Flevoland – Polderlandschap in de jongste provincie van Nederland

Bij een verblijf in de provincie Flevoland vertoeft u in het mooie polderlandschap. Flevoland is de jongste provincie en pas sinds 1986 onderdeel van Nederland. Flevoland is bekend door het IJsselmeer en nodigt u uit om te gaan zeilen of te gaan fietsen. Binnenkort bieden wij ook groepsaccommodaties aan in Flevoland. Voor nu hebben wij  ons verdiept in de bezienswaardigheden van Flevoland. Onze groepsaccommodaties liggen in de buurt en kunnen u een onvergetelijke vakantie bezorgen. 

Bekijk alle accommodaties in de buurt

Landschap

Polderlandschap
Omdat Flevoland pas in het einde van de 20 eeuw werd ‘gebouwd’ lijken de meeste steden vrij modern. Naast veel water vindt u ook bosrijke gebieden in Flevoland. Vaak liggen onze groepsverbijven in de buurt van een bos, waar u samen met vrienden en familie een ontspannen weekendje weg kunt beleven.

Watersport

Ontdek de diversiteit van Flevoland
Houdt u van de wijdte, lekker uitwaaien aan het IJsselmeer en van een jong en dynamisch sfeer dan bent u in Flevoland aan het juiste adres. Flevoland ligt direct aan het IJsselmeer. Dit meer beheerst de omgeving en is één van de hoofdattracties. Huur samen met de hele groep een boot, ga zwemmen, vissen of ga eens wind- of kitesurfen. De provincie staat helemaal in het teken van watersport.

Groepsaccommodaties

Samen eropuit in elk seizoen
Een verblijf in een groepsverblijf in Flevoland staat garant voor een ontspannen met elkaar met de hele familie. In de zomer lekker fietsen of zeilen en in de winter van de mooie winterlandschap genieten.

Bookedoo tip

Groepsaccommodatie Steenwijk
Een prachtige sfeervolle woning voor groepen tot 12 personen. De woning is pas geleden volledig gerestaureerd en is aangepast aan alle wensen van deze tijd. 

Bekijk deze accommodatie

Recreatie

Fietsen en eindeloze wijdten ontdekken
Het landschap in Flevoland is uitermate geschikt om met de fiets te gaan ontdekken. Huur een fiets of breng uw eigen mee zodat u samen met de hele groep eropuit kunt. Als leuk contrastprogramma bent u zo in de steden Lelystad en Almere. Vanaf Lelystad bent u binnen een half uurtje in de hoofdstad van Nederland: Amsterdam.

8,6
150 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!