Onze algemene voorwaarden

Bookedoo.nl respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. In het privacy statement wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verzameld en wat wij met deze gegevens doen.

Boekingen, opties en boekingsaanvragen
Een boekingsaanvraag dient altijd eerst bevestigd te worden door het desbetreffende verhuurder. Zonder een bevestiging is er geen sprake van een boeking. Aan boekingsaanvragen en opties kunnen geen rechten worden ontleend. Verhuurders behouden het recht om reserveringen binnen 24 uur tijdens werkdagen te weigeren.

Het kan in een enkel geval voorkomen dat de boeking van uw verblijf niet door kan gaan omdat er onverhoopt toch geen beschikbaarheid is voor het verblijf van uw keuze. In een dergelijk geval nemen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen nadat uw boekingsaanvraag is gemaakt contact met u op, waarbij we uiteraard ons best zullen doen om een passend alternatief aan te bieden.

Betaling
De reissom dient u, afhankelijk van de verhuurder, vooraf of bij aankomst te betalen. De verhuurder kan ook een aanbetaling van u verlangen. Dit is echter afhankelijk van de verhuurder en het moment van reserveren. De meeste verhuurders vragen tevens een waarborgsom per verblijf. De hoogte van de waarborgsom staat aangegeven bij het verblijf.

Uitgesloten van herroepingsrecht
Voor diensten waarbij een reservering van toepassing is (zoals vervoer, horeca en vrijetijdsbesteding) geldt geen bedenktermijn. Het herroepingsrecht is daarop niet van toepassing. Dit betekent dat u niet gebruik kunt maken van het recht om onze producten kosteloos binnen 14 dagen te retourneren. Na een boeking via Bookedoo.nl kunt u zich daarom niet beroepen op het herroepingsrecht.

Annuleringen
Bij annuleringen dient u ten alle tijden schriftelijk contact met onze klantenservice op te nemen. Wij leggen dan graag de vervolg stappen aan u uit. Een telefonisch annulering mogen wij niet in behandeling nemen.

Heeft u geen annuleringsverzekering voor uw boeking afgesloten dan hanteren wij de RECRON voorwaarden voor groepsaccommodaties (artikel 6)

Artikel 6: Annulering
Bij annulering betaalt de contractant een vergoeding aan de ondernemer. Deze bedraagt:

  • bij een annulering meer dan twaalf maanden voor de ingangsdatum, 10% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen twaalf tot zes maanden voor de ingangsdatum, 30% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen vier tot zes maanden voor de ingangsdatum, 70% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen twee tot vier maanden voor de ingangsdatum, 80% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen twee maanden voor de ingangsdatum, 95% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering op of na de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

Ook indien u niet verschijnt op de ingangsdatum bent u 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs (huursom incl. bijkomende kosten) verschuldigd. 

De servicekosten van 25 euro worden te allen tijde in rekening gebracht en zijn niet terugvorderbaar. 

Klachten
U bent gerechtigd eventuele klachten voor te leggen aan bookedoo.nl. Bookedoo.nl zal de klacht binnen 14 dagen afhandelen. Klachten kun je melden via email (info@bookedoo.nl) of schriftelijk via Bookedoo, Hegedyk 2, 8601 ZR in Sneek. Dit is tevens ons bezoekadres. Tijdens het verblijf dient u uw klacht binnen 24 uur te melden aan de eigenaar/verhuurder. Indien de klacht na 48 uur gerekend vanaf de eerste melding niet is verholpen, dient huurder contact op te nemen met Bookedoo.nl. Deze melding kan tijdens kantooruren telefonisch plaatsvinden via nummer +31 515-435060.

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Wijziging van deze voorwaarden
Bookedoo.nl behoudt het recht de voorwaarden waaronder deze website wordt aangeboden te wijzigen.

Copyright
Copyright © Bookedoo.nl 2006-2020. Alle rechten voorbehouden.

Afbeeldingen, logo’s en teksten op de website van Bookedoo.nl zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeld, mag niets van deze website worden verspreid, gebruikt of overgenomen zonder de schriftelijke toestemming van Bookedoo.nl.