Extra groot groepsverblijf- extra veel lol: Schoolkampen en studenten

Onze bijzonder scherp geprijsde groepsaccommodaties zijn uitermate geschikt voor een verblijf met scholieren en studenten. Vaak zijn de accommodaties goed bereikbaar met openbaar vervoer. Veel ruimte binnen en buiten staat garant voor en leuke tijd samen. Neem een kijkje op onze site en ontdek ons aanbod aan groepsverblijven geschikt voor schoolkampen, scholieren, studenten of seminars.

In het verleden hebben wij met heel veel plezier gewerkt voor o.a.: HAN Nijmegen, Hogeschool Rotterdam, Vrije Universiteit Amsterdam, Stedelijk Gymnasium Leeuwarden, Universiteit Wageningen, Albeda College en ROC Tilburg.

Bekijk alle scholieren & studenten accommodaties

Budget

De perfecte locatie voor schoolkampen en studentengroepen
De door bookedoo aangeboden groepsverblijven bieden vaak de volgende voorzieningen:

  • Voordelig verblijven in slaapzalen

  • Volledig ingerichte keuken voor zelfverzorging

  • Eigen terrein met sportveld en speeltoestellen

Zo is de prijs vaak afgestemd aan een beperkt budget voor schoolkampen en studenten. Maar minder budget betekent niet minder plezier: slapen in een slaapzaal, gezamenlijk koken of leuke activiteiten op het terrein of gezamenlijk uren bij het vuurkamp van de avond genieten. Gezelligheid staat hier voorop!

Ligging

Rustig gelegen maar alsnog met openbaar vervoer bereikbaar
De meeste groepsaccommodatie liggen buiten de bebouwde kom, zodat er (bijna) geen beperkingen zijn in verband met overlast. Vaak beschikken de groepsverblijven over een muziekinstallatie, die dan ook maar iets harder gezet mag worden. Een pluspunt is de goede bereikbaarheid van de verblijven met openbaar vervoer, zo kunnen scholieren, leraressen en ook studenten het verblijf zonder eigen vervoer makkelijk bereikbaar.

Gezellig bij elkaar

Faciliteiten voor een ontspannen met elkaar in een groepsaccommodatie van bookedoo
De meeste groepensverblijven voor 20 tot 40 personen beschikken over een ruim kavel. Hier kunt overdags buiten genieten en s ‘avonds gezellig bij de vuurkamp zitten of barbecueën. Of u maakt gebruik van de faciliteiten op terrein, zoals sportveld(en), zwembad, indoor beach hal of ontdek de omgeving met de kano of een zeilboot. Neem een kijkje op onze site en boek snel en eenvoudig uw geschikte locatie voor uw groep!

Bookedoo tip

Deze groepsaccommodatie in Hengelo (Gelderland) voor 50 personen is geschikt voor scholieren en studenten. De groepsaccommodatie beschikt over een sfeervolle woonkamer voorzien met een gezellige zithoek en bar met tap. 

Bekijk deze accommodatie

Boek nu een groepsaccommodatie voor studenten of jullie schoolkampen bij bookedoo!

8,6
150 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!