Groepsaccommodatie in Drenthe: kom tot rust en geniet van de natuur

Drenthe is de dunst bevolktste provincie van het land en kent naast rust en natuur veel verrassingen. Doordat het grenst aan Duitsland kun je gemakkelijk even over de grens bij de buren kijken. Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe? Een landelijk gelegen accommodatie waar u helemaal tot rust kunt komen? Laat ons dan u helpen bij het zoeken van de mooiste groepsaccommodaties voor een onvergetelijke tijd in Drenthe.

Naar alle accommodaties in Drenthe

Tussen de heide met een groepsaccommodatie in Drenthe

Bijzondere natuur 
Er zijn drie grote nationale parken. Het Dwingelerveld, het Drents-Friese Wold en de Drenthse Aa. De uitgestrekte bossen, venen en heidevelden en de kronkelende stromen en riviertjes laten je ervaren hoe een groot deel van ons land er eeuwen geleden heeft uitgezien.

Ontmoet de schaapskuddes op de heide en verwonder je over de geheimzinnige hunebedden uit de steentijd. Bezoek de schilderachtige dorpjes met de oude dorpsbrink in het midden. Drenthe is verrassend ongerept en heeft bijna een mystieke sfeer. Bekijk ons aanbod aan groepsaccommodaties in Drenthe, geschikte voor de verschillende doeleinden en groepen.

 

Sportieve groepen in Drenthe

Sportieve groepen boeken bij ons
Drenthe heeft veel meer te bieden dan alleen rust en natuur. Niet voor niets wordt Drenthe ook wel de speeltuin van Nederland genoemd. Er zijn klimbossen waar je kunt tokkelen, klimmen en abseilen. Er zijn uitgestrekte fiets-, paard- en mountainbike paden. Het unieke Boomkroonpad in Borger en een kanotocht op de Aa zijn uitdagingen voor onze sportieve bezoekers. 

 

Vakantiehuizen voor groepen

Groepsverblijven met bijzondere faciliteiten
Enkele van onze groepshuizen hebben een ruim eigen terrein met verschillende faciliteiten zoals een volleybalveld, kinderboerderij en speeltuin voor de kleintjes. Daarom zijn onze groepsaccommodaties in Drenthe ook heel geschikt voor schoolkampen of sportverenigingen. Ook voor kleinere groepen hebben wij een geschikt aanbod in Drenthe. Ideaal voor gezinnen met kinderen, vrienden, wandel- en natuurliefhebbers.

 

Bookedoo tip

Groepsaccomodatie Gasselte 
Prachtige groepsaccomodatie in Gasselte voor max 30 personen met luxe sauna en verwarmd buitenzwembad. 

Bekijk deze accomodatie

Cultuur in Drenthe

Relicten en Steentijd
Ook op het gebied van cultuur en geschiedenis heeft Drenthe veel te bieden. Sta eens stil bij de minder mooie kanten van onze geschiedenis in het kamp Westerbork, de Koloniën van Weldadigheid in Frederiksoord en de Pauperkolonie in Veenhuizen. Maar vergeet vooral niet te genieten van het prachtige Drents Museum in het sfeervolle Assen en de paardenmarkt in Zuid Laren.

Waan je even op de Afrikaanse savanne of in het oerwoud van de Amazone in het bijzondere dierenpark Wildlands in Emmen. Bekijk de ontberingen van de veenkoloniën door de ogen van Vincent in het van Goghhuis in Veenoord/Nieuw Amsterdam. Vanuit onze groepsaccommodaties zijn al deze bezienswaardigheden eenvoudig te bezoeken en te organiseren.

Midden in de natuur

Rust tussen venen en heide
Drenthe is vanwege zijn rust ideaal voor workshops, seminars, team building of zakelijke bijeenkomsten. Het ongerepte en weidse landschap met venen, heidevelden en bossen is uitermate geschikt voor een ontspannen verblijf. Bekijk ons aanbod aan groepsaccommodaties in Drenthe,  u vindt er accommodaties voor verschillende doeleinden en groepen en als u vragen hebt kunt u altijd even met ons overleggen.

 

8,6
150 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!