Verblijf met vrienden of de hele familie in een groepsaccommodatie

De meeste groepsaccommodaties voor 10, 20 of meer personen zijn geschikt voor een verblijf met vrienden of de hele familie. Hier kunt u samen ontspannen en genieten. Veel ruimte binnen en buiten, een terras en/of tuin en veel mogelijkheden voor activiteiten op het terrein staan garant voor een onvergetelijk verblijf. Of u nu met kinderen, meerdere generaties of de hele vriendenkring wilt verblijven, op bookedoo vindt u uw geschikte locatie

 

Bekijk de accommodaties

Privacy

Terugtrekken in uw eigen slaapkamer
Samen met de hele familie of vrienden betekent niet dat u afstand moet doen van uw privacy. Daarom beschikken onze groepsaccommodaties over voldoende slaapkamers, vaak ook met eigen badkamer. Zo kunt u samen volop van elkaar genieten en zo nodig zich ook even terugtrekken.

Badkamers

Nog meer comfort met een en-suite badkamer
Veel accommodaties beschikken over slaapkamers met eigen sanitaire voorzieningen. Dit is optimaal genieten van elkaar, maar u heeft tegelijk voldoende privacy en comfort

Faciliteiten

Tuin, terras en eigen bar voor een ontspannen met elkaar
Veel families en vrienden kijken jaarlijks ernaar uit om samen met elkaar ergens in Nederland te verblijven. Een tuin, met terras zorgen ervoor dat u ook van buiten kunt genieten. Een barbecue of een vuurkamp zijn vaak ook aanwezig. Sommige groepsverblijven beschikken ook over een eigen bar.

Bookedoo tip

Groepsverblijf-Overasselt
Groepsaccommodatie voor 180 personen in het Gelderse Overasselt, gelegen bij het Maas-Waalkanaal.

Bekijk deze accommodatie

Voor kinderen

Van schommel tot kinderboerderij
De jongste gasten onder ons, verheugen zich vooral over veel ruimte om te kunnen te spelen en te ravotten. Veel van onze groepsaccommodaties bieden een eigen speeltuin met onder andere schommel, trampoline of klimrek. Vaak liggen onze groepsverblijven in de buurt van leuke uitjes voor Jong en Oud. Zo komt bij de kleinste zeker geen verveling op. Favoriete accommodaties voor families met kinderen zijn verblijven op een boerderij met dieren zoals, pony’s, schapen of geiten.

Naseizoen

Gezelligheid met open haard en sauna in de winterperiode
Om ook in de winter even tot rust te kunnen komen, hebben sommige groepsaccommodaties bijzondere faciliteiten. Dit maakt een groepsuitje in het naseizoen nog gezelliger. Zo zijn de volgende faciliteiten bijzonder gewild in het naseizoen:

Zoek en boek eenvoudig op bookedoo uw onvergetelijk verblijf voor de hele familie of vrienden in één van onze groepshuizen!