Zorggroepen

Comfortabel en rolstoelvriendelijke verblijven- Vakantie voor iedereen!

Voor mensen met een beperking bieden wij comfortabele en gezellige groepsaccommodaties aan, alle aangepast aan de behoeftes van de gasten. De meeste accommodaties zijn of gelijkvloers, of hebben een lift en zijn vaak compleet drempelloos. Aangepaste slaap- en badkamers zijn ook aanwezig wat ideaal is voor een ontspannen verblijf voor iedereen.

Ruime groepsverblijven gelijkvloers of met lift

Rolstoelvriendelijk

Ruime groepsverblijven gelijkvloers of met lift

Mensen met een beperking of rolstoelgebruikers zullen zich zeker in één van onze groepsverblijven op hun gemak voelen. Sommige van onze groepsverblijven zijn bijzonder ruim, gelijkvloers of hebben zelfs een lift om niemand te beperken in zijn mobiliteit.

Voldoende ruimte in woonkamer en gemeenschappelijke ruimtes

Veel ruimte

Voldoende ruimte in woonkamer en gemeenschappelijke ruimtes

Zijn er meerdere gasten met een rolstoel is de ruimte in de gemeenschappelijke ruimtes van belang. Onze groepsaccommodaties hebben extra grote woon- en gemeenschappelijke kamers, zodat iedereen een onbezorgde tijd kan genieten.

Groepsverblijf-Berg en Dal

Gelderland
Een exclusieve groepsaccommodatie voor maximaal 28 personen en met 10 slaapkamers. Op een steenworp afstand van de oudste stad van Nederland, Nijmegen.
Drempelloos en extra brede deuren

Deuren

Drempelloos en extra brede deuren

Een must voor een rolstoelvriendelijke accommodatie zijn drempelloze ruimtes. Onze accommodaties voor mensen met een beperking bieden extra brede deuren en zijn vaak geheel drempelloos. Zo kunnen rolstoelgebruikers makkelijk van een naar de andere ruimte komen.

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Aangepaste badkamers en wc’s

Badkamers en wc’s in onze groepsverblijven zijn aangepast zodat mensen met een beperking hiervan zonder problemen gebruik kunnen maken. Daarnaast horen douchstoelen, handgrepen bij wc en douche, alarmsysteem, douchebrancards etc. bij de faciliteiten van een groepsaccommodaties voor zorggroepen.

Bedden

Bedden

Hoog/laag bedden in de groepsaccommodatie

Ook de bedden zijn aan de behoeftes voor mensen met een beperking aangepast. Zo beschikken onze groepsverblijven vaak over hoog/laag bedden. Wij informeren u graag over de bijzondere faciliteiten van onze accommodaties voor mensen met een beperking.

Vindt hieronder comfortabele en gezellige groepsaccommodaties aangepast aan de behoeftes voor zorggroepen en mensen met een lichte beperking.

Groepsverblijf-Noorden(60 p.)

Zuid-Holland
max. 60
6
5
550 m²
vanaf 681,25 per nacht voor 60 personen

Groepsaccommodatie-Sleen (Honingraat)

Drenthe
max. 20
8
7
285 m²
vanaf 446,87 per nacht voor 20 personen

Groepsaccommodatie-Gulpen (12 p.)

Limburg
max. 12
6
2
vanaf 76,50 per nacht voor 12 personen

Groepsverblijf - Steenwijk

Overijssel
max. 12
6
2
100 m²
vanaf 74,50 per nacht voor 12 personen