Groepsaccommodatie voor dans,- theater of muziekgroepen

Samen repeteren en creatief bezig zijn

In onze ruime groepsverblijven kunnen theater-, muziek- of dansgroepen intensief oefenen en een fijne verblijf doorbrengen. Een actueel toneelstuk oefenen, repeteren voor muziekstuk of een choreografie willen dansen onze accommodaties zijn hiervoor uitermate voor geschikt.

Oefeningsruimte met podium en toneel

Veel ruimte

Oefeningsruimte met podium en toneel

Mocht u voor uw theatergroep, muziekvereniging of dansgroep intensief willen oefenen dan zijn vaak speciale aangepaste ruimtes noodzakelijk. Begrijpelijk dat u soms graag wilt oefenen onder de voorwaarden van een echte voorstelling. Sommige van onze groepsaccommodaties beschikken over een ruimte met toneel en podium. Hier kunt u zonder stress en zonder tijdnood rustig repteren.

Ruimtes

Ruimtes

Binnen en buiten veel ruimte voor activiteiten

Onze groepsverblijven bieden binnen en buiten veel ruimte voor leuke activiteiten. Vaak liggen de accommodaties buiten de bebouwde kom waardoor u in ongedwongen sfeer kunt repteren en musiceren.

Groepsaccommodatie-Norg (Heem)

Drenthe
Grote groepsaccommodatie voor 54 personen gelegen in het centrum van Norg. Het beschikt 16 slaapkamers en over veel ruimte in en rond de accommodatie.

Voordelig verblijven

Slapen in stapelbedden of slaapzaal

Boekt u voor uw theater-, dans,- of muziekgroep een groepsverblijf tijdens het weekend kunt u veel geld besparen door het kiezen van een verblijf met slaapzalen en/of stapelbedden. Leuk voor de portemonnee en zo houdt u nog eens geld over voor leuke gezamenlijke activiteiten zoals boogschieten, GPS tochten, klimmen, boerengolf en veel meer.

Unieke locatie voor een repetitie gezocht? Neem een kijkje bij bookedoo.

Groepsverblijf-Oosterzee (70 p.)

Friesland
max. 70
16
8
vanaf 690,00 per nacht voor 60 personen

Groepsaccommodatie- Diever

Drenthe
max. 25
7
5
500 m²
vanaf 270,00 per nacht voor 25 personen

Groepsverblijf-Vinkeveen

Utrecht
max. 40
12
6
vanaf 595,00 per nacht voor 20 personen

Huttenkamp-Overasselt

Gelderland
max. 40
7
vanaf 450,00 per nacht voor 30 personen