In Noord-Brabant staat gezelligheid voorop – vooral bij uw groepsverblijven

Voor een groepsaccommodatie voor families, gezinnen, vrienden, scholieren, studenten, verenigingen bent u in Brabant aan het juiste adres. De provincie imponeert met haar gezellige steden en natuurgebieden. Een unieke ervaring is een verblijf tijdens carnaval.

Bekijk alle accommodaties in Noord-Brabant

Regio's

Ontdek Noord-Brabant 
De provincie Noord-Brabant heeft 68 gemeentes. Landschappelijk is Brabant een juweel.  Naast dichte bossen zijn er ook wijdlopige heidevelden een unieke natuurgebieden zoals de Biesbosch te bewonderen. Flaneer door de leuke steden en ga culinair op ontdekking in één van de vele restaurants en cafés. Of u nu met de hele familie, vrienden of de hele vereniging op zoek bent naar een geschikte groepsaccommodatie. Op bookedoo vindt u zeker een gezellige groepsverblijf, die aan uw wensen voldoet.

Landschap

Noord-Brabant - Een natuurparadijs
Noord-Brabant is een paradijs voor natuurliefhebbers. Laat u verrassen van de diversiteit van de provincie. Vanaf uw groepsaccommodatie kunt u makkelijk de mooie natuurgebieden 'De Loonse en Drunense Duinen' bereiken. De moeite waard zijn ook de gebieden 'Groote Peel' of 'De Kempen' met haar idyllische zand- en heidevelden.

Laat u betoveren

Een dagje uit naar het pretpark 'De Efteling'
Bijna iedereen in Nederland heeft ooit van de Efteling gehoord. Het pretpark in de buurt van Breda is het grootste pretpark van Nederland. De talloze attracties en het sprookjesbos staan garant voor een onvergetelijke dag met de hele familie. Een leuke dagje uit voor de hele familie, vrienden of met de hele klas. Vanaf uw groepsaccommodatie in Noord-Brabant bent u zo bij de Efteling.

Bookedoo tip

Groepsaccommodatie Langenboom
Overnacht in deze unieke locatie in een verbouwde boerderij, buiten is een groot speelveld voor de kinderen. 

Bekijk deze accommodatie

Helau!

Carnaval in Noord-Brabant
De 5de tijd van het jaar is elk jaar opnieuw een spektakel. Als centrum van de carnaval is de provincie ook ver buiten de grens bekend. Talloze jakken en narren schampen door de straten en zorgen voor een goed humor. Beleef de gezelligheid en de drukte met de hele groep.