Groepsaccommodatie in Zuid-Holland

Zuid-Holland tussen grote Steden, strand en molens

Indien u voor een groepsaccommodatie in Zuid-Holland gaat kiezen, beleeft u een mix uit typisch Nederlandse steden, molens, ongerept natuur en fijne zandstranden. Vanaf uw groepsverblijf zijn de steden Leiden, Rotterdam, Den Haag of de zeeplaatsen Noordwijk en Scheveningen makkelijk te bereiken. Juist de diversiteit in Zuid-Holland maakt een verblijf zo aantrekkelijk.

Het westen van Nederland ontdekken

Bestemmingen

Het westen van Nederland ontdekken

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland en grenst direct aan de Noordzee met haar mooie en lange stranden. In het achterland ligt het nationaal park de Biesbosch met de unieke landschap gevormd door rivieren, meren, bossen en moeras. Hier kunt u met uw groep midden in de natuur verblijven maar toch dichtbij de groten steden.

Groepsverblijf-Noorden(60 p.)

Zuid-Holland
Deze kampeerhoeve is direct gelegen aan het schilderachtige natuur- en watersportgebied van de Nieuwkoopse- en Noordense Plassen.
Grote vakantiehuizen rustig gelegen maar toch centraal

Groepsaccommodatie

Grote vakantiehuizen rustig gelegen maar toch centraal

Zuid-Holland bidet u een ruime keuze aan groepsverblijven voor uw groep afgestemd op uw eisen en wensen. In de buurt van een grote stad verblijven of juist, lekker rustig midden in de natuur. Onze accommodaties zijn net zo geschikt voor kleine groepen vanaf 8 personen tot 60 personen voor scholkampen, studenten groepen of verenigingen. Elk groepsaccommodatie beschikt over een ruime keuken met alle nodige faciliteiten om samen lekker te kokkerellen. Gen zin in koken? Catering is vaak mogelijk.

Sightseeing in Rotterdam

Sightseeing

Sightseeing in Rotterdam en Den Haag

Een uitje naar de stad Rotterdam is zeker de moeite waard. Rotterdam heeft veel te bieden maar vooral de mix tussen modern en traditie is geweldig. Bekijk de moderne architectuur of maak een tocht met de boot door de grootste haven van Europa. Maar er is méér te ontdekken. Bezoek eens de grootste weekmarkt in het stadsdeel Transvaal.

Idyllische fotomotieven bij Kinderdijk

Wereld cultuurerfgoed

Idyllische fotomotieven bij Kinderdijk

Sommige van onze groepsverblijven liggen op een steenworp afstand van de bekende landschap Kinderdijk. Het wereld cultuurerfgoed in de buurt van Rotterdam is uniek. 19 van de historische molens uit de 18 eeuw vallen onder monumentenbescherming en zijn geweldige fotomotieven voor de camera. Een ontspannen dagje flaneren over de boulevard van Scheveningen en lekker lunchen aan zee ronden de dag volledig af.

Zoek en boek vertrouwd op bookedoo uw geschikte groepsaccommodatie in Zuid-Holland!

Andere klanten bekeken:

Groepsverblijf-Noorden(60 p.)

Zuid-Holland
max. 60
6
5
550 m²
vanaf 681,25 per nacht voor 60 personen

Groepsaccommodatie-Noorden (36 p.)

Zuid-Holland
max. 36
8
4
460 m²
vanaf 592,50 per nacht voor 36 personen