Dag en nacht online boeken

Bookedoo maakt het zoeken en boeken van een groepsaccommodatie in Nederland eenvoudig. U zoekt en kiest op basis van uw behoeftes en wensen snel een makkelijk uw geschikt groepsverblijf en boekt veilig online of telefonisch via onze klantenservice
 

Zo bent u van een onvergetelijk verblijf in een groepsaccommodatie gewaarborgd

Bookedoo verhuurt groepsaccommodaties vanaf 8 personen in Nederland. U boekt direct bij de eigenaar. Wij kennen iedere verhuurder persoonlijk en hebben elke groepsaccommodatie persoonlijk bezocht. Dank onze goede en langjarige relatie met de eigenaren kunnen wij u de groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen voor de laagste prijzen bieden. Op bookedoo vindt u zeker een geschikt verblijf ook voor uw groep.
 

Boekingsbevestiging

Per e-mail en per post sturen we een bevestiging van uw boeking. Vervolgens sturen we u een e-mail met alle gegevens van onze verhurende partner. De verhuurder stuurt u binnen 5 werkdagen een contract of een factuur voor de gehuurde accommodatie.
 

Veilig betalen

U ontvangt voor uw vakantieverblijf of huurboot een factuur van onze verhuurpartner.
Last minute geboekt? 
Dan betaald u ter plekke aan de verhuurder. In veel gevallen is er een pinautomaat, maar neem voor alle zekerheid contact op met de verhuurpartner over de betaalmogelijkheden.
 

Mag ik een optie plaatsen voor een groepsaccommodatie?

U kunt maximaal 2 opties plaatsen voor een groepsaccommodaties voor dezelfde groep. Wij houden de optie voor maximaal 5 dagen vast. Zo heeft u voldoende tijd om het aanbod met alle reizigers te overleggen of zelf een kijkje te nemen bij de accommodaties. U kunt alleen telefonisch via onze klantenservice +31 515 435060 een optie plaatsen. Aanvragen via de mail worden niet in behandeling genomen.
 

Groepsaccommodatie bezichtigen

Wilt u de groepsaccommodatie eerst bezichtigen? Dat is uiteraard mogelijk. Neem contact met onze klantenservice op +31 515 435060 wij maken graag een afspraak voor u.
 

BTW

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.
 
 
Klachten

 

U moet eventuele klachten melden bij bookedoo. Bookedoo behandelt de klacht binnen 14 dagen.
Ontevreden? Dien hier uw klachten over in:
 
E-mail: info@bookedoo.nl
 
Postadres: Hegedyk 2, 8601 ZR Sneek
 
Telefoonnummer: 0515-43 50 60
 

Klachten tijdens uw verblijf

Meld uw klacht binnen 24 uur aan de eigenaar/verhuurder. Indien de klacht na 48 uur gerekend vanaf de eerste melding niet is verholpen, dient u als huurder contact op te nemen met Bookedoo. Bel tijdens kantooruren met 0515-435060.
 
 

Herroepingsrecht

Bookedoo is uitgesloten van de Herroepingsrecht omdat Bookedoo een dienst levert met betrekking tot logies. Deze categorie is uitgesloten van de herroepingsrecht, zie ook onze voorwaarden.