Flevoland – Polderlandschap in de jongste provincie van Nederland

Bij een verblijf in de provincie Flevoland verblijft u in het mooie polderlandschap. Flevoland is de jongste provincie en pas sinds 1986 onderdeel van Nederland. Flevoland is bekend door het IJsselmeer en nodigt uit u om te gaan zeilen of te gaan fietsen.

Bekijk alle accommodaties in Flevoland

Landschap

Polderlandschap
Omdat Flevoland pas in het einde van de 20 eeuw werd ‘gebouwd’ lijken de meeste steden vrij modern. Naast veel water vindt u ook bosrijke gebieden in Flevoland. Vaak liggen onze groepsverbijven in de buurt van een bos, waar u samen met vrienden en familie een ontspannen weekendje weg kunt beleven.

Watersport

Ontdek de diversiteit van Flevoland
Houdt u van de wijdte, lekker uitwaaien aan het IJsselmeer en van een jong en dynamisch sfeer dan bent u in Flevoland aan het juiste adres. Flevoland ligt direct aan het IJsselmeer. Dit meer beheerst de omgeving en is één van de hoofdattracties. Huur samen met de hele groep een boot, ga zwemmen, vissen of ga eens wind- of kitesurfen. De provincie staat helemaal in het teken van watersport.

Groepsaccommodaties

Samen eropuit in elk seizoen
Een verblijf in een groepsverblijf in Flevoland staat garant voor een ontspannen met elkaar met de hele familie. In de zomer lekker fietsen of zeilen en in de winter van de mooie winterlandschap genieten.

Bookedoo tip

Groepsaccommodatie Kraggenburg
Mooi groepsverblijf voor max. 35 personen met grote kinderspeelplaats voor de deur. De accommodatie heeft een unieke ligging in het Voorsterbos. 

Bekijk deze accommodatie

Recreatie

Fietsen en eindeloze wijdten ontdekken
Het landschap in Flevoland is uitermate geschikt om met de fiets te gaan ontdekken. Huur een fiets of breng uw eigen mee zodat u samen met de hele groep eropuit kunt. Als leuk contrastprogramma bent u zo in de steden Lelystad en Almere. Vanaf Lelystad bent u binnen een half uurtje in de hoofdstad van Nederland: Amsterdam.