Groepsaccommodatie in Gelderland

Ontdek pittoreske plaatsen en de heidevelden in Gelderland

Wie op zoek is naar een groepsaccommodatie in een omgeving met veel mogelijkheden voor activiteiten, dan bent u in Gelderland aan het juiste adres. Als vakantiebestemming is Gelderland één van de meeste bezochte provincies van Nederland. Gelderland staat garant voor afwisseling: ga op voeling met lemuren en meerkat in de dierenpark Apenheul of maak een leuke wandel- of fietstocht door de Veluwe.

.

Winkelen en slenteren in pittoreske plaatsen

Bestemmingen

Winkelen en slenteren in pittoreske plaatsen

Gelderland is een van de meeste bezochte provincies in Nederland. Vanaf uw groepsaccommodatie bent u zo in één van de vele leuke steden of dorpen zoals Zevenaar of Hengelo waar u lekker kunt winkelen of gezellig op het terrasje met uw groep van de zon kunt genieten. Bijzonder pittoresk is het gezellige dorpje Winterswijk met kasseiwegen, historische huisjes en leuke cafés en restaurants.

Groepsverblijf-Berg en Dal

Gelderland
Een exclusieve groepsaccommodatie voor maximaal 28 personen en met 10 slaapkamers. Op een steenworp afstand van de oudste stad van Nederland, Nijmegen.
Rustieke vakantieverblijven in Gelderland

Boerderijen

Rustieke vakantieverblijven in Gelderland

Houdt u van een landelijke omgeving, dan is wellicht een groepsaccommodatie in de Achterhoek iets voor u. Dit gebied staat bekend als groenteparadijs van Gelderland. Vaak kunt u direct van de producent streekproducten kopen. Maak er samen iets moois van en tover een lekkere maaltijd voor de hele groep. Geen zin om zelf te gaan kopen? Vaak is het mogelijk uw verblijf volledig of deels te laten verzorgen.

Gelderland - Natuur puur tussen heidevelden en zandverstuivingen

Ontdekken

Natuur puur tussen heidevelden en zandverstuivingen

Gelderland hoort bij één van de landschappelijk meest afwisselende landschappen binnen Nederland. Natuurliefhebbers voelen zich hier zeker thuis. Vaak liggen de accommodaties in de buurt van het bos of een nationaal park zoals de Veluwe. Op de Veluwe kunt u naast de mooie heidevelden ook één van de grootste zandverstuivingen in Europa bij Kootwijk bewonderen.

Groepsaccommodatie - van Budgetaccommodaties tot luxe groepsverblijven

Groepsaccommodatie

Van Budgetaccommodaties tot luxe groepsverblijven

In Gelderland vindt u een groot aanbod aan leuke groepsaccommodaties. Kleine groepen zoals families, gezinnen en vrienden vinden hier net zo een geschikte locatie als grote groepen zoals verengingen of scholkampen. Hier vindt u van luxe vakantieverblijven met heel veel comfort over gezellige boerderijen tot groepsaccommodaties voor een smal budget.

Wacht niet langer en zoek en boek vertrouwd op bookedoo uw groepsaccommodatie in Gelderland!

Andere klanten bekeken ook:

Groepsverblijf-Zevenaar (150 p.)

Gelderland
max. 155
30
21
750 m²
vanaf 1.197,50 per nacht voor 50 personen

Groepsaccommodatie-Otterlo ( 70 p.)

Gelderland
max. 70
6
5
vanaf 534,71 per nacht voor 58 personen

Groepsverblijf-Zevenaar (70 p.)

Gelderland
max. 70
5
9
250 m²
vanaf 579,25 per nacht voor 15 personen

Groepsaccommodatie-Berg en Dal

Gelderland
max. 24
9
9
220 m²
vanaf 420,00 per nacht voor 24 personen