Weekendje weg

Een weekendje weg in Nederland-een uniek aanbod aan groepsverblijven staat op u te wachten

U bent een weekendje weg met de hele familie, vrienden, collega’s of verenigingen aan het plannen- dan bent u bij bookedoo.nl op het juiste adres! Onze groepsaccommodaties beschikken over veel ruimte, verschillende faciliteiten en diverse activiteiten op het terrein of in de omgeving. Kort samengevat- voor ieder wat wils.

Slaapkamers

Faciliteiten

Slaapkamers en badkamers

Onze aantrekkelijke groepsaccommodaties beschikken over voldoende slaapkamers, verdeeld over het hele huis. Zo heeft iedereen genoeg privacy. Daarnaast hebben wij accommodaties in ons aanbod waar de slaapkamers over een eigen badkamer, vaak met douche, wc en wastafel beschikken

Tuin & Terras

Frisse lucht!

Tuin, sportvelden en speeltuinen voor Jong en Oud

Geniet van de frisse lucht buiten in de tuin, terwijl de kinderen kunnen spelen. Vaak beschikt u over een eigen speeltuin. Ideaal om kinderen in de gaten te houden en tegelijk te kunnen ontspannen.

Vuurkamp romantiek

Vuurkamp romantiek

Gezellige avonden onder vrije hemel

Gezellige avonden horen gewoon bij een verblijf met de hele groep. Ideaal als uw groepsverblijf ook over een eigen barbecueterrein of vuurkamp beschikt. Geniet samen van gezellige avonden met elkaar.

Groepsverblijf-Gelselaar (30 p.)

Achterhoek
Deze ruime groepsaccommodatie in Gelselaar, Achterhoek beschikt over 13 slaapkamers en is geschikt voor 30 personen. Een groepsverblijf ideaal voor groepen met (jonge) kinderen. Op het terrein is een indoor kinderboerderij, speeltoestellen, zandbult en nog veel meer.
Holland

Goodbye verveling

De leukste uitjes in de buurt

In de directe omgeving van uw groepsverblijf zijn de meeste boeiende activiteiten mogelijk. Afhankelijk van de locatie van de accommodatie liggen in de buurt van steden, leuke uitjes voor iedere wat wils, stranden, bossen, meren of natuur parken. Maak een leuke fietstocht met de hele groep, ga samen eropuit met de kinderen naar een pretpark of ga ontspannen op het strand. Nederland heeft (bijna) alles.

Wellness

Wellness

Genieten met elkaar

Even bijkomen van alledaagse drukte. Veel groepsaccommodaties beschikken over wellness faciliteiten zoals, sauna, jacuzzi, hot tub of zelfs een eigen zwembad. Ideaal ook voor minder mooi weer en het naseizoen. Geniet volop samen met de hele groep van deze leuke faciliteiten.

Pak uw koffer voor een leuk weekendje weg met familie, gezinnen, vrienden, collega’s of teamgenootjes in een van onze groepsaccommodaties!

Groepsaccommodatie-Arcen

Limburg
max. 18
6
6
220 m²
vanaf 218,75 per nacht voor 18 personen

Ferienhaus Winterswijk

Achterhoek
max. 10
5
1
vanaf 81,25 per nacht voor 10 personen

Groepsverblijf-Steenwijk

Overijssel
max. 16
8
3
180 m²
vanaf 109,75 per nacht voor 16 personen

Groepsaccommodatie-Norg (Voorhuis)

Drenthe
max. 20
6
2
200 m²
vanaf 318,75 per nacht voor 20 personen