Groepsverblijf in Overijssel

Overijssel – waterrijke landschap met flair

Vakantie in de provincie Overijssel betekend vooral volop genieten op het water en aan land. Ontdek het pittoreske dorp Giethoorn, ook genoemd “klein Venetië“ met zijn grachten en kanalen. In Overijssel kunt u samen met de hele familie, vrienden of collega’s in één van onze groepsaccommodaties volop genieten van elkaars gezelschap en de schitterende omgeving.

Rondom de rivier IJssel

Landschap

Rondom de rivier IJssel

Het landschap van de provincie Overijssel is bepaald door een mix tussen polder, heuvelen, bossen en velden. De levensader IJssel is één van de meeste bekende rivieren in Nederland. Waterwegen en kanalen en de hiermee verbonden watersportactiviteiten spelen een belangrijke rol in Overijssel.

Groepsverblijf-Steenwijk

Overijssel
Unieke groepsaccommodatie in Steenwijk voor 18 personen.
Pittoresk Giethoorn ontdekken

Klein Venetië

Pittoresk Giethoorn ontdekken

Verblijft u in Overijssel is een bezoek aan het pittoreske Giethoorn een absoluut must. Geniet samen met de hele familie, vrienden, teamgenootjes of collega’s van de unieke sfeer. De beste manier om Giethoorn te verkennen is op het water door het huren van een kano of motorboot. Ook de hoofdstad Zwolle met haar historisch centrum is zeker de moeite waard.

Velden en bossen als coulisse voor fietstochten

Recreatie

Velden en bossen als coulisse voor fietstochten

Ook buiten de steden en dorpen valt er veel te ontdekken in Overijssel. Dank de vele fietspaden kan de provincie makkelijk met de fiets ontdekt worden. Maar ook voor wandelliefhebbers is de provincie uitermate geschikt. Het is dan ook geen verrassing dat veel bekende wielrenners uit Overijssel komen.

Landgoed Singraven

Uitjes

Geschiedenis van dichtbij beleven

Een leuk uitje voor de hele groep is het landgoed Singraven bij Dinkelland-Denekamp. U kunt vanaf uw groepsverblijf met de fiets of auto hiernaartoe gaan en door middel van een rondleiding het kasteel en de ruimtes met origineel mobilair bekijken. Een tip voor romantici zijn de watermolen direct naast het kasteel. Tegenwoordig kunt u hier ook in een fantastisch ambiance lunchen of dineren.

Groepsaccommodatie in Overijssel
Gunt u zich een time-out en boek snel een groepsaccommodatie in Overijssel op bookedoo!

Andere klanten bekeken ook:

Groepsverblijf-Steenwijk

Overijssel
max. 18
8
3
200 m²
vanaf 90,75 per nacht voor 18 personen

Groepsaccommodatie Oldemarkt (60 p.)

Overijssel
max. 61
15
15
vanaf 336,25 per nacht voor 61 personen

Groepsverblijf-Steenwijk

Overijssel
max. 22
8
3
220 m²
vanaf 100,00 per nacht voor 22 personen

Groepsverblijf - Steenwijk

Overijssel
max. 12
6
2
100 m²
vanaf 74,50 per nacht voor 12 personen