Groepsaccommodaties op maat in de Achterhoek in Gelderland

Boekt u samen met de hele groep of familie een verblijf in één van onze groepsverblijven in de Achterhoek, verblijft u in één van de mooiste gebieden in Gelderland. Een groene landschap met pittoreske dorpen zoals Winterswijk, Doesbrug of Zupthen. Fietsers zullen zich zeker op hun gemak voelen net als cultuurliefhebbers.

Bekijk alle accommodaties in de Achterhoek

Regio's

Vakantie tussen bossen en velden
De idyllische Achterhoek heeft zich tot één van de meest gewilde bestemmingen in het oosten van Nederland ontwikkelt. Het groene vakantiegebied in de provincie Gelderland en aan de Duits-Nederlandse grens liggend, verwelkomt u met zijn velden, bossen en grazende koeien. Puur genieten betekend een verblijf in een groepsaccommodatie in de Achterhoek.

Bezienswaardigheden

Groen landschap en mooie steden met charme
De aantrekkelijke regio Achterhoek is een gevarieerde mix uit een boeiend landschap en verzorgde steden en dorpen. Pak de fiets of ga op ontdekkingsreis te voet in de steden Doesburg, Winterswijk of Zutphen en geniet van de Nederlandse gastvrijheid. De steden betoveren met een goed onderhouden historische architectuur met kasseiwegen, bruggen en huizen.

Vakantiehuizen

Voor elk groepsgrootte een geschikte locatie
Voor welk vakantiehuis in de Achterhoek u ook gaat kiezen, op bookedoo vindt een ruime keuze voor elke groepsgrootte. De meeste accommodaties zijn rustig gelegen, maar er is een verschil in de grootte en faciliteiten. Zo hebben wij voor avontuurlijke scholieren en studenten een huttenkamp midden in de bossen en capaciteit voor meer dan 180 personen. Hier zullen zich ook sportverenigingen zich op hun gemak voelen. Geen buren in de buurt de lastig gevallen kunnen worden zorgen voor een stressvrij verblijf.

Bookedoo tip

Groepsverblijf Gelselaar
Ruim groepsverblijf in de Achterhoek voor groepen tot 30 personen. Het verblijf heeft twee grote terassen rondom de accommodatie is vertier voor jong en oud. 

Bekijk deze accommodatie

Activiteiten

De Achterhoek biedt voor iedere wat wils
Of u op zoek bent naar een luxe verblijf of een groepsaccommodatie midden in de natuur, de Achterhoek heeft voor ieder wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld in een romantisch boerderijtje verblijven met de hele familie. Wilt u samen met een sportvereniging op pad dan is een accommodatie met eigen sportvelden ideaal.