Groepsaccommodaties-in-Groningen

Provincie Groningen: Tussen studentenstad en Waddenzee

Beleef in één van onze groepsaccommodaties een onvergetelijk verblijf in Groningen. De gelijknamige hoofdstad Groningen lokt met leuke winkelstraten, gezellige cafés en restaurants en de Waddenzee met natuur, rust en golven. Groningen is zowel geschikt voor families en zakelijke bijeenkomsten als voor schoolkampen en studenten.

Naar alle accommodaties in Groningen

Stad Groningen

Meer dan 400 jaar oude studentenstad
Groningen trekt studenten, kunstenaars en cultuurliefhebbers tegelijk. Sinds meer dan 400 jaar is Groningen een universiteitsstad. Het kleine maar fijne centrum beschikt over eersteklas musea en een uitbundig nachtleven. Onze groepsaccommodaties liggen vaak op steenworp afstand vanaf Groningen, maar toch midden in de natuur. Zo kunt u beide kanten van Groningen ontdekken.

Natuur

Tussen Waddenzee en nationaalpark Lauwersmeer
Nabij de Noordzee en Waddenzee is de provincie Groningen ideaal voor natuur- en rustzoekers. Samen met de hele groep even tot rust komen van de alledaagse drukte in één van onze groepsverblijven in Groningen. In nationaalpark Lauwersmeer kunt leuke wandel- of fietstochten maken en de unieke flora en fauna ontdekken. Ook is het gebied uitermate geschikt voor watersport zoals kitesurfen. Maar een bijzonder belevenis is een dagje naar één van de Waddeneilanden bijvoorbeeld naar het pittoreske Schiermonnikoog.

Zeehondencrèche in Pieterburen
Een leuk uitje in Groningen is de zeehondencrèche in Pieterburen. Een unieke ervaring voor jong en oud. Vanaf alle onze groepsaccommodaties is het dorpje makkelijk te bereiken. Verlaten puppy’s of in nood geraakte zeehonden worden hier vakkundig en liefdevol opgevoed. Vooral voor families met kinderen is dit een unieke belevenis en zeker de moeite waard. In de buurt van de zeehondencrèche vindt u zeker ook voor uw groep een geschikte groepsaccommodatie op bookedoo.

Bookedoo tip

Groepsverblijf Midwolda 
Uniek groepsverblijf voor jong en oud! Deze locatie beschikt over een indoor dorpje met 8 cottages voor max. 40 personen

Bekijk deze accommodatie

Bijzondere groepsverblijven

Groepsaccommodatie met tenten of hutten
Ook wanneer u met een grote groep komt, vindt u zeker een geschikte locatie op bookedoo. Zo hebben wij groepsaccommodaties op een riant terrein met veel ruimte voor activiteiten. Vooral een verblijf in hutten is voor schoolkampen zeer gewild. Lekker anders en toch betaalbaar.

8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!