Cultureel-verblijf-in-één-van-onze-groepsaccommodaties

Samen repeteren en creatief bezig zijn

In onze ruime groepsverblijven kunnen theater-, muziek- of dansgroepen intensief oefenen en een fijn verblijf doorbrengen. Een actueel toneelstuk oefenen, repeteren voor muziekstuk of een choreografie willen dansen onze accommodaties zijn hiervoor uitermate geschikt.

Bekijk alle accommodaties

Veel ruimte

Oefeningsruimte met podium en toneel
Mocht u voor uw theatergroep, muziekvereniging of dansgroep intensief willen oefenen dan zijn vaak speciale aangepaste ruimtes noodzakelijk. Begrijpelijk dat u soms graag wilt oefenen onder de voorwaarden van een echte voorstelling. Sommige van onze groepsaccommodaties beschikken over een ruimte met toneel en podium. Hier kunt u zonder stress en zonder tijdnood rustig repteren.

Veel-plek-voor-oefenen-in-de-accommodaties

Ruimtes

Binnen en buiten veel ruimte voor activiteiten
Tot rust willen komen en tegelijkertijd muziek maken in één van onze luxe groepsaccommodaties? Dan zit u hier goed. Onze groepsverblijven bieden binnen en buiten veel ruimte voor leuke en creatieve activiteiten. Vaak liggen de accommodaties buiten de bebouwde kom waardoor u in ongedwongen sfeer kunt repeteren en musiceren. Toch liever aan zee de mooiste muzikale ideeën of geniaalste choreografie bedenken? Dan hebben wij voor u de mooiste verblijven aan de kust.

Kom-lekker-tot-rust-in-deze-luxe-accommodaties

Bookedoo tip

Gezelligheid groepsaccommodatie in Balk. Deze accommodatie bevindt zich midden in de Gaasterlandse bossen en de Friese meren.

Bekijk deze accommodatie
Authentiek-verblijf-voor-14-personen

Voordelig verblijven

Slapen in stapelbedden of slaapzaal
Boekt u voor uw theater-, dans,- of muziekgroep een groepsverblijf tijdens het weekend dan kunt u veel geld besparen door het kiezen van een verblijf met slaapzalen en/of stapelbedden. Leuk voor de portemonnee en zo houdt u nog eens geld over voor leuke gezamenlijke activiteiten zoals boogschieten, GPS tochten, klimmen, boerengolf en veel meer.

Betaalbare-accommodaties-voor-alle-groepen

Unieke locatie voor een repetitie gezocht? Neem een kijkje bij bookedoo.

8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!