Groepsaccommodaties-voor-trainingsweekenden-en-teamuitjes

Ga met het team gezellig er op uit in één van onze groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodaties zijn uitermate geschikte voor een verblijf voor het gehele team. In onze groepsverblijven zullen zich verenigingen, zoals voetbal-, tennis-, volleyclubs, korfbal groepen of watersportliefhebbers zeker op hun gemak voelen. De locaties beschikken over verschillende faciliteiten afgestemd op verenigingen zoals sportvelden, zeilboten of tennisbaan. Vaak zijn de accommodaties ook nog eens scherp geprijsd.

Bekijk alle sportvriendelijke accommodaties

Sportvelden

Op het terrein of in de buurt
Clubs en teams gebruiken hun verblijf om intensief te gaan trainen. Maar het moet wel gezellig blijven. Bekijk ons groot aanbod aan groepsverblijven voor sportclubs en verenigingen. Vaak zijn er sportvelden, indoor hallen, tennisbaan op het terrein of in de buurt. Maak er een leuke avond van met leuk avondprogramma, barbecue of vuurkamp.

Groepsaccommodaties-voor-allerlei-soorten-sporters

Voordelig huren

In een stapelbed of slaapzaal overnachten
Een verblijf met het gehele team of club hoeft niet duur te zijn. Een groepsaccommodatie met slaapzalen en stapelbedden is vaak gezelliger en nog eens goedkoper dan een verblijf met luxe eenpersoonskamers

Knusse-gezellige-slaapkamer-met-stapelbedden

Bookedoo tip

De Grote Droogloods is een ideale en gezellige accommodatie, een voormalige droogloods die is omgebouwd tot een sfeervol groepsverblijf voor 80 tot 150 personen.

Bekijk deze accommodatie
Grote-accommodatie-voor-een-goed-verblijf

Teambuilding

Grote keuken en ruim terras
Gezelligheid staat naast de training voor sportclubs en verenigingen vooraan. Onze groepsaccommodaties in heel Nederland hebben een ruime keuken en een terras. Gezellig met elkaar kokkerellen sterkt de teamgeest en s ‘avonds nodigt de dansvloer of het terras uit.

Samen-koken-voor-de-teamspirit

Watersport

Groepsaccommodaties direct aan het water
Speciaal voor watersportliefhebbers en zeilverenigingen hebben wij een ruime keuze aan verblijven direct aan het water, vaak ook met eigen haven en mogelijkheid tot het huren van zeilboten. Aan de bosrand tegen de duinen liggen één van onze luxe vakantiehuizen. Deze verblijven zijn uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen maar ook voor verenegingen- en schoolkampen. 

Ook-watersport-mogelijkheden-bij-de-accommodaties

Boek nu een bijzonder teamuitje in één van onze groepsaccommodaties op bookedoo!

8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!