Groepsaccommodaties in Friesland

Groepsaccommodatie in Friesland

Verblijf in één van onze groepsaccommodaties in Friesland

Geniet de eindeloze wijdte tot aan de horizon- dat is Friesland. Ontdek de waterrijkste provincie in Nederland een verblijf in één van onze groepsverblijven, vaak ook direct aan het water. Geniet samen met de familie, vrienden, collega’s of teamgenootjes van de landelijke omgeving of wordt sportief en maak gebruik van de vele watersportmogelijkheden.

Beleef Friesland

Typische Holland

Beleef Friesland

Friesland staat bekend voor zijn grenzeloos varen, pittoreske steden, ongerepte natuur en frisse lucht. Ontdek de bijzondere cultuur en taal van deze provincie en probeer eens typische Friese activiteiten zoals fierljeppen en kaatsen. Breng een bezoek aan de 11 steden van de legendarische Elf-Steden-tocht of huur een bootje en verken de provincie eens vanaf het water. De groepsverblijven in der verschillende gebieden van Friesland nodigen u uit voor een onvergetelijk verblijf.

Groepsverblijf-Idskenhuizen

Friesland
Deze voormalige gereformeerde kerk is omgetoverd tot een sfeervolle groepsaccommodatie voor 68 personen, omringd door water en weiland en is gelegen in het hart van het Friese Merengebied.
Ruime groepsverblijven voor elke groep en elk doeleinde

Vakantiehuizen

Ruime groepsverblijven voor elke groep en elk doeleinde

In onze ruime groepsaccommodaties in Friesland is het zeker met de hele familie met vrienden, de vereniging of uw collega’s fijn vertoeven. Ook scholieren en studenten zullen zich in Friesland zeker op hun gemak voelen en kunnen een groepsaccommodatie boeken voor een scholkamp of seminar. Of u verblijft samen met uw collega’s voor het volgende. Of u verblijft samen met uw collega’s voor het volgende teamuitje in Friesland en verblijft in één van onze gezellige groepsaccommodaties.

Van kampeerboerderij tot luxe vakantieverblijf

Gezellige Vakantiehuizen

Van kampeerboerderij tot luxe vakantieverblijf

Gezellige groepsaccommodatie vindt u op bookedoo in héél Friesland. Vaak liggen de groepsverblijven midden in de Friese natuur of juist in het centrum van een pittoresk dorpje of stad. Geniet van talloze activiteiten in de directe omgeving, probeer eens de Friese sporten fierljeppen of kaatsen, ontdek te steden van de Elfstedentocht, huur een boot of ga lekker winkelen in Sneek of Leeuwaarden.

Pittoresk Friesland met een gigantisch waternetwerk

Watersport

Pittoresk Friesland met een gigantisch waternetwerk

Friesland staat bekend als één van de waterrijkste provincies in Nederland. Sommige van onze groepsaccommodaties in Friesland zijn gericht op watersport waar naast de accommodatie ook zeilboten of motorboten zijn inbegrepen in de prijs. Vanaf uw groepsverblijf kunt u met de kano, zeilboot of motorboot direct de Friese meren verkennen. Ook leuk om dit samen met collega’s of vrienden te doen. Onze accommodaties zijn ook uitermate geschikt voor sport- en zeilverenigingen en liggen vaak direct aan het water, of hebben zelfs een eigen haven of strandje. Zo van uw eigen terras in het water springen? Dat kan alleen in Friesland! En met wat geluk kunt u in de winter over de kanaaltjes schaatsen.

Bekijk hieronder een grip uit ons aanbod van groepsverblijven in Friesland

Andere klanten bekeken:

Groepsverblijf-Idskenhuizen

Friesland
max. 68
11
12
vanaf 640,00 per nacht voor 68 personen

Groepsverblijf-Idskenhuizen

Friesland
max. 22
2
5
vanaf 312,50 per nacht voor 22 personen

Groepsaccommodatie-Balk (14 p.)

Friesland
max. 14
4
4
95 m²
vanaf 145,00 per nacht voor 14 personen

Groepsaccommodatie-Eernewoude (Grand Tweintich 20p.+ sloep)

Friesland
max. 20
7
2
195 m²
vanaf 263,75 per nacht voor 20 personen