Dag en nacht online boeken

Bookedoo maakt het zoeken en boeken van een groepsaccommodatie in Nederland eenvoudig. U zoekt en kiest op basis van uw behoeftes en wensen snel en makkelijk uw geschikte groepsverblijf en boekt veilig online of via de mail van onze klantenservice
Zo is een onvergetelijk verblijf in een groepsaccommodatie verzekerd.
 
Bookedoo verhuurt groepsaccommodaties vanaf 8 personen in Nederland. Wij kennen iedere verhuurder persoonlijk en hebben elke groepsaccommodatie persoonlijk bezocht. Dankzij onze goede en jarenlange relatie met de eigenaren kunnen wij u de groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen voor de laagste prijzen bieden. Op Bookedoo.nl vindt u zeker een geschikt verblijf voor uw groep.
 

Boeken bij Bookedoo.nl

Je kunt direct via onze site een groepsaccommodatie boeken. Hoe doe je dit? Ga naar de betreffende accommodatie. Klik rechtsbovenin op “Prijzen & boeken”, vul de gewenste aankomst- en vertrekdatum en het aantal gasten in. De huursom en bijkomende kosten worden meteen getoond. Klik daarna op “Nu boeken” en vul de verdere gegevens in. Hier zijn ook extra’s bij te boeken. Een boeking is direct definitief! Mochten er bijzonderheden zijn, dan word je daarover uiteraard zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Je gaat een verhuurovereenkomst aan met de eigenaar van de accommodatie. Wij zullen je boeking zo snel mogelijk schriftelijk per email bevestigen en je gegevens doorgeven aan de eigenaar van de accommodatie.

In de bevestiging die je van ons ontvangt, staan de naam en adresgegevens van de groepsaccommodatie en de eigenaar/beheerder. De overeenkomst zelf, evenals de financiële afwikkeling, wordt door de desbetreffende (huis)eigenaar met je geregeld. Na de boeking heb je dan ook enkel contact met de huiseigenaar. Uiteraard kun je na boeking met vragen of andere zaken altijd contact met ons opnemen, zowel telefonisch als via de mail.

Bookedoo.nl treedt op als bemiddelaar voor de totstandkoming van huurovereenkomsten van de groepsaccommodaties. Op de relatie tussen opdrachtgever en Bookedoo.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Op de huurovereenkomst die tot stand komt tussen de opdrachtgever en de verhuurder, bij welke overeenkomst Bookedoo.nl geen partij is, zijn de algemene voorwaarden zoals die door de verhuurder worden gehanteerd, van toepassing. De opdracht aan Bookedoo.nl voor het reserveren van een accommodatie is voor jou als opdrachtgever bindend. De (aan)betaling van de huursom geschiedt vervolgens via een e-mail van de verhuurder, die je binnen 2 tot 4 weken na de reservering ontvangt.

Een annulering of wijziging wordt eveneens uitgevoerd conform de voorwaarden die van toepassing zijn op de huurovereenkomst tussen de opdrachtgever (boeker) en dienstverlener (beheerder/eigenaar).

Het kan in een enkel geval voorkomen dat de boeking van uw verblijf niet door kan gaan omdat er onverhoopt toch geen beschikbaarheid is voor het verblijf van uw keuze. In een dergelijk geval nemen wij uiterlijk binnen 3 werkdagen nadat uw boeking is gemaakt contact met u op, waarbij we uiteraard ons best zullen doen om een passend alternatief aan te bieden.

Veilig betalen

De reissom dient u, afhankelijk van de verhuurder, vooraf of bij aankomst te betalen. De verhuurder kan ook een aanbetaling van u verlangen. Dit is echter afhankelijk van de verhuurder en het moment van reserveren. De meeste verhuurders vragen tevens een waarborgsom per verblijf. De hoogte van de waarborgsom staat meestal aangegeven bij het verblijf. De waarborgsom kan afwijken door verschillende oorzaken, de verhuurder bepaalt ten alle tijden de hoogte van de waarborgsom.

Mag ik een optie plaatsen voor een groepsaccommodatie?

U kunt maximaal 2 opties plaatsen voor een groepsaccommodaties voor dezelfde groep. Wij houden de optie maximaal 2 dagen vast. Zo heeft u de tijd om het aanbod met alle reizigers te overleggen of zelfs een kijkje te nemen bij de accommodaties. U kunt telefonisch, +31(0)515-43 50 60 of via de mail bij onze klantenservice een optie plaatsen. 

Groepsaccommodatie bezichtigen

Wilt u de groepsaccommodatie eerst bezichtigen? Dat is uiteraard mogelijk. Neem contact met onze klantenservice op +31(0)515-43 50 60 wij maken graag een afspraak voor u.
 

BTW

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

Klachten

U kunt uw klacht melden bij bookedoo. Bookedoo behandelt de klacht binnen 14 dagen.
Ontevreden? Dien uw klacht in per brief of mail;
 
E-mail: info@bookedoo.nl
 
Postadres: Postbus 2553 - 3500GN Utrecht
 

Klachten tijdens uw verblijf

Meld uw klacht binnen 24 uur aan de eigenaar/verhuurder. Indien de klacht na 48 uur gerekend vanaf de eerste melding niet is verholpen, dient u als huurder contact op te nemen met Bookedoo. Bel tijdens kantooruren met 0515-435060.
 

Herroepingsrecht

Bookedoo is uitgesloten van de Herroepingsrecht omdat Bookedoo een dienst levert met betrekking tot logies. Deze categorie is uitgesloten van de herroepingsrecht, zie ook onze voorwaarden.