Groepsaccommodaties voor sportclubs en verenigingen op een welgelegen locatie in Nederland

Samen met het hele team goedkoop en effectief trainen in één van onze groepsaccommodaties

Onze groepsaccommodaties zijn uitermate geschikte voor een verblijf voor het gehele team. In onze groepsverblijven zullen zich verenigingen, zoals voetbal-, tennis-, volleyclubs, korfbal groepen of watersportliefhebbers zeker op hun gemak voelen. De locaties beschikken over verschillende faciliteiten afgestemd op verenigingen zoals sportvelden, zeilboten of tennisbaan. Vaak zijn de accommodaties ook nog eens scherp geprijsd.

Sportvelden

Sportvelden

Op het terrein of in de buurt

Clubs en teams gebruiken hun verblijf om intensief te gaan trainen. Maar het moet wel gezellig blijven. Bekijk ons groot aanbod aan groepsverblijven voor sportclubs en verenigingen. Vaak zijn er sportvelden, indoor hallen, tennisbaan op het terrein of in de buurt. Maak er een leuke avond van met leuk avondprogramma, barbecue of vuurkamp.

Stapelbed of slaapzaal

Voordelig huren

In een stapelbed of slaapzaal overnachten

Een verblijf met het gehele team of club hoeft niet duur te zijn. Een groepsaccommodatie met slaapzalen en stapelbedden is vaak gezelliger en nog eens goedkoper dan een verblijf met luxe eenpersoonskamers

 

Groepsaccommodatie- Putten(Lindenhorst)

Gelderland
Omringd door de het grootste natuurgebied van Nederland de Veluwe, vindt u de deze groepsaccommodatie voor 44 personen in Putten, met sporthal en zwembad.
Grote keuken en ruim terras

Teambuilding

Grote keuken en ruim terras

Gezelligheid staat naast de training voor sportclubs en verenigingen vooraan. Onze groepsaccommodaties in heel Nederland hebben een ruime keuken en een terras. Gezellig met elkaar kokkerellen sterkt de teamgeest en s ‘avonds nodigt de dansvloer of het terras uit.

Watersport

Watersport

Groepsaccommodaties direct aan het water

Speciaal voor watersportliefhebbers en zeilverenigingen hebben wij een ruime keuze aan verblijven direct aan het water, vaak ook met eigen haven en mogelijkheid tot het huren van zeilboten.

Boek nu een bijzonder teamuitje in één van onze groepsaccommodaties op bookedoo!

Groepsaccommodatie-Berg en Dal

Gelderland
max. 24
9
9
220 m²
vanaf 420,00 per nacht voor 24 personen

Groepsverblijf-Groesbeek

Gelderland
max. 20
9
10
vanaf 482,50 per nacht voor 20 personen

Groepsaccommodatie-Sleen(Vleugel)

Drenthe
max. 52
20
16
720 m²
vanaf 1.119,25 per nacht voor 52 personen

Groepsaccommodatie-Zevenaar

Gelderland
max. 16
8
9
vanaf 430,00 per nacht voor 10 personen