Alle-groepsaccommodaties-in-Friesland

Verblijf in één van onze groepsaccommodaties in Friesland

Geniet de eindeloze wijdte tot aan de horizon- dat is Friesland. Ontdek de waterrijkste provincie in Nederland een verblijf in één van onze groepsverblijven, vaak ook direct aan het water. Geniet samen met de familie, vrienden, collega’s of teamgenootjes van de landelijke omgeving of wordt sportief en maak gebruik van de vele watersportmogelijkheden.

 

Naar alle accommodaties in Friesland

Beleef Friesland

Friesland staat bekend voor zijn grenzeloos varen, pittoreske steden, ongerepte natuur en frisse lucht. Ontdek de bijzondere cultuur en taal van deze provincie en probeer eens typische Friese activiteiten zoals fierljeppen en kaatsen. Breng een bezoek aan de 11 steden van de legendarische Elf-Steden-tocht of huur een bootje en verken de provincie eens vanaf het water. De groepsverblijven in der verschillende gebieden van Friesland nodigen u uit voor een onvergetelijk verblijf.

Vakantiehuizen

Ruime groepsverblijven voor elke groep en elk doeleinde
In onze ruime groepsaccommodaties in Friesland is het zeker met de hele familie met vrienden, de vereniging of uw collega’s fijn vertoeven. Ook scholieren en studenten zullen zich in Friesland zeker op hun gemak voelen en kunnen een groepsaccommodatie boeken voor een scholkamp of seminar.  Of u verblijft samen met uw collega’s voor het volgende teamuitje in Friesland en verblijf in één van onze gezellige groepsaccommodaties gemaakt voor zakelijke groepen.

Allerlei-soorten-groepsaccommodaties-in-Friesland

Gezellige Vakantiehuizen

Van kampeerboerderij tot luxe vakantieverblijf
Gezellige groepsaccommodatie vindt u op bookedoo in héél Friesland. Vaak liggen de groepsverblijven midden in de Friese natuur of juist in het centrum van een pittoresk dorpje of stad. Geniet van talloze activiteiten in de directe omgeving, probeer eens de Friese sporten fierljeppen of kaatsen, ontdek te steden van de Elfstedentocht, huur een boot of ga lekker winkelen in Sneek of Leeuwaarden.

Voor-iedereen-een-passende-groepsaccommodatie

Bookedoo tip

Groepsaccommodatie Langweer

Een prachtig karakteristieke herenhuis aan de oude haven voor 53 personen, midden in het centrum van de gezellige en altijd levendige plaats Langweer. De accommodatie is ideaal voor watersportliefhebbers.

Bekijk deze accommodatie
Mooie-en-grote-Groepsaccommodatie-in-Langweer

Watersport

Pittoresk Friesland met een gigantisch waternetwerk
Friesland staat bekend als één van de waterrijkste provincies in Nederland. Sommige van onze groepsaccommodaties in Friesland zijn gericht op watersport waar naast de accommodatie ook zeilboten of motorboten zijn inbegrepen in de prijs. Vanaf uw groepsverblijf kunt u met de kano, zeilboot of motorboot direct de Friese meren verkennen. Ook leuk om dit samen met collega’s of vrienden te doen. Onze accommodaties zijn ook uitermate geschikt voor sport- en zeilverenigingen en liggen vaak direct aan het water, of hebben zelfs een eigen haven of strandje. Zo van uw eigen terras in het water springen? Dat kan alleen in Friesland! En met wat geluk kunt u in de winter over de kanaaltjes schaatsen.

Accommodatie-aan-het-water-voor-recreatie-en-sport
8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!