Groepsaccommodatie voor kleine en grote groepen in Nederland
Zoek op kaart
Vind u villa:
Geschikt voor elk gelegenheid of doeleinde!
Groepsaccommodaties in heel Nederland
Groepen tot wel 200 personen

In de kijker

Waarom Bookedoo?
  • Ruime ervaring in groepsaccommodaties

  • Laagste prijs garantie

  • Door heel Nederland

  • 7 dagen per week bereikbaar

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief die niet meer dan 1x per maand wordt verstuurd. U ontvangt dan aanbiedingen en andere leuke informatie over ons en onze groepsaccommodaties.

Ontdek onze groepsaccommodaties in Nederland

Bookedoo biedt een grote keuze aan groepsaccommodaties in Nederland aan, geschikt voor elk gelegenheid of doeleinde!

Zo verblijft u bijvoorbeeld met de hele familie, vriendengroep, sportclub of vereniging in één van onze groepsaccommodaties met een grote tuin en speeltoestellen. Zakelijke groepen hechten veel waarde aan een representatieve accommodatie met vergaderruimte voor meetings en workshops. Onze unieke locaties, zoals tipi dorpen of historische gebouwen nodigen u uit voor een onvergetelijk verblijf. Ontdek op de volgende pagina’s onze groepsverblijven. Eerlijke en relevante informatie vinden wij belangrijk!

Groepsaccommodaties in heel Nederland

Wij van bookedoo weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste accommodatie voor een kleine of grote groep te vinden. Bij het zoeken naar een geschikte locatie gaat het niet om de wensen van enkele personen, maar om de behoeftes van een hele groep tot wel 200 personen. Wij kennen ons aanbod heel goed, staan sinds jaren in persoonlijk contact met de eigenaren en hebben elke groepsaccommodatie persoonlijk bezocht. Wij zijn u graag van dienst en helpen u graag met het zoeken en boeken van een geschikte locatie!

Onze medewerkers zijn u graag telefonisch van dienst op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Wij spreken Nederlands, Engels en Duits. Naar wens bellen wij u graag terug op een tijdstip die u het best uitkomt. Neem gerust contact met ons op.

Met de laagste prijs garantie van bookedoo huurt u snel en eenvoudig online uw groepsaccommodatie, kampeerboederij, vakantiehuisje voor kleine of grote groepen in Nederland. U boekt direct bij de eigenaar. Mocht u toch onverhoopt de accommodaties ergens goedkoper tegenkomen, dan passen wij de prijs gelijk voor u aan