Zorggroepen

Comfortabel en rolstoelvriendelijke verblijven- Vakantie voor iedereen!

Voor mensen met een beperking bieden wij comfortabele en gezellige groepsaccommodaties aan, alle aangepast aan de behoeftes van de gasten. De meeste accommodaties zijn of gelijkvloers, of hebben een lift en zijn vaak compleet drempelloos. Aangepaste slaap- en badkamers zijn ook aanwezig wat ideaal is voor een ontspannen verblijf voor iedereen.

Ruime groepsverblijven gelijkvloers of met lift

Rolstoelvriendelijk

Ruime groepsverblijven gelijkvloers of met lift

Mensen met een beperking of rolstoelgebruikers zullen zich zeker in één van onze groepsverblijven op hun gemak voelen. Sommige van onze groepsverblijven zijn bijzonder ruim, gelijkvloers of hebben zelfs een lift om niemand te beperken in zijn mobiliteit.

Voldoende ruimte in woonkamer en gemeenschappelijke ruimtes

Veel ruimte

Voldoende ruimte in woonkamer en gemeenschappelijke ruimtes

Zijn er meerdere gasten met een rolstoel is de ruimte in de gemeenschappelijke ruimtes van belang. Onze groepsaccommodaties hebben extra grote woon- en gemeenschappelijke kamers, zodat iedereen een onbezorgde tijd kan genieten.

Groepsaccommodatie-Langenboom

Noord-Brabant
Multifunctionele sfeervolle groepsaccommodatie in het Brabantse land voor 21 personen.
Drempelloos en extra brede deuren

Deuren

Drempelloos en extra brede deuren

Een must voor een rolstoelvriendelijke accommodatie zijn drempelloze ruimtes. Onze accommodaties voor mensen met een beperking bieden extra brede deuren en zijn vaak geheel drempelloos. Zo kunnen rolstoelgebruikers makkelijk van een naar de andere ruimte komen.

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Aangepaste badkamers en wc’s

Badkamers en wc’s in onze groepsverblijven zijn aangepast zodat mensen met een beperking hiervan zonder problemen gebruik kunnen maken. Daarnaast horen douchstoelen, handgrepen bij wc en douche, alarmsysteem, douchebrancards etc. bij de faciliteiten van een groepsaccommodaties voor zorggroepen.

Bedden

Bedden

Hoog/laag bedden in de groepsaccommodatie

Ook de bedden zijn aan de behoeftes voor mensen met een beperking aangepast. Zo beschikken onze groepsverblijven vaak over hoog/laag bedden. Wij informeren u graag over de bijzondere faciliteiten van onze accommodaties voor mensen met een beperking.

Vindt hieronder comfortabele en gezellige groepsaccommodaties aangepast aan de behoeftes voor zorggroepen en mensen met een lichte beperking.

Groepsverblijf Meerlo (7 pers.)

Limburg
max. 7
4
vanaf 126,25 per nacht voor 7 personen

Groepsverblijf-Idskenhuizen

Friesland
max. 22
2
5
vanaf 312,50 per nacht voor 22 personen

Groepsaccommodatie Drouwen

Drenthe
max. 26
8
7
450 m²
vanaf 405,00 per nacht voor 26 personen

Groepsaccommodatie-Sleen(Kastelein)

Drenthe
max. 45
17
16
580 m²
vanaf 979,00 per nacht voor 47 personen