Groepsaccommodatie in Brabant

In Noord-Brabant staat gezelligheid voorop – vooral bij uw groepsverblijven

Voor een groepsaccommodatie voor families, gezinnen, vrienden, scholieren, studenten, verenigingen bent u in Brabant aan het juiste adres. De provincie imponeert met haar gezellige steden en natuurgebieden. Een unieke ervaring is een verblijf tijdens carnaval.

Bezoek Noord-Brabant met al haar facetten

Regio's

Ontdek Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant heeft 68 gemeentes. Landschappelijk is Brabant een juweel.  Naast dichte bossen zijn er ook wijdlopige heidevelden een unieke natuurgebieden zoals de Biesbosch te bewonderen. Flaneer door de leuke steden en ga culinair op ontdekking in één van de vele restaurants en cafés. Of u nu met de hele familie, vrienden of de hele vereniging op zoek bent naar een geschikte groepsaccommodatie- op bookedoo vindt u zeker een gezellige groepsverblijf, die aan uw wensen voldoet.

Groepsaccommodatie-Wintelre(Linden)

Noord-Brabant
Deze groepsaccommodatie in Wintelre is geschikt voor 56 personen. Alle faciliteiten zijn gelijkvloers, buiten is er een groot speel- en sportveld.
Natuur van haar mooiste kant ontdekken

Landschap

Noord-Brabant- Een natuurparadijs

Noord-Brabant is een paradijs voor natuurliefhebbers. Laat u verrassen van de diversiteit van de provincie. Vanaf uw groepsaccommodatie kunt u makkelijk de mooie natuurgebieden „De Loonse en Drunense Duinen“ bereiken. De moeite waard zijn ook de gebieden „Groote Peel“ of „De Kempen“ met haar idyllische zand- en heidevelden.

Pretpark „De Efteling“

Laat u betoveren

Een dagje uit naar het pretpark  „De Efteling“

Bijna iedereen in Nederland heeft ooit van de Efteling gehoord. Het pretpark in de buurt van Breda is het grootste pretpark van Nederland. De talloze attracties en het sprookjesbos staan garant voor een onvergetelijke dag met de hele familie. Een leuke dagje uit voor de hele familie, vrienden of met de hele klas. Vanaf uw groepsaccommodatie in Noord-Brabant bent u zo bij de Efteling.

Carnaval in Noord-Brabant

Helau!

Carnaval in Noord-Brabant

De 5de tijd van het jaar is elk jaar opnieuw een spektakel. Als centrum van de carnaval is de provincie ook ver buiten de grens bekend. Talloze jakken en narren schampen door de straten en zorgen voor een goed humor. Beleef de gezelligheid en de drukte met de hele groep.

Boek nu snel en vertrouwd uw groepsaccommodatie in Noord-Brabant!

Andere klanten bekeken:

Groepsaccommodatie-Wintelre(Linden)

Noord-Brabant
max. 56
7
7
120 m²
vanaf 370,00 per nacht voor 50 personen

Groepsaccommodatie-Langenboom

Noord-Brabant
max. 21
9
3
300 m²
vanaf 268,75 per nacht voor 21 personen

Groepsaccommodatie-Wintelre(Plantaan)

Noord-Brabant
max. 32
9
4
120 m²
vanaf 272,00 per nacht voor 30 personen