Overijssel – waterrijk landschap met flair

Vakantie in de provincie Overijssel betekent vooral volop genieten op het water en aan land. Ontdek het pittoreske dorp Giethoorn, ook genoemd 'klein Venetië' met zijn grachten en kanalen. In Overijssel kunt u samen met de hele familie, vrienden of collega’s in één van onze groepsaccommodaties volop genieten van elkaars gezelschap en de schitterende omgeving.

Naar alle accommodaties in Overijssel

Landschap

Rondom de rivier IJssel
Het landschap van de provincie Overijssel is bepaald door een mix tussen polder, heuvelen, bossen en velden. De levensader IJssel is een van de meeste bekende rivieren in Nederland. Waterwegen en kanalen en de hiermee verbonden watersportactiviteiten spelen een belangrijke rol in Overijssel.

 

Klein Venetië

Pittoresk Giethoorn ontdekken
Verblijft u in Overijssel is een bezoek aan het pittoreske Giethoorn een absolute must. Geniet samen met de hele familie, vrienden, teamgenootjes of collega's van de unieke sfeer. De beste manier om Giethoorn te verkennen is op het water door het huren van een kano of motorboot. Ook de hoofdstad Zwolle met haar historisch centrum is zeker de moeite waard.

Recreatie

Velden en bossen als coulissen voor fietstochten
Ook buiten de steden en dorpen valt er veel te ontdekken in Overijssel. Dankzij de vele fietspaden kan de provincie makkelijk met de fiets ontdekt worden. Maar ook voor wandelliefhebbers is de provincie uitermate geschikt. Het is dan ook geen verrassing dat veel bekende wielrenners uit Overijssel komen.

Bookedoo tip

Groepsverblijf Steenwijk
Prachtige nieuwe groepsaccommodatie voor max 28 personen. Overnachten kan in een van de drie kasteeldelen van dit bijzondere verblijf. 
 

Bekijk deze accomodatie

Uitjes

Geschiedenis van dichtbij beleven
Een leuk uitje voor de hele groep is het landgoed Singraven bij Dinkelland-Denekamp. U kunt vanaf onze groepsverblijven met de fiets of auto hiernaartoe gaan en door middel van een rondleiding het kasteel en de ruimtes met origineel meubilair bekijken. Een tip voor romantici is de watermolen direct naast het kasteel. Tegenwoordig kunt u hier ook in een fantastische ambiance lunchen of dineren.

 

8,6
150 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!