Comfortabel en rolstoelvriendelijke verblijven - Vakantie voor iedereen!

Voor mensen met een beperking bieden wij comfortabele en gezellige groepsaccommodaties aan, allen aangepast aan de behoeftes van de gasten. De meeste accommodaties zijn of gelijkvloers, of hebben een lift en zijn vaak compleet drempelloos. Aangepaste slaap- en badkamers zijn ook aanwezig wat ideaal is voor een ontspannen verblijf voor iedereen.

 
Bekijk alle zorg accommodaties

Rolstoelvriendelijk

Ruim groepsverblijven gelijkvloers of met lift
Mensen met een beperking of rolstoelgebruikers zullen zich zeker in één van onze groepsverblijven op hun gemak voelen. Sommige van onze groepsverblijven zijn bijzonder ruim, gelijkvloers of hebben zelfs een lift om niemand te beperken in zijn mobiliteit.

Veel ruimte

Voldoende ruimte in woonkamer en gemeenschappelijke ruimte
Zijn er meerdere gasten met een rolstoel is de ruimte in de gemeenschappelijke ruimtes van belang. Onze groepsaccommodaties hebben extra grote woon- en gemeenschappelijke kamers, zodat iedereen van een onbezorgde tijd kan genieten.

Bookedoo tip

De groepsaccommodatie voor 24 personen ligt op een familievriendelijk park op de Veluwe en beschikt over een ruime woonkamer met open haard en gezellige zithoek. 

Bekijk deze accommodatie

Deuren

Drempelloos en extra brede deuren
Een must voor een rolstoelvriendelijke accommodatie zijn drempelloze ruimtes. Onze accommodaties voor mensen met een beperking bieden extra brede deuren en zijn vaak geheel drempelloos. Zo kunnen rolstoelgebruikers makkelijk van een naar de andere ruimte komen.

Sanitaire voorzieningen

Aangepaste badkamers en wc’s
Badkamers en wc’s in onze groepsverblijven zijn aangepast zodat mensen met een beperking hiervan zonder problemen gebruik kunnen maken. Daarnaast horen douchestoelen, handgrepen bij wc en douche, alarmsysteem, douchebrancards etc. bij de faciliteiten van een groepsaccommodaties voor zorggroepen.

Bedden

Hoog/laag bedden in de groepsaccommodatie
Ook de bedden zijn aan de behoeftes voor mensen met een beperking aangepast. Zo beschikken onze groepsverblijven vaak over hoog/laag bedden. Wij informeren u graag over de bijzondere faciliteiten van onze accommodaties voor mensen met een beperking.

Vindt hieronder comfortabele en gezellige groepsaccommodaties aangepast aan de behoeftes voor zorggroepen en mensen met een lichte beperking.

8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!