Groepsverblijven in Drenthe

Tot rust komen van de alledaagse drukte in Drenthe

Bent u op zoek naar een landelijk gelegen accommodatie waar u helemaal tot rust kunt komen? Dan bent u in Drenthe aan het juiste adres. De provincie, liggend aan de grens naar Duitsland is de dunbevolktste provincie van het land. Daarnaast zorgen de bossen, venen en heiden voor een mystiek en ongerept sfeer. Boeiend zijn vooral de hunebedden uit de steentijd, die u vanaf één van onze groepsaccommodaties kunt bezoeken.

Rust tussen venen en heide

Locatie

Rust tussen venen en heide

Drenthe is vanwege zijn rust ideaal voor workshops seminars, team building of zakelijke bijeenkomsten. De wijdte en mystieke landschap met venen en heidevelden is uitermate geschikt voor een ontspannen verblijf met elkaar. Bekijk ons aanbod aan groepsaccommodaties in Drenthe, geschikte voor de verschillende doeleinden en groepen.

Groepsaccommodatie-Norg (Achterhuis)

Drenthe
Sfeervolle groepsaccommodatie voor 34 personen met veel ruimte rondom in hartje Norg.
Groepsverblijven met bijzondere faciliteiten

Vakantiehuizen voor groepen

Groepsverblijven met bijzondere faciliteiten

Sommige van onze groepshuizen beschikken over een riant eigen terrein, verschillende faciliteiten zoals volleybalveld, kinderboerderij, speeltuin voor de kleintjes en nog veel meer. Daarom zijn onze groepsaccommodaties in Drenthe ook heel goed geschikt voor schoolkampen of sportvereniging. Ook voor kleine groepen hebben wij een geschikt aanbod in Drenthe. Ideaal voor gezinnen met kinderen, vrienden, wandel- en natuurliefhebbers.

Relicten en Steentijd

Cultuur

Relicten en Steentijd

De riante hunebedden uit de Steentijd horen bij één van de meest boeiende restanten uit de geschiedenis. De hunebedden zijn over de hele provincie Drenthe verdeeld. De grootste van de geheimachtige hunebedden kunt u in de buurt van Borger-Odoorn bewonderen. Ook zijn de uitstapjes naar de stad Emmen en haar dierenpark, openlucht museum Veenpark of het Vincent-van-Gogh museum met café zeker de moeite waard.

Wandelen en fietsen door de venen

Recreatie

Wandelen en fietsen door de venen

De grootste venen in Drenthe vertellen over de tijd van de turf afbouw. Sinds het gebied onderdeel is van de natuurbescherming, heeft zich een intacte landschap met een unieke flora en fauna kunnen ontwikkelen. Neem een verrekijker mee om dieren te observeren of uw camera voor leuke foto’s. Of geniet gewoon van de mooie natuur en de schapen die naast u grazen. In Drenthe komt u zeker tot rust van de alledaagse drukte en kunt volop genieten van elkaars aanwezigheid.

Boek nu snel en vertrouwd uw groepsaccommodatie in Drenthe!

Andere klanten bekeken ook:

Groepsaccommodatie - Gasselte

Drenthe
max. 30
14
14
820 m²
vanaf 318,75 per nacht voor 30 personen

Groepsaccommodatie-Sleen(Vleugel)

Drenthe
max. 52
20
16
720 m²
vanaf 1.119,25 per nacht voor 52 personen

Groepsaccommodatie-Norg (Heem)

Drenthe
max. 54
16
6
580 m²
vanaf 750,00 per nacht voor 54 personen

Groepsverblijf-Witteveen

Drenthe
max. 34
17
17
vanaf 304,69 per nacht voor 34 personen