Alle-groepsaccommodaties-in-Gelderland

Ontdek pittoreske plaatsen en de heidevelden in Gelderland

Wie op zoek is naar een groepsaccommodatie in een omgeving met veel mogelijkheden voor activiteiten, is in Gelderland aan het juiste adres. Als vakantiebestemming is Gelderland één van de meest bezochte provincies van Nederland. Gelderland staat garant voor afwisseling: ga naar dierenpark Apenheul of maak een leuke wandel- of fietstocht door de Veluwe.

Bekijk alle accommodaties in Gelderland

Bestemmingen

Winkelen en slenteren in pittoreske plaatsen
Gelderland is een van de meeste bezochte provincies in Nederland. Vanaf uw groepsaccommodatie bent u zo in één van de vele leuke steden of dorpen zoals Zevenaar of Hengelo waar u lekker kunt winkelen of gezellig op het terrasje met uw groep van de zon kunt genieten. Bijzonder pittoresk is het gezellige dorpje Winterswijk met kasseiwegen, historische huisjes en leuke cafés en restaurants.

Dagtrip-vanaf-de-accommodatie-naar-één-van-de-steden-in-Gelderland

Boerderijen

Rustieke vakantieverblijven in Gelderland
Houdt u van een landelijke omgeving, dan is wellicht een groepsaccommodatie in Groenlo iets voor u. Dit gebied staat bekend als groenteparadijs van Gelderland. Vaak kunt u direct van de producent streekproducten kopen. Maak er samen iets moois van en tover een lekkere maaltijd voor de hele groep. Geen zin om zelf te gaan koken? Vaak is het mogelijk uw verblijf volledig of deels te laten verzorgen.

Boerderijen-omgebouwd-tot-groepsaccommodaties

Ontdekken

Natuur puur tussen heidevelden en zandverstuivingen
Gelderland hoort bij één van de meest afwisselende landschappen binnen Nederland. Natuurliefhebbers voelen zich hier zeker thuis. Vaak liggen de accommodaties in de buurt van het bos of een nationaal park zoals de Veluwe. Op de Veluwe kunt u naast de mooie heidevelden ook één van de grootste zandverstuivingen in Europa bij Kootwijk bewonderen.

Wandelen-en-fietsen-door-de-meest-uitgestrekte-natuur-van-Nederland

Bookedoo tip

Tipi-tenten Zevenaar
Kom avontuurlijk overnachten in het tipi-dorp! Groepen van 30 tot 70 personen kunnen hier een nachtje doorbrengen in een tipi. 

Bekijk deze accommodatie

Groepsaccommodaties

Van budgetaccommodaties tot luxe groepsverblijven
In Gelderland vindt u een groot aanbod aan leuke groepsaccommodaties. Kleine groepen zoals families, gezinnen en vrienden vinden hier net zo een geschikte locatie als grote groepen zoals verengingen of schoolkampen. Hier vindt u luxe vakantieverblijven in Gelderland met een heerlijke natuurlijke sfeer. Wij bieden naast de luxe verblijven ook budgetaccommodaties aan. Deze vakantieverblijven laten zien dat een mooie accommodatie niet duur hoeft te zijn.   

Voor-iedere-groep-een-groepsaccommodatie-naar-smaak
8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!