Groepsaccommodaties op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden- Paradijs in de Noordzee

De West-Friese eilanden liggen voor de Nederlandse kust in de Noordzee. De Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Schiermonnikoog en Ameland horen bij de meest favoriete bestemmingen van Nederland. Eindeloze zandstranden, de Waddenzee voor de deur en kleine pittoreske dorpjes maken een verblijf compleet.

De geschiedenis van de eilanden

Geschiedenis

De geschiedenis van de eilanden

Zandbanken zijn verantwoordelijk voor het ontstaan van de Waddeneilanden. Grote zandmassa’s werden door de stroming en de golven in de buurt van de kust geplaatst. Ook talloze planten hebben zich door wind en zon uitgebreid. Voor en na werden de zandbanken groter, groeiden en deels zijn duinen ontstaan. Eeuwen vergaan en een riant grazige grond is ontstaan die een dikke turfschicht achterliet. De zeespiegel liep voor een lange tijd niet op, waardoor zich venen hebben kunnen vormen. Pas voor het begin van onze tijdrekening begon de zeespiegel weer te stijgen, het gebied werd overstroomt en de huidige Waddeneilanden zijn ontstaan.

Groepsverblijf Ballum-Ameland

Wattinseln
Op het Waddeneiland Ameland gelegen groepsaccommodatie voor 20 tot 60 personen.
Ontdek en geniet

Natuur

Ontdek en geniet

Elk Waddeneiland is uniek en vooral bij natuurliefhebbers zeer gewild. Kom de met de hele familie of vrienden, de vereniging of voor een scholkamp en boek een ruime accommodatie midden in de natuur. Overtuig u zelf hoe boeiend en ontspannen tegelijk een verblijf op de Waddeneilanden kan zijn.

Texel: Strand en zon zat

Texel

Strand en zon zat

Het eiland Texel biedt haar gasten een veelzijdig flora en fauna. De prachtige duinenlandschap in het Westen en de heerlijke standen nodigen u uit voor een leuke strandwandeling langs de zee. De grootste plaats op het eiland is den Burg. Hier vindt u leuke winkelstraten en gezellige cafés en restaurants. Leuke attracties zijn onder andere het museum “Eco Mare’ en de zeehonden- en vogelcrèche.

Met de fiets het eiland ontdekken

Vlieland

Met de fiets het eiland ontdekken

Het eiland Vlieland is 40 m2 groot en kan het best met de fiets ontdekt worden. Het eiland ligt tussen Terschelling en Texel en bezield naast de 12 km lange zandstrand ook met fietspaden van ruim 25 km lengte. Omdat op Vlieland alleen inwoners de auto mogen gebruiken, is een fiets het ideale vervoermiddel. Voor uitstapjes kunt u het openbaar vervoer of een taxi gebruiken. Bezoek Oost-Vlieland met haar mooie haven ‘De Vliehors’. Veel plezier maakt het ook om de het zandgebied van 20 km2 met de trekker te ontdekken. Dus mis niet een tocht met de „Vliehors Express“.

Beleef Ameland, Terschelling of Schiermonnikoog

Andere waddeneilanden

Beleef Ameland, Terschelling of Schiermonnikoog

De eilanden Ameland, Texel, Schiermonnikoog, zullen u zeker bezielen. Op Ameland ontspant u op eindeloze stranden, bezoekt u de vuurtoren en de mooie natuurgebieden. Samen met de hele groep kunt u s ’avonds lekker op uw eigen terras barbecueën. Op Terschelling is het Warakken museum in Formerum zeker de moeite waard en op het pittoreske eiland Schiermonnikoog geniet u van de heerlijke uitzicht over de haven.

Op welk eiland wilt u de mooiste tijd van jaar verblijven? Kies uw favoriet eiland en boek snel en eenvoudig online uw gezellige groepsaccommodatie op de Waddeneilanden.

BOp welk eiland wilt u de mooiste tijd van jaar verblijven? Kies uw favoriet eiland en boek snel en eenvoudig online uw gezellige groepsaccommodatie op de Waddeneilanden.

Andere klanten bekeken:

Groepsverblijf Ballum-Ameland

Wattinseln
max. 60
8
3
368 m²
vanaf 260,00 per nacht voor 20 personen