Provincie Noord-Holland - Tulpen, lange stranden en Amsterdam

De provincie Noord-Holland heeft talloze attracties, evenementen en bezienswaardigheden. Amsterdam is vanuit al onze groepsverblijven met openbaar vervoer of eigen auto makkelijk te bereiken. Ook het IJsselmeer of de Noordzee zijn nooit ver weg. Flaneren door de leuke steden en dorpen is een absolute must. Tijdens de lente straalt de provincie een betoverende sfeer uit met haar prachtige tulpenvelden. Camera niet vergeten!

Naar alle accommodaties in Noord-Holland

Regio's

Tussen heidevelden, bossen en duinen
Noord-Holland ligt als een soort half eiland tussen de Noordzee en het IJsselmeer. De provincie heeft een heel divers landschap van polders, heidevelden, zand en duinen tot bossen. Onze modern en gezellige groepsaccommodaties liggen in leuke dorpen of midden in de natuur. Ideaal dus ook voor schoolkampen en workshops. 

Sightseeing

Ontdek fascinerend Amsterdam
Boekt u een verblijf met uw gezin, familie, vrienden in Noord-Holland, dan is een dagje Amsterdam zeker de moeite waard. Amsterdam staat bekend om zijn leuk en historisch centrum, grachten, boeiende museums, bezienswaardigheden, maar ook om het nachtleven en als winkelparadijs. Ontdek onze boeiende hoofdstad.

Regionaal

Typisch Noord-Holland: tulpen en kaas
Wat zou Noord-Holland zonder de tulpenvelden en haar kaas zijn? Tijdens de lente laat Noord-Holland zich van haar mooiste kant zien. Maak een leuke wandeling vanaf onze groepsaccommodaties of fiets langs de kleurrijke tulpenvelden. Voor de culinaire liefhebbers mag een bezoek op de kaasmarkten zoals in Alkmaar of Beemster niet ontbreken.

Bookedoo tip

Groepsverblijf Vinkeveen
Dit voormalige gymnastieklokaal is omgebouwd tot een sfeervolle groepsaccommodatie voor max. 75 personen. 

 

 

 

 

Bekijk deze accommodatie

Maritieme flair

Beleef het strand
Vooral in de zomerperiode ontwaakt het strandleven in Noord-Holland. Zo kunt u een dagje erop uit en even lekker uitwaaien op het strand. Of flaneer over de boulevards van Zandvoort, St. Maartenszee of Callantsoog en geniet van de frisse zeelucht. Lunchen of dineren kan in één van de vele goede visrestaurants of paviljoens direct aan zee. Wie van rust houdt kan een dagje met de hele groep naar Texel. Binnen slechts 20 minuten met de boot op het eiland met zijn eindeloze en prachtige stranden.

8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!