Groepsaccommodaties voor jullie school?

Opzoek naar een groepsaccommodatie voor een schoolkamp? Ieder jaar mogen wij tientallen verschillende scholen ontvangen. Dit doen we al 13 jaar, gewoon in Nederland! Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

Als docent/begeleider denk je natuurlijk aan...

 Grote ruimtes zowel binnen als buiten
 Een speelveld voor verschillende activiteiten
 Laagste prijs garantie: Past in het school budget
 Ruime keukens van alle gemakken voorzien
 Een goede ligging voor activiteiten buiten het terrein

Bekijk scholen aanbod
8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!

Groepsaccommodaties voor scholen

Onze bijzonder aanbod aan groepsaccommodaties zijn uitermate geschikt voor een verblijf met scholieren. Vaak zijn de accommodaties goed bereikbaar met openbaar vervoer. Zo kan u als begeleider of docent de auto ook laten staan. Veel ruimte binnen en buiten staat garant voor en leuke tijd samen. Neem een kijkje en ontdek ons aanbod aan groepsaccommodaties geschikt voor schoolkampen en scholieren.

In het verleden hebben wij met heel veel plezier gewerkt voor o.a.: HAN Nijmegen, Hogeschool Rotterdam, Vrije Universiteit Amsterdam, Stedelijk Gymnasium Leeuwarden, Universiteit Wageningen, Albeda College en ROC Tilburg.

Groepsaccommodaties voor klein budget

De perfecte bestemming voor schoolkampen. De door bookedoo aangeboden groepsaccommodaties beschikken vaak over de volgende voorzieningen:

  • Voordelig verblijven in slaapzalen
  • Volledig ingerichte keuken voor zelfverzorging
  • Eigen terrein met sportveld en speeltoestellen
  • Grote ruimtes binnen en buiten voor activiteiten

Zo is de prijs vaak afgestemd op een beperkt budget voor schoolkampen en scholen. Maar minder budget betekent niet minder plezier: slapen in een slaapzaal, gezamenlijk koken of leuke activiteiten op het terrein of gezamenlijk uren bij het kampvuur van de avond genieten. Gezelligheid staat hier voorop!

Omgeving

De meeste groepsaccommodatie liggen buiten de bebouwde kom, zodat er (bijna) geen beperkingen zijn in verband met overlast. Een pluspunt is de goede bereikbaarheid van de verblijven met openbaar vervoer, zo kunnen scholieren, leraressen en begeleiders het verblijf zonder eigen vervoer makkelijk bereikbaar. 


Muziekinstallatie en beamer

Bonte avond op kamp? Geen probleem bij de meeste accommodaties is een muziekinstallatie en beamer aanwezig. De apparatuur staat volledig tot uw beschikking tijdens uw verblijf. Simpel en makkelijk muziek afspelen op een groot scherm staat garant voor een leuke avond! 


Gezellig bij en met elkaar

Voor een grote groep zoals een school moeten de faciliteiten in orde zijn. Bij Bookedoo staat ontspanning met elkaar in een groepsaccommodatie centraal. Daarom zijn de accommodaties volledig ingericht op schoolkampen of scholieren. Zo richten de meeste groepsaccommodaties zich op groepsgroottes tussen de 20 tot 40 personen en beschikken over een ruim sport- en/of speelveld. Hier kunt u overdag buiten verschillende activiteiten uitvoeren en s ‘avonds bij het kampvuur zitten om met de gehele klas marshmallows te roosteren. Naast het sport-/ speelveld kan u ook gebruik maken van andere faciliteiten op terrein, zoals een zwembad, indoor hal of ontdek de omgeving met de kano of een zeilboot.

Wij denken graag met u mee over de indeling van uw programma en de mogelijkheden.
Neem een kijkje op onze site en boek snel en eenvoudig uw bestemming voor uw schoolkamp!