Groepsverblijf in Utrecht

Utrecht – Cultuur en natuur in de kleinste provincie van Nederland

Klein, maar fijn, zo presenteert zich Utrecht als de kleinste van de Nederlandse provincies. Bij een verblijf in één groepsaccommodatie in Utrecht is een bezoek aan de gelijknamige hoofdstad zeker de moeite waard. De omgeving nodigt u uit om in de tijd terug te gaan en de schitterende kastelen en burchten te ontdekken.

Utrecht

Utrecht

Historisch centrum

De kleine provincie Utrecht ligt in het hartje van Nederland. De universiteitsstad biedt voor ieder wat wils. De wereldberoemde dom met haar markante toren en het mooie klokkenspel uit de 16 eeuw is ver buiten de stadgrens bekend. Of bekijk samen met de groep het St.-Catharine-kathedraal of het paushuisje uit de 15de eeuw. Dit gebouw is het geboortehuis van de enige paus Hadrian VI.

Groepsverblijf-Vinkeveen

Utrecht
Sfeervolle groepsaccommodatie voor 40 personen direct aan het water in Vinkeveen, Utrecht en slechts 20 minuten vanaf Amsterdam. Ideale accommodatie voor schoolkampen, teamuitjes, familiereünies en watersportliefhebbers.
Wandelen tussen zand en heidevelden

Wandelen

Wandelen tussen zand en heidevelden

Kiest u voor een groot groepsverblijf of juist voor een charmant boerderijtje voor de hele familie? Er is keuze genoeg. Vanaf hier kunt die mooiste streken en bezienswaardigheden van Utrecht ontdekken. Maak een leuke wandeltocht door de Heuvelrug en ontdek de mooie wandelpaden welke door de heidevelden en bossen voeren. Talrijke restaurants en cafés liggen naast de fiets- en wandelpaden, ideaal om even bij te komen en van de zon te genieten.

Kasteel Heuvelrug

Geschiedenis

Op historische sporen van Keizer Wilhelm

De heuvelrug is niet alleen de naam van het natuurgebied, maar ook de naam van een klein dorpje in de provincie. Hier vindt u prachtige villa’s en landhuizen. Een van de meest bekende is het huis Doorn het laatste domicilie van Keizer Wilhelm II. Ga op ontdekking en volg de keizerlijke sporen. Ook het kasteel Amerongen dichtbij is een leuk uitje voor cultuurliefhebbers.

Grote vakantiehuizen voor groepen

Groepsaccommodatie

Grote vakantiehuizen voor groepen; wandelers, natuurliefhebbers en fotografen

Beleef Utrecht op zijn mooist met haar bloeiende landschap, cultuur en geschiedenis. Hier zullen zich hobbyfotografen, wandelers en natuurliefhebbers zeker op hun gemak voelen.

Zoek en boek eenvoudig met de laagste prijs garantie uw groepsverblijf in Utrecht!

Andere klanten bekeken:

Groepsverblijf-Vinkeveen

Utrecht
max. 40
12
6
vanaf 595,00 per nacht voor 20 personen