Groepsaccommodatie voor studenten

Veel verhuurders willen geen studenten ontvangen, gek hé? Vinden wij ook. Gelukkig hebben wij hét unieke studenten groepsaccommodatie aanbod die het leuk vindt om jullie gezellige studenten te ontvangen!

Alles wat een student nodig heeft

✔ Specialist in studenten groepsaccommodaties
✔ Laagste prijs garantie: Betaal nooit teveel
✔ Groepsaccommodatie met bar of muziekinstallatie
Verblijven bij een locatie die past bij jullie wensen
Download onze gratis studenten mogen huren tips

Bekijk studenten aanbod
8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!

Groepsaccommodaties voor studenten

Ben jij op zoek naar een ruime, unieke en leuke groepsaccommodatie voor jezelf en voor je medestudenten? Met een eigen bar, groot terras en een mooi terrein? Merk je dat dit moeilijk gaat? Geen probleem! Wij helpen je graag verder zodat JIJ voor de gehele studentengroep een geschikte accommodatie vindt.

Onze bijzondere goedkope groepsaccommodaties met laagste prijsgarantie zijn.

Veel ruimte binnen en buiten is ideaal voor verschillende studentenactiviteiten. Ook zijn de meeste accommodaties goed bereikbaar met openbaar vervoer waardoor jullie gewoon de trein kunnen nemen. Bekijk ons aanbod aan groepsaccommodaties geschikt voor studenten of seminars.

Studentenvakantie voor een laag budget

De perfecte bestemming voor een studentengroep is natuurlijk een accommodatie voor weinig geld zodat er meer geld overblijft voor andere dingen. De door bookedoo aangeboden studenten groepsaccommodaties hebben de laagste prijsgarantie en beschikken vaak over één van de volgende voorzieningen:

  • Eigen bar met of zonder tapinstallatie
  • Eigen (overdekt) privé terras
  • Een groot eigen terrein met veld voor studentenactiviteiten
  • Goede ligging zodat er weinig tot geen overlast is
  • Een volledig ingerichte keuken
  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer

Zo is de prijs van de studenten accommodaties afgestemd op jongeren. Minder betalen voor de accommodatie betekent niet minder plezier. Want je hebt nu meer budget over om een feest te vieren. Daarnaast beschikken de accommodaties over alle faciliteiten die je nodig hebt. Zo kan je met de gehele studentengroep gezellig slapen in een slaapzaal. Om elkaar nog beter te leren kennen kan er gezamenlijk gekookt worden in keukens die van alle gemakken voorzien zijn. Jij en je huisgenoten kunnen ook leuke studentenactiviteiten op het nabij gelegen terrein doen of gezamenlijk uren bij het kampvuur van de avond genieten en elkaar beter leren kennen.

Van plan een feestje te vieren?

Natuurlijk wil je als organisator van het jaarlijkse studentenuitje een goede indruk achterlaten. Een feest kan dan ook absoluut niet missen. Gelukkig kan dat bij de meeste studenten accommodaties van bookedoo. Sommige groepsverblijven beschikken daarom over moderne muziekinstallaties. De apparatuur staat volledig tot jullie beschikking tijdens je verblijf. Simpel en makkelijk muziek afspelen. 

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Ondanks dat de meeste accommodaties buiten de bebouwde kom liggen zijn ze goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit is een groot pluspunt voor jullie! Zo kunnen je medestudenten of huisgenoten het groepsverblijf zonder eigen vervoer makkelijk bereiken. Dit scheelt een vervelend tikkie na afloop voor de benzinekosten. Zodoende wordt jullie weekendje, week of midweek weg nog goedkoper.

Gezelligheid staat voorop

De faciliteiten zijn gericht op ontspanning met elkaar, in een groepsaccommodatie van bookedoo. De meeste groepsaccommodaties zijn voor groepsgroottes tussen de 20 tot 40 studenten en beschikken over een ruim kavel of terras. Hier kan je overdag buiten genieten en s ‘avonds gezellig bij het kampvuur zitten of barbecueën. Of je maakt gebruik van de faciliteiten op het terrein, zoals een sportveld(en), zwembad, indoor beach hal of ontdek de omgeving met de kano of een zeilboot. Ook voor een studentenfeest is er plek bij ons. Neem een kijkje op onze site en boek snel en eenvoudig jouw vakantiebestemming voor jongerenvakantie!

Het voorkomen van overlast en klachten

Soms ben je iets te veel aan het feesten met je huisgenoten of medestudenten, waardoor je niet meer op de geluidsoverlast let. Want tijdens een jongeren vakantie moet je ook onbezorgd kunnen genieten. Hou daarom rekening met de ligging van de accommodatie, de meeste accommodaties die studenten willen ontvangen liggen afgelegen en hebben dit al ingecalculeerd.


Gratis tips voor het boeken

 

Klik op het onderstaande Pdf-bestand voor alle tips tijdens het boeken bij één van onze unieke groepsaccommodaties.