Een feestje vieren, jubileum of bruiloft – feestje vieren en overnachten onder één dak

Bent u op zoek naar een ruime locatie voor een feest met de mogelijkheid tot overnachten dan boekt u snel en eenvoudig online uw ideale locatie bij bookedoo. Onze groepsaccommodaties zijn uitermate geschikt voor het houden van een verjaardag, bruiloft of het vieren van een jubileum. Na het feestje hoeft u niet meer naar huis, maar alle gasten kunnen stressvrij in de accommodatie verblijven.

Bekijk alle feestvriendelijke accommodaties

Ruimtes

Ruimtes voor dansen en een feestje
Of u nu een klein verjaardagsfeestje of een groot feest zoals een bruiloft wilt houden, onze groepsverblijven bieden u hiervoor alle nodige faciliteiten. Onze verblijven hebben een dansvloer, ruimtes voor het houden van een receptie of een grote ruimte voor het plaatsen van een buffet. Sommige groepsaccommodaties uit ons aanbod hebben feestzalen op loopafstand zodat slapen en feestruimte van elkaar gescheiden zijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Eigen bar

Gezelligheid puur
Verras uw gasten met een bijzondere locatie: een eigen bar waar u zelf drankjes kunt schenken of laten uitgeven. Een muziekinstallatie vaak met faciliteiten zoals speakers, ipod installatie etc. zin aanwezig. Het enige wat u zelf moet meebrengen is gezelligheid en goede humeur.

Muziek

Muziekinstallatie aanwezig
Wat is een feestje zonder muziek? Onze groepsverblijven beschikken over moderne muziekinstallaties. Het apparatuur is op de nieuwste stand en staat volledig tot uw beschikking tijdens uw verblijf.

Bookedoo tip

Dit voormalige gymnastieklokaal is omgebouwd tot een sfeervolle groepsaccommodatie. Het is verbouwd tot een groepsaccommodatie met kamers voor twee tot zes personen (totaal zijn er 75 slaapplaatsen beschikbaar). 

Bekijk deze accommodatie

Locatie

Geen overlast dankzij afgelegen locatie
Als vrolijke mensen met elkaar lachen en vieren wordt het vaak gezellig. Wat u zich dan geen zorgen over wilt maken is eventueel overlast. Onze groepsverblijven liggen vaak afgescheiden of de locaties zijn bijzonder goed geïsoleerd zodat u onbezorgd kunt genieten.

Kamers

Slaapkamers met een badkamer en suite
Na een leuk feestje willen uw gasten lekker uitslapen. Onze groepsverblijven hebben comfortabele bedden. Bekijk eenvoudig op onze site de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Sommige groepsverblijven hebben voldoende slaapkamers met een badkamer en suite voor nog meer comfort. 

8,6
150 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!