Voor-een-leuk-weekendje-weg-in-één-van-onze-accommodaties

Een weekendje weg in Nederland: bekijk ons aanbod aan groepsverblijven

U bent een weekendje weg met de hele familie, vrienden, collega’s of verenigingen aan het plannen, dan bent u bij bookedoo.nl op het juiste adres! Onze groepsaccommodaties beschikken over veel ruimte, verschillende faciliteiten en diverse activiteiten op het terrein of in de omgeving. Kort samengevat: voor ieder wat wils.

Bekijk alle accommodaties

Faciliteiten

Slaapkamers en badkamers
Onze aantrekkelijke groepsaccommodaties beschikken over voldoende slaapkamers, verdeeld over het hele huis. Zo heeft iedereen genoeg privacy. Daarnaast hebben wij accommodaties in ons aanbod waar de slaapkamers over een eigen badkamer, vaak met douche, wc en wastafel beschikken. 

Genoeg-ruimte-in-de-accommodaties-voor-iedereen

Frisse lucht

Tuin, sportvelden en speeltuinen voor jong en oud
Geniet van de frisse lucht buiten in de tuin, terwijl de kinderen kunnen spelen. Vaak beschikt u over een eigen speeltuin. Ideaal om kinderen in de gaten te houden en tegelijk te kunnen ontspannen.

Genieten-van-de-rust-buiten-de-stad

Vuurkamp romantiek

Gezellige avonden onder vrije hemel
Gezellige avonden horen gewoon bij een verblijf met de hele groep. Ideaal als uw groepsverblijf ook over een eigen barbecueterrein of vuurkamp beschikt. Ook is er de mogelijkheid om samen met familie en vrienden te genieten van de mooiste privé filmvertoning in onze luxe vakantieverblijven. De home cinema system van Dolby voorziet u van een indrukwekkende surround-sound beleving voor films en series. Geniet in ieder geval samen van gezellige avonden met elkaar. 

Een-mooi-weekend-in-één-van-onze-groepsaccommodaties

Bookedoo tip

Prachtige locatie helemaal compleet voor jong en oud! Dit heerlijke huis beschikt over een indoor dorpje met 8 cottages voor 40 personen, met 2 centrale sanitaire ruimtes. 

Bekijk deze accommodatie

Goodbye verveling

De leukste uitjes in de buurt
In de directe omgeving van uw groepsverblijf zijn de meest boeiende activiteiten mogelijk. Afhankelijk van de locatie van de accommodatie liggen in de buurt van steden, leuke uitjes voor iedere wat wils, stranden, bossen, meren of natuur parken. Maak een leuke fietstocht met de hele groep, ga samen eropuit met de kinderen naar een pretpark of ga ontspannen op het strand. Nederland heeft (bijna) alles.

Er-is-altijd-wat-te-doen-bij-onze-groepsaccommodaties

Wellness

Genieten met elkaar
Even bijkomen van alledaagse drukte. Veel groepsaccommodaties beschikken over wellness faciliteiten zoals, sauna, jacuzzi, hot tub of zelfs een eigen zwembad. Ideaal ook voor minder mooi weer en het naseizoen. Geniet volop samen met de hele groep van deze leuke faciliteiten. Geïntereseerd in een vakantie met wellness? Bekijk dan ons aanbod aan luxe vakantiehuizen.

Pak uw koffer voor een leuk weekendje weg met familie, gezinnen, vrienden, collega’s of teamgenootjes in een van onze groepsaccommodaties!

8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!