Samen-activiteiten-met-familie-en-vrienden

Verblijf met vrienden of de hele familie in een groepsaccommodatie

De meeste groepsaccommodaties voor 10, 20 of meer personen zijn geschikt voor een verblijf met vrienden of de hele familie. Hier kunt u samen ontspannen en genieten. Veel ruimte binnen en buiten, een terras en/of tuin en veel mogelijkheden voor activiteiten op het terrein staan garant voor een onvergetelijk verblijf. Of u nu met kinderen, meerdere generaties of de hele vriendenkring wilt verblijven, op bookedoo vindt u uw geschikte locatie.

 

Bekijk de accommodaties

Privacy

Terugtrekken in uw eigen slaapkamer
Samen met de hele familie of vrienden betekent niet dat u afstand moet doen van uw privacy. Daarom beschikken onze groepsaccommodaties over voldoende slaapkamers. Vaak beschikken de slaapkamers van onze luxe vakantiehuizen over een eigen badkamer. Zo kunt u samen volop van elkaar genieten en zo nodig zich ook even terugtrekken.

meer-dan-genoeg-privacy-tijdens-uw-weekendje-weg

Badkamers

Nog meer comfort met een badkamer en suite
Veel van onze luxe accommodaties beschikken over slaapkamers met eigen sanitaire voorzieningen. Deze luxe voorzieningen hoeft geen vakantiedroom te zijn. Na een lange dag kunt u optimaal genieten van uw rustige kamer en profiteren van een wellnessruimte voor het slapen gaan. Naast de comfortabele wellnessruimte kunt u genieten van uw privacy en tegelijkertijd een onvergetelijke vakantie beleven met vrienden of de hele familie.

Schoon sanitair in alle groepsaccommodaties

Faciliteiten

Tuin, terras en eigen bar voor een ontspannen met elkaar
Veel families en vrienden kijken jaarlijks ernaar uit om samen met elkaar ergens in Nederland te verblijven. Een tuin, met terras zorgen ervoor dat u ook van buiten kunt genieten. Een barbecue of een vuurkamp zijn vaak ook aanwezig. Sommige groepsverblijven beschikken ook over een eigen bar.

samen-tijd-doorbrengen-aan-de-bar-of-in-de-tuin

Bookedoo tip

Groepsaccommodatie Putten 60 personen
Accommodatie met zwembad, sporthal en sportvelden, ideaal voor families, verenigingen en schoolgroepen. Een 3-sterren verblijf met karakteristieke details voor maximaal 60 personen.

Bekijk deze accommodatie
groepsaccommodatie Putten voor 60 personen in Gelderland

Voor kinderen

Van schommel tot kinderboerderij
De jongste gasten onder ons, verheugen zich vooral over veel ruimte om te kunnen te spelen en te ravotten. Veel van onze groepsaccommodaties bieden een eigen speeltuin met onder andere schommel, trampoline of klimrek. Vaak liggen onze groepsverblijven in de buurt van leuke uitjes voor Jong en Oud. Zo komt bij de kleinste zeker geen verveling op. Favoriete accommodaties voor families met kinderen zijn verblijven op een boerderij met dieren zoals, pony’s, schapen of geiten.

Accommodaties-met-activiteitenn-voor-kinderen

Naseizoen

Gezelligheid met open haard en sauna in de winterperiode
Om ook in de winter even tot rust te kunnen komen, hebben sommige groepsaccommodaties bijzondere faciliteiten. Dit maakt een groepsuitje in het naseizoen nog gezelliger. Zo zijn de volgende faciliteiten bijzonder gewild in het naseizoen:

  • Gezellig open haard in de woonkamer
  • Een sauna om even weer bij te komen van alledaagse drukte
  • Een eigen hottub voor een tropisch gevoel
     
In-alle-seizoenen-goed-te-vertoeven

Zoek en boek eenvoudig op bookedoo uw onvergetelijk verblijf voor de hele familie of vrienden in één van onze groepshuizen!

8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!