Groepsaccommodatie voor kleine en grote groepen in Nederland
Zoek op kaart
Vind u villa:
Laagste prijs garantie
13 jaar specialist in groepsaccommodaties
80.000+ gasten ontvangen
8,6
151 gasten geven ons gemiddeld een 8,6!

In de kijker

Waarom Bookedoo?
  • 13 jaar ervaring in groepsaccommodaties

  • Laagste prijs garantie

  • Gasten geven bookedoo een 8,6

  • Dé specialist in Nederlandse groepsaccommodaties

Ontdek onze groepsaccommodaties in Nederland

Bookedoo biedt een grote keuze aan groepsaccommodaties in Nederland aan, geschikt voor elk gelegenheid of doeleinde!

Zo verblijft u bijvoorbeeld met de hele familie, vriendengroep, sportclub of vereniging in één van onze groepsaccommodaties met een grote tuin en speeltoestellen. Zakelijke groepen hechten veel waarde aan een representatieve accommodatie met vergaderruimte voor meetings en workshops. Onze unieke locaties, zoals tipi dorpen of historische gebouwen nodigen u uit voor een onvergetelijk verblijf. Ontdek op de volgende pagina’s onze groepsverblijven.

Groepsaccommodaties in heel Nederland

Wij van bookedoo weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste accommodatie voor een kleine of grote groep te vinden. Bij het zoeken naar een geschikte locatie gaat het niet om de wensen van enkele personen, maar om de behoeftes van een hele groep tot wel 200 personen.

Op zoek naar de mooiste plekken in Nederland? Dan hebben wij voor u de mooiste bezienswaardigheden klaar staan per provincie en streek. Vakantie vieren in eigen land, tot rust komen met veel groen en een stedentrip combineren met een dagje op het strand, dit kan allemaal bij bookedoo.

Elke groep is welkom bij ons. Wij bieden voor elk gelegenheid of doeleinde verblijven aan. Zo kunt u bij ons een feestje vieren, met de zorggroep een weekendje weg of  kamperen in één van onze tipitenten. Wij kennen ons aanbod heel goed, staan sinds jaren in persoonlijk contact met de eigenaren en hebben elke groepsaccommodatie persoonlijk bezocht. Wij zijn u graag van dienst en helpen u graag met het zoeken en boeken van een geschikte locatie!

Onze medewerkers zijn u graag telefonisch van dienst op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Wij spreken Nederlands, Engels en Duits. Naar wens bellen wij u graag terug op een tijdstip die u het best uitkomt. Neem gerust contact met ons op.

Met de laagste prijs garantie van bookedoo huurt u snel en eenvoudig online uw groepsaccommodatie, kampeerboederij, vakantiehuisje voor kleine of grote groepen in Nederland. U boekt direct bij de eigenaar. Mocht u toch onverhoopt de accommodaties ergens goedkoper tegenkomen, dan passen wij de prijs gelijk voor u aan. Eerlijke en relevante informatie vinden wij belangrijk!

Veelgestelde vragen bij Bookedoo

  • Een groepsaccommodatie is voor 10 personen of meer. Een groepsaccommodatie kan ook worden gezien als een groot vakantiehuis. Bookedoo heeft groepsaccommodaties tot 200 personen.

  • De groepsaccommodaties in Noord-Brabant, Drenthe en Gelderland zijn het populairst. Elke groep heeft andere wensen, voor elk type groep is er een andere accommodatie gewenst.

  • Wij verhuren alleen groepsaccommodaties in Nederland.

  • De prijzen van de verhuurders zijn de prijzen die de verhuurders zelf hanteren. Kom je toch ergens een betere prijs tegen? Dan betalen wij het verschil direct uit.

  • 1. Laagste prijs grantie, 2. Eerlijke zoekresultaten (geen nep schaarste) en eerlijke kosten voor de verhuurders, dus geen torenhoge commissies of uitbuiting. 3. We vinden altijd een accommodatie die past bij jullie type groep.