Groepsaccommodatie voor 20 personen

Niets is zo lekker als verblijven midden in de natuur. Onze natuurlijke provincies bieden tal aan activiteiten midden in de natuur aan. Vlak naast onze groepsaccommodaties in Drenthe bevinden zich de klimbossen, recreatieplassen en pretparken die u uitnodigen voor een onvergetelijk verblijf.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor elk seizoen, gelegenheid of doeleinde! Bestaat uw groep uit 20 personen? Dan helpen wij u graag op weg met het vinden van uw verblijf.

 

Bekijk alle groepsaccommodaties
8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!

Weekendje weg op de Veluwe

Wel eens de groene schatkamer van Nederland gezien? Deze schatkamer bevindt zich in Gelderland en kent een oppervlakte van bijna 100.000 hectare. We kunnen met trots zeggen dat de Veluwe het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa is. Met andere woorden: de Veluwe staat open voor elke groepsgrote. Zoekt u groepsaccommodaties voor meer dan 20 personen? Bekijk dan onze groepsaccommodaties hier onder:

✔ 30 personen 
✔ 40 personen 
✔ 50 personen 
✔ 60 personen 
✔ Alle groepsaccommodaties

Weekendje weg op de Veluwe met familie, vrienden of collega’s kan voor onvergetelijke herinneringen zorgen. De door ons aangeboden groepsaccommodaties in Gelderland liggen vlakbij de Veluwe. Deze verblijven beschikken over veel ruimte, verschillende faciliteiten en een ruim aanbod aan activiteiten op het terrein of in de omgeving. De activiteiten verschillen per groepsaccommodatie. Wie op zoek is naar een actief verblijf in een bosrijke omgeving met veel mogelijkheden aan activiteiten, is in Gelderland op het juiste adres.