Groepsaccommodatie in Limburg: Mooi heuvellandschap en historische steden

Kiest u voor één van onze groepsaccommodaties in Limburg, dan kiest u voor de meest heuvelachtige provincie van Nederland. Vooral in het zuiden is het landschap bijna bergachtig. Neem een kijkje bij de hoogstgelegen windmolen van het land of plan een bezoekje aan de steden Maastricht, Roermond of Venlo. In Limburg zijn er talloze kastelen en landhuizen te bewonderen.

Bekijk alle accomodaties in Limburg

Ontdek Limburg en haar groepsaccommodaties

Hoogstgelegen windmolen van Nederland
Fiets of wandel langs de rivier Maas, ontdek de mooie, historische steden zoals Maastricht en Roermond of beklim de berg Vrouwenheide in het Zuiden van Limburg. Op de top gelegen dorpje Voerendaal is ook de hoogstgelegen windmolen van heel Nederland te bewonderen. 

Cultuur

Romantische kastelen met ridderzaal
De vele burgen en kastelen horen tot de vele bezienswaardigheden welke u vanaf uw groepsaccommodatie kunt opzoeken. Huur een geschikte groepsaccommodatie in Limburg voor uw groep en maak een romantische tocht van het ene kasteel naar de andere. Een van de mooiste is de burcht van Valkenburg, waar u onder andere de ridderzaal en de wapenkamer kunt bewonderen.

Eropuit

Kasteel Hoensbroek bezoeken en op tijdreis gaan 
Kasteel Hoensbroek in Heerlen behoort tot één van de mooiste kastelen van de provincie. Het riante kasteelterrein werd sinds de Middeleeuwen uitgebouwd en heeft tegenwoordig een interessant bijbehorend museum. In 40 ruimtes wordt het historisch kasteelleven met levensgrootte figuren gepresenteerd. Hier kunt u met de hele familie en kinderen op tijdreis gaan. Een andere bezienswaardigheid zijn de kasteeltuinen van Arcen. Onze groepsaccommodaties bevinden zich slechts 15 minuten lopen van deze kasteeltuinen. 

Bookedoo tip

Groepsaccommodatie Arcen
Prachtige accommodatie voor max. 16 personen met een ruim buitenterras en grote recreatieruimte met onder andere een tafeltennistafel. 

Bekijk deze accommodatie

Shopping-tour

Ga winkelen in Maastricht en Roermond
Dankzij de goede locatie tussen Nederland, België en Duitsland is Limburg een waar winkelparadijs. Maastricht en Roermond lokken met outletcentrums en historische steden of ga flaneren door de winkelstraten van Venlo direct aan de Duitse grens. Ontdek wat Limburg heeft te bieden en boek snel en eenvoudig uw groepsaccommodatie in Limburg!

8,6
150 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!