Groepsaccommodatie in Limburg

Mooie heuvellandschap en historische steden in Limburg 

Kiest u voor één van onze groepsverblijven in Limburg, kiest u voor de meest heuvelachtige provincie van Nederland. Vooral in het Zuiden kan men de landschap als bijna bergachtig omschrijven. Neem een kijkje bij de hoogstgelegen windmolen van het land of plan een bezoekje aan de steden Maastricht, Roermond of Venlo. In Limburg zijn er talloze kastelen en landhuizen te bewonderen.

Fiets of wandelen langs de rivier Maas

Ontdekken

Hoogstgelegen windmolen van Nederland

Fiets of wandelen langs de rivier Maas, ontdek de mooie, historische steden zoals Maastricht en Roermond of beklim de berg Vrouwenheide in het Zuiden van Limburg. Op de top gelegen dorpje Voerendaal is ook de hoogstgelegen windmolen van heel Nederland.

Groepsaccommodatie - Meerlo (22 p.)

Limburg
Prachtige groepsaccommodatie voor 22 personen in Meerlo met aan de overkant het natuurgebied 'de Oude Maasarm'
Romantische kastelen met ridderzaal

Cultuur

Romantische kastelen met ridderzaal

De vele burgen en kastelen horen tot de vele bezienswaardigheden welke u vanaf uw groepsaccommodatie kunt opzoeken. Huur een geschikte locatie voor uw groep en maak een romantische tocht van één kasteel naar de andere. Een van de mooiste is de burcht van Valkenburg, waar u onder andere de ridderzaal en de wapenkamer kunt bewonderen.

Kasteel Hoensbroek

Eropuit

Kasteel Hoensbroek bezoeken en op tijdreis gaan

Tot één van de mooiste kastelen van de provincie behoort kasteel Hoensbroek in Heerlen. Het riante kasteelterrein werd sinds de Middeleeuwen uitgebouwd en heeft tegenwoordig een boeiend museum. In 40 ruimtes wordt het historisch kasteelleven met levensgrootte figuren gepresenteerd. Hier kunt u met de hele familie en kinderen op tijdreis gaan. Een ander lonend bezienswaardigheid zijn de kasteeltuinen van Arcen.

Shopping-Tour Maastricht

Shopping-Tour

Ga winkelen in Maastricht en Roermond

Dank de goede locatie tussen Nederland, België en Duitsland is Limburg een waar winkelparadijs. Maastricht en Roermond lokken met Outletcentrums en historische steden of ga flaneren door de winkelstraten van Venlo direct aan de Duitse grens. Ontdek wat Limburg heeft te bieden en boek snel en eenvoudig uw groepsaccommodatie in Limburg!

Ontdek ons aanbod in Limburg

Andere klanten bekeken:

Groepsaccommodatie-Arcen

Limburg
max. 16
6
4
180 m²
vanaf 206,25 per nacht voor 16 personen

Groepsaccommodatie-Arcen

Limburg
max. 18
6
6
220 m²
vanaf 218,75 per nacht voor 18 personen

Groepsverblijf Meerlo (7 pers.)

Limburg
max. 7
4
vanaf 126,25 per nacht voor 7 personen

Groepsaccommodatie-Gulpen

Limburg
max. 20
8
2
vanaf 119,50 per nacht voor 20 personen