Vakantiehuizen in Flevoland

Flevoland – Polderlandschap in de jongste provincie van Nederland

Bij een verblijf in de provincie Flevoland verblijf u in de mooie polderlandschap. Flevoland is de jongste provincie en pas sinds 1986 onderdeel van Nederland. Tegenwoordig is Flevoland voornamelijk gevormd door het IJsselmeer en nodigt uit u om te gaan zeilen of te gaan fietsen.

Polderlandschap Flevoland

Landschap

Polderlandschap overall

Omdat Flevoland pas in het einde van de 20 eeuw werd ‘gebouwd’ lijken de meeste steden vrij modern. Opstand werd gebruikt om de polderlandschap aan te vullen, daarom vindt u naast veel water ook bosrijke gebieden in Flevoland. Vaak liggen onze groepsverblijven in de buurt van een bos, waar u samen met vrienden en familie een ontspannen weekendje weg kunt beleven.

Groepsaccommodatie-Kraggenburg

Flevoland
Groepsaccommodatie voor 35 personen met acht slaapkamers en modern sanitair midden in de bossen van Flevoland.
Ontdek de diversiteit van Flevoland

Watersport

Ontdek de diversiteit van Flevoland

Houdt u van de wijdte, lekker uitwaaien aan het IJsselmeer en van een jong en dynamisch sfeer dan bent u in Flevoland aan het juiste adres. Flevoland ligt direct aan het IJsselmeer. Dit meer beheerst de omgeving en is één van de hoofdattracties. Huur samen met de hele groep een boot, ga zwemmen, vissen of ga eens wind- of kitesurfen. De provincie staat helemaal in het teken van watersport.

Samen eropuit in elk seizoen

Groepsaccommodaties

Samen eropuit in elk seizoen

Een verblijf in een groepsverblijf in Flevoland staat garant voor een ontspannen met elkaar met de hele familie: In de zomer lekker fietsen of zeilen en in de winter van de mooie winterlandschap genieten.

Fietsen en eindeloze wijdten ontdekken

Recreatie

Fietsen en eindeloze wijdten ontdekken

De landschap in Flevoland is er uitermate voor geschikt om met de fiets te gaan ontdekken. Huur een fiets of breng uw eigen mee zodat u samen met de hele groep eropuit kunt. Als leuk contrastprogramma bent u zo in de steden Lelystad en Almere. Vanaf Lelystad bent u binnen een half uurtje in de hoofdstad van Nederland-Amsterdam.

Zoek en boek vertrouwd uw groepsaccommodatie in Flevoland bij bookedoo!

Andere klanten bekeken:

Groepsaccommodatie-Kraggenburg

Flevoland
max. 35
8
6
370 m²
vanaf 193,75 per nacht voor 35 personen