccommodaties-voor-iedereen

Cultuur

Kastelen en burchten
Geniet volop samen met de hele groep van de mooie kastelen van Hof van Twente. Ontdek de mooie kasteeltuinen van het kasteel Warmelo. Of neem een kijkje bij het Rijksmuseum Twenthe in Enschede.

Ontdek-de-mooie-Twentse-cultuur-tijdens-uw-vakantie
8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!