Groepsaccommodatie voor dans,- theater of muziekgroepen

Samen repeteren en creatief bezig zijn

In onze ruime groepsverblijven kunnen theater-, muziek- of dansgroepen intensief oefenen en een fijne verblijf doorbrengen. Een actueel toneelstuk oefenen, repeteren voor muziekstuk of een choreografie willen dansen onze accommodaties zijn hiervoor uitermate voor geschikt.

Oefeningsruimte met podium en toneel

Veel ruimte

Oefeningsruimte met podium en toneel

Mocht u voor uw theatergroep, muziekvereniging of dansgroep intensief willen oefenen dan zijn vaak speciale aangepaste ruimtes noodzakelijk. Begrijpelijk dat u soms graag wilt oefenen onder de voorwaarden van een echte voorstelling. Sommige van onze groepsaccommodaties beschikken over een ruimte met toneel en podium. Hier kunt u zonder stress en zonder tijdnood rustig repteren.

Ruimtes

Ruimtes

Binnen en buiten veel ruimte voor activiteiten

Onze groepsverblijven bieden binnen en buiten veel ruimte voor leuke activiteiten. Vaak liggen de accommodaties buiten de bebouwde kom waardoor u in ongedwongen sfeer kunt repteren en musiceren.

Groepsverblijf-Langweer

Friesland
Markante groepsaccommodatie voor 53 personen aan de oude haven in het altijd gezellige en drukke Langweer. Ideaal voor watersportliefhebber en zeilverenigingen.

Voordelig verblijven

Slapen in stapelbedden of slaapzaal

Boekt u voor uw theater-, dans,- of muziekgroep een groepsverblijf tijdens het weekend kunt u veel geld besparen door het kiezen van een verblijf met slaapzalen en/of stapelbedden. Leuk voor de portemonnee en zo houdt u nog eens geld over voor leuke gezamenlijke activiteiten zoals boogschieten, GPS tochten, klimmen, boerengolf en veel meer.

Unieke locatie voor een repetitie gezocht? Neem een kijkje bij bookedoo.

Groepsverblijf - Midwolda (20 p.)

Groningen
max. 20
7
5
vanaf 770,00 per nacht voor 24 personen

Groepsverblijf-Gelselaar (30 p.)

Achterhoek
max. 30
13
5
400 m²
vanaf 149,00 per nacht voor 30 personen

Groepsaccommodatie-Voorthuizen (24 p.)

Gelderland
max. 24
9
3
230 m²
vanaf 264,00 per nacht voor 24 personen

Groepsaccommodatie-Reuver

Limburg
max. 28
3
4
162 m²
vanaf 262,50 per nacht voor 15 personen