Wij zijn Bookedoo

De bemiddeling van vakantieverblijven voor grote groepen is niet alleen een baan voor ons. Wij leven bookedoo en kennen als geen ander onze aangeboden groepsverblijven. Service staat bij ons voorop en wij helpen u graag verder bij het zoeken naar een geschikte locatie! Overtuig u zelf!

Onze filosofie

Wat ons aandrijft is elke dag een stuk beter te worden

Wij hebben het tot onze taak gesteld om het zoeken en boeken van groepsaccommodaties in Nederland eenvoudiger te maken. Met onze flexibiliteit, ervaring en kennis streven wij ernaar een uitstekende service voor onze klanten en verhuurders te bieden.

Motivatie

Wij begeleiden u graag bij de zoektocht naar een geschikte groepsaccommodatie

Wij begrijpen heel goed, dat het geen makkelijke taak is om een groepsaccommodatie te vinden en te boeken. Vaak wordt een persoon uit de groep gekozen die voor de hele groep een geschikte locatie zal vinden.Juist daarom vinden wij het belangrijk, eerlijke en gedetailleerde informatie over de groepsaccommodaties te geven. Alle groepsaccommodaties hebben wij persoonlijk bezocht. Met veel eigenaren hebben wij een langjarige, hechte relatie. Wij houden van uitdagingen en wij hebben veel plezier aan leuke zoektopdrachten voor unieke groepen zoals een snuffelcursus voor 20 personen en hun baasjes of een schaakwedstrijd met 100 deelnemers.

Geluksmomentje

Het beste feedback is uw tevredenheid

Onze persoonlijke geluksmomentjes zijn, als klanten naar het zoeken van een geschikte groepsaccommodatie, na uitgebreid email en telefonisch contact met ons, eentje van bookedoo kiezen en wij achteraf een berichtje mogen ontvangen hoe blij ze met hun keuze waren en het een geslaagd verblijf voor de hele groep was.