In een groepsaccommodatie in ontspannen omgeving leren en werken

Voor bedrijven, groepen en verenigingen bieden wij ruime groepsaccommodaties voor vergaderingen, team buildings en workshops. Zo hebben wij in het verleden met heel veel plezier gewerkt voor onder andere: KPN, Politie,Young Capital, ING, Koninklijke Marechaussee, Pepsi en ABN Amro. De groepsverblijven liggen in een rustige en inspirerende omgeving in verschillende regio’s van Nederland. Voor een ongestoorde zakelijke bijeenkomst zijn onze groepsverblijven uitermate voor geschikt. De locaties zijn ook geschikt voor workshops zoals mindfulness, yoga, tai shi en veel meer.

Business & Workshop Groepsaccommodaties

Vergaderruimte

Bijzondere ruimtes voor meetings, workshops en vergaderingen
Het gezamenlijke werken staat bij zakelijke bijeenkomsten voorop. Daarom hebben onze groepsaccommodatie voor business & workshops een vergaderruimte of ruimte voor ontmoetingen. Vaak is het ook mogelijk om een conferentie te houden.

Faciliteiten

Uitgebreid technisch equipment voor vergaderingen
Bent u een vergadering of team building aan het organiseren vindt u ter plaatse voldoende equipment voor efficiënt werken zoals: flip-chart, beamer, papier, pennen en sound system.

Kamers

Eigen badkamer voor meer privacy
Ook bij een verblijf met collega’s of deelnemers van een workshop is het belangrijk dat iedereen zich kan terugtrekken. Daarom vindt u voor workshops en zakelijke bijeenkomsten meestal slaapkamers met eigen badkamer, deels zijn ze ook drempelloos. 

Omgeving

Heel veel ruimte in de natuur
Afhankelijk van de aard van uw workshop en vergadering genieten de deelnemers graag van veel ruimte buiten. Onze groepsverblijven liggen vaak op een groot eigen terrein met verschillende activiteiten voor team buildings, maar ook veel mogelijkheden voor sport en spel.

Bookedoo tip

Ruime groepsaccommodatie voor 34 personen in Eastermar, Friesland, gelegen aan het water in het hart van het dorp in de Friese wouden. Een ideale groepsaccommodatie voor een reünie, familieweekend of bedrijfsuitje!

Bekijk deze accommodatie

Teamgeest versterken

Grote keuken en eigen bar
Gezelligheid, gezamenlijk koken komen bij een verblijf met collega’s, teamgenootjes in onze vakantiehuizen voor Business & Workshops niet te kort. Zo kunt u ook een accommodatie kiezen met een volledig ingerichte professionele keuken voor kookworkshops. Uiteraard is het ook mogelijk om uw verblijf te laten verzorgen. Vaak zijn er in de groepsverblijven een bar aanwezig voor een gezellige avond met elkaar.

Bijzondere sfeer

Rustgevende omgeving voor bijzondere workshops
Bij bepaalde workshops is een rustige en harmonische sfeer van belang. Daarom hebben wij bijzondere groepsaccommodaties voor yoga, thai chi of mindfulness workshops. De accommodaties hebben de volgende kenmerken: rustgevende sfeer, ruime tuin, overdekt terras, voldoende slaapkamers en een ruime keuken om samen in te kokkerellen. Kies voor een bijzondere accommodatie op bookedoo en maak uw workshops tot een succes!

Workshops voor en met dieren

Honden of paarden van harte welkom
In sommige accommodaties zijn workshops voor dieren zoals speurhonden, jachthonden of paarden mogelijk. Mens en dier verblijven gezellig in één van onze verblijven. De locaties bieden veel ruimte, stallingen, velden of weiden en/of een omgeving voor ritten met uw paard of mooie lange wandelingen met de honden.

Boek nu uw groepsaccommodaties voor uw vergaderingen, workshops en/of team buildings!

8,6
150 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!